miamilanche
Obećava
- Poruka
- 71
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miamilanche:imam negde oko sto kila ociscenih oraha
zna li neko gde bi mogao da ih plasiram i po kojoj ceni![]()
[/i]Pogrešno! Nađeš privatnu prodavnicu koja će da kupi SVE, ili nekog nakupca i daš mu jeftinije. Onda neka on zakupljuje tezgu i mlati se po ceo dan na pijaci, a ti sa lovom u kafanče!Anonymous:miamilanche:imam negde oko sto kila ociscenih oraha
zna li neko gde bi mogao da ih plasiram i po kojoj ceni![]()
odeš na pijacu,platiš tezgu i plasiraš ceo dan po ceni od 280 - 300 dinara,kako,gde i kad.
sanja:eeeeeeeeeeee...... ne moze to tako.
reket forumashima, bar 5%, a ostalo prodaj!
moze i u obliku torti, kolaca a sledece sezone i rakijica orahovaca...![]()
Drage dame, nisam hteo da pominjem tu ružnu reč "reket", ali se "provizija" forumu za dobar savet valjda podrazumeva. Usput, ovo je forum 10 %!www mira:sanja:eeeeeeeeeeee...... ne moze to tako.
Ma znala sam ja od prve da si ti moja cura i to prava :wink:
Espanol:Drage dame, nisam hteo da pominjem tu ružnu reč "reket", ali se "provizija" forumu za dobar savet valjda podrazumeva. Usput, ovo je forum 10 %!www mira:sanja:eeeeeeeeeeee...... ne moze to tako.
Ma znala sam ja od prve da si ti moja cura i to prava :wink:![]()
:wink:
Paaa, nije što smo NAŠI ali tako mu dođe!www mira:Espanol:Drage dame, nisam hteo da pominjem tu ružnu reč "reket", ali se "provizija" forumu za dobar savet valjda podrazumeva. Usput, ovo je forum 10 %!www mira:sanja:eeeeeeeeeeee...... ne moze to tako.
Ma znala sam ja od prve da si ti moja cura i to prava :wink:![]()
:wink:
Mada mi skromnost nije vrlina ja se nekako zaustavih na 5% iako sam mislila na 10%.Hvala što to izreče umesto mene.Nekako mi torta od 5 % deluje mala. Ovo i jeste forum za čistu desetku.NAJBOLJI SMO.
Ooooo, Gošcica on the road again! Šta sad orasi, a gde je ono sve ispred? Mislim na ono: "Ajaooo, kuku, dajte Italijane, a posle nema se vremena, komplikovano, neću da se udajem i sl..."Goscica:a orasi![]()
![]()
Dajte vi tamo drugarice da to bude ćim prije, pa da mi malo degustiramo vašu kujnicu!Goscica:ma ja sam jedan obichan provokator!i zabushant...ali polako, doci ce i mojih 5 min....jednog dana...
![]()