ORALy MORALy

pa de mi ne bi smetalo, jer pobogu šta će mi muškarac koji ne koristi kitu? jer ako je ne koristi, to je kao da je nema, a ako je nema onda kao i da nije muškarac, a ako nije muškarac koj će mi onda? e osim ako zna dobro da kuva, onda ok, može da mi bude dobra žena..
јоооооооооооооооооој
јаууууууууууууууууууу
koristi čovek kitu, kreše, samo preferira taj pomenuti oral češće no što je prosečna ženaska navikla, naučila šta god..
znači stalno hoće da je licne

zašto misliš da isto to, samo obrnuto je oket?
14276655_100308940431030_1674432903_a.jpg

Msm da je potpuno logično da je lik pocepa propisno, kao i da traži oral i svašta nešto.
Nije problem ni da da isti, ali ovo gornje se podrazumeva. Oket?

A pazi kad sam isti ko ovaj momak tvoje ortakinje - teško mi da prihvatim oral, ali dajem svesrdno :lol:
Mislim kad imam devojku što je veoma retko :)

To je više problem sa samopuzdanjem i libidom.
Uopšte nije za pohvalu. Čim rešis taj problem smejaćeš se sam sebi .
Kakvo poštovanje kad se pređe granica intimnog odnosa :lol: ? Nema toga u sexu. Da je postuje ne bi je ni hebao ako ćemo tako.

јоооооооооооооооооој
јаууууууууууууууууууу
koristi čovek kitu, kreše, samo preferira taj pomenuti oral češće no što je prosečna ženaska navikla, naučila šta god..
znači stalno hoće da je licne
Neiskusan? Mislim da tako skuplja bodove :lol:
Jos ako ona tako čapri kao ti vrv mu je i dala pogrešne insinuacije i smernice, sad jadnik liže kao lesi.

Taj tip će na primer prihvatiti oral ako je joj učinio nešto veliko, siguran sam u to
Jedino ako se baš mnogo naložio i odlepio skroz e onda neće ni tad.
Jel vidiš koliko je to debilno? :lol:
Da je takvo ponasanje normalno ta dotična se ne bi žalila ovaj našoj dotičnoj ovde :lol:
Premda, ima li šta bolje od toga da ti riba na koju se toliko ložiš da oral, pa da malo experimentisete na raznim mesta ovo ono adrenalin itd..dobro, da ne idem dalje :lol:

Jel vidiš koliko je to debilno? :lol:
Da je takvo ponasanje normalno ta dotična se ne bi žalila ovaj našoj dotičnoj ovde :lol:
Premda, ima li šta bolje od toga da ti riba na koju se toliko ložiš da oral, pa da malo experimentisete na raznim mesta ovo ono adrenalin itd..dobro, da ne idem dalje :lol:
Moguće da si u pravu

добро ал није ми јасно појасни ми
шта је по теби довољно велико да кажеш ок сад сам урадио нешто баш велико за тебе и сад можеш да ми попушиш, сад је ок хД
Pa ja za sebe ne znam jer nisam takav kao taj tip :plez:
Već više mislim da tako rezonuju ljudi poput njega, a u neku ruku sam kao klinac bio sličniji njemu :lol:

Back