Orban: Tramp poziva Madjarsku da izadje iz Evropske Unije! Tramp je resio da razbije EU u paramparcad!

Тихи

Starosedelac
Poruka
179.979
Orban: Tramp poziva Madjarsku da izadje iz Evropske Unije! Tramp je resio da razbije EU u paramparcad!

kakve su vase prognoze hoce li Tramp razbucati tamnicu naroda - EU?

autorska

https://www.politika.rs/scc/clanak/676233/orban-tramp-poziva-madarsku-da-izade-iz-eu

GqL3TmEWIAAVYrp.jpeg

autorska

https://www.politika.rs/scc/clanak/676233/orban-tramp-poziva-madarsku-da-izade-iz-eu

Pogledajte prilog 1724151
Kako kojoj članici budu smanjivali pristup EU-fondovima.. tj. kada članarina države bude veća od koristi.. počinje polako urušavanje. Pogotovo ako DEBILNE, licemerne i PRODANE NWO briselske birokratske budale budu forsirale neke stvari.
Englezi su izašli.. neće biti budale koje će preko EU-fondova da sponzorišu milione neradničke stoke sitnog zuba po raznim EU vukohjebinama! itd...Oni su navikli da ONI izrabljuju kolonijalne vukohebine... a ovo je sada OBRNUTO! :super:

Poi čemu je to EU 'svetska velesila' Nešto kao JNA, bila 3-ća vojna sila u Evropi.. a poterali je iz Slovenije članovi Lovačkog društva!!???:rotf::rotf:
Je li to neka fora, ono, ozbiljno me to pitas? :hahaha1:

Pa recimo, za pocetak, u kojoj valuti svojoj babi govoris cene za automobil i stan?

I zasto to ne govoris u rubljama ili juanima?

Ne, FSB je svetska velesila, evo samo da nastmpaju kinte za novi brod u Crnom Moru, lol.

Pa recimo, za pocetak, u kojoj valuti svojoj babi govoris cene za automobil i stan?

Ne, FSB je svetska velesila, evo samo da nastmpaju kinte za novi brod u Crnom Moru, lol.
U evrima zato što smo blizu EU i zato što je to jedna tradicija nasleđena od minulog rada Zapadne Nemačke kada smo imali marke. Znači tropa ti je tobož argument jerbo je evro zona blizu recesije već treća godina a marke i evre kao rezervni valutu smo prihvatili kada je privreda Evrope bila u usponu.
Kada se realno pogleda danas udeo valuta u svetu za evro je manje od 10 posto i tako će ostati dok će udeo dolara pasti na nešto više od 30 posto a sada je negde oko 45 posto, pre godinu dve bilo 48 posto a do dvehiljaditih bilo 77 posto.

Nego kako ide prisvajanje Grenlanda,Kanade i Panamskog kanala i šta je tu zapravo prioritet ako ga ima uopšte
Grenland će da uzmu kad tad. Kanadu nikada jer im ne treba još jedna liberalna država. Kineze su isterali iz Panamskog kanala što je i bio glavni cilj.

Recimo, 'svetska velesila'. :rotf: .a već 60 godina NIJE u stanju da reši problem KIPRA... a radi se o dve NATO članice!! Idemo dalje: kao što se Srbima NIJE dalo ginuti za ostanak slovenačke vukohebine u truloj Šugoslaviji, tako se recimo ni Švabama ni Žabarima neće ići ginuti za ostanak Bugarske u EU i NATO, ako bi Putin zinuo i na taj komad itd.... :super: A sve će biti radi NOVCA.. tj. prve veće KRIZE... koja se valja iza brda...

Grenland će da uzmu kad tad. Kanadu nikada jer im ne treba još jedna liberalna država. Kineze su isterali iz Panamskog kanala što je i bio glavni cilj.
Nisam pratio no mislim da je predsednik Paname prihvatio nepristojnu ponudu Trampa da Ameri preuzmu upravljanje nad kanalom iako je on prodat Kini

Englezi su tako izašli pa im je sve krenulo nizbrdo. Izgubili uticaj, ekonomija propala... sad bi da se vrate nego ih sramota da kažu.

Toliko o tome koliko neko može sam. Sve države Evrope su beznačajne samostalno.

Tramp verovatno sad pokušava da uvuče Evropu u neke sukobe, po mogućstvu da ponovi scenario iz WW2 na osnovu čega su postali najjača sila. Pa sad ajde na istu foru još jednom.

Englezi su tako izašli pa im je sve krenulo nizbrdo. Izgubili uticaj, ekonomija propala... sad bi da se vrate nego ih sramota da kažu.

Toliko o tome koliko neko može sam. Sve države Evrope su beznačajne samostalno.

Tramp verovatno sad pokušava da uvuče Evropu u neke sukobe, po mogućstvu da ponovi scenario iz WW2 na osnovu čega su postali najjača sila. Pa sad ajde na istu foru još jednom.
Nekima svanulo, nekima smrknulo, nekima isto.. kao i Trampove odluke...

U evrima zato što smo blizu EU i zato što je to jedna tradicija nasleđena od minulog rada Zapadne Nemačke kada smo imali marke. Znači tropa ti je tobož argument jerbo je evro zona blizu recesije već treća godina a marke i evre kao rezervni valutu smo prihvatili kada je privreda Evrope bila u usponu.
Kada se realno pogleda danas udeo valuta u svetu za evro je manje od 10 posto i tako će ostati dok će udeo dolara pasti na nešto više od 30 posto a sada je negde oko 45 posto, pre godinu dve bilo 48 posto a do dvehiljaditih bilo 77 posto.
Znaci tropa mi je argument da je UBEDLJIVO druga najjaca valuta na svetu Evro, a ne ono sto stampaju vasi FSB i CCP?

Da, sigurno ce juan i rublja potisnuti dolar i evro, sa tolikom kolicinom stampanja. Evo trce finansijske institucije ka rublji i juanu, tolika kolicina stampanja im bas uliva poverenje.

Hajde pricajte nama malo o tome kako su te stampacke velesile u super poziciji, a ne kao 'EU koja je blizu recesije', sa sve FSB inflacijom , i puknutim mehurom na trzistu nekretnina u CCP sferi, posto ocigledno i njihove banke abnormalno stampaju.

Pa fenomenalno, hajde dajte jos malo tih vasih kvalitetnih Nebojsa Katic analiza, obozavam da ih citam.

Poslednja izmena:
Recimo, 'svetska velesila'. :rotf: .a već 60 godina NIJE u stanju da reši problem KIPRA... a radi se o dve NATO članice!! Idemo dalje: kao što se Srbima NIJE dalo ginuti za ostanak slovenačke vukohebine u truloj Šugoslaviji, tako se recimo ni Švabama ni Žabarima neće ići ginuti za ostanak Bugarske u EU i NATO, ako bi Putin zinuo i na taj komad itd.... :super: A sve će biti radi NOVCA.. tj. prve veće KRIZE... koja se valja iza brda...

Pa to sto vi citaci FSB Telegram grupa ne znate sta je to svetska velesila, i mislite da je to vase lupetanje FSB narativa na Telegram grupama, to stvarno nije moj problem.

U realnoj dimenziji postojanja, Srbi beze da rade CAK i u EU Hrvatsku, a da se dograbe EU hrvatskog pasosa im je bitnije od Svetog Save.

Ako svetska velesila nije ona koja tera Srbe da dobrovoljno to rade, onda ja stvarno ne znam sta bi vi citaci FSB analfabetizama smatrali pod 'svetska velesila'.

Da li vas Putin moze da natera Srbe na tako nesto, da balave za Hrvatskom?

Putin povratio Kursku oblast, odbio drzavni udar pre 2 godina od lika na koga ste se 5+ godina lozili po FSB Telegram grupama (bukvalno ste svrsavali na njega), yes, FSB svetska velesila. :cepanje:

Poslednja izmena:
ako ne on, sledeci ce je dokrajciti, vens ili rubio, svi smo na trampovoj liniji, kao 1, tramp ima fenomenalan tim, ja uoopste nemam pojma kako mu je uspelo, znajuci da je u prvom mandatu omanuo sto se tice kadriranja

Pa to sto vi citaci FSB Telegram grupa ne znate sta je to svetska velesila, i mislite da je to vase lupetanje FSB narativa na Telegram grupama, to stvarno nije moj problem.

U realnoj dimenziji postojanja, Srbi beze da rade CAK i u EU Hrvatsku, a da se dograbe EU hrvatskog pasosa im je bitnije od Svetog Save.

Ako svetska velesila nije ona koja tera Srbe da dobrovoljno to rade, onda ja stvarno ne znam sta bi vi citaci FSB analfabetizama smatrali pod 'svetska velesila'.

Da li vas Putin moze da natera Srbe na tako nesto, da balave za Hrvatskom?

Putin povratio Kursku oblast, odbio drzavni udar pre 2 godina od lika na koga ste se 5+ godina lozili po FSB Telegram grupama (bukvalno ste svrsavali na njega), yes, FSB svetska velesila. :cepanje:
To što neki idu nekuda da rade nije zato što idu u svetsku velesilu, već se radi o čisto ekonomskim razlozima i apsolutnim iznosima plata i cena u raznim državama! Hrvatska ti je školski primer za to: Dok su bile slabije plate, i Hrvati su masovno BEŽALI u tu EU.. A kako rastu plate u Hrvatskoj, sve če manje Hrvata ići u EU.....Znači, EU postaje sve slabija svetska velesila??? :rotf:

ako ne on, sledeci ce je dokrajciti, vens ili rubio, svi smo na trampovoj liniji, kao 1, tramp ima fenomenalan tim, ja uoopste nemam pojma kako mu je uspelo, znajuci da je u prvom mandatu omanuo sto se tice kadriranja
Највећи Проблем што је Денвер има 1,5 Дан Одмора а јуебена Оклохома 10 Дана...
Зар ова Прва утакмица није могла се мало одложи,која је ово Тиранија????

Највећи Проблем што је Денвер има 1,5 Дан Одмора а јуебена Оклохома 10 Дана...
Зар ова Прва утакмица није могла се мало одложи,која је ово Тиранија????
ma ne pratim sport ali uopste... u zivotu ga nisam pratio, ne samo zato sto je gradjanski krenuo sa utakmica, prosto ili igram, treniram, ili ne
onda sam prestao filmove da gledam, a ni vesti mi ne drze paznju

Back