ORALy MORALy

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
žalila mi se moja simpatija /nismo se sexale, samo se ponekad ljubimo, jer obe imamo dečake i veze/ kaže, ovaj njen sadašnji dečko stalno želi oralno da je zadovljava, pre kresa, posle kresa, nevezano za kres-spontano onako kojekude..
msmse ja, pa šta je loše u tome?
kaže ona, loše je što više voli da liže nego da kreše i to što retko želi da mu se uzvrati oral na oral.
msmsmse ja opet, pa joj sugerišem da ga ne grize i ne razvlači od poda do plafona, kaže ona: eej ženska, pa ja sam vrhunska u tome, ali čovek izbegava, a reklamacije nisam nikada imala, svi su tražili repete.
msmse ja, evo ne znam u čemu je onda fora, šta vi kažete drugari?

žalila mi se moja simpatija /nismo se sexale, samo se ponekad ljubimo, jer obe imamo dečake i veze/ kaže, ovaj njen sadašnji dečko stalno želi oralno da je zadovljava, pre kresa, posle kresa, nevezano za kres-spontano onako kojekude..
kaže ona, loše je što više voli da liže nego da kreše i to što retko želi da mu se uzvrati oral na oral.
msmsmse ja opet, pa joj sugerišem da ga ne grize i ne razvlači od poda do plafona, kaže ona: eej ženska, pa ja sam vrhunska u tome, ali čovek izbegava, a reklamacije nisam nikada imala, svi su tražili repete.

Za ovo su krivi Djilas, Jeremic, Obradovic, Solak i N1.

Mnogo je poštuje pa ne želi da mu ona blajva, a naložio se poprilčno pa ne želi da stane da liže, eto :)

e, aj onda objasni zašto ti je zid da prihvatiš, a u isto vreme ga srčano odrađuješ? ili da pročitam prethodni odgovor-to važi za tebe?
Ne želi da spušta cenu nečega što smatra vrednim - za njega je ona jako vredna.
A oral se smatra nagradom u najpozitivnijem smislu te će prihvatiti oral samo ako baš zaslužuje.

U nekom najnegativnom smislu oral je neko miniponiženje za ženu i dominacija muškarca nad njom što naravno u normalnim vezama uopšte nije slučaj.

Ta devojka je izgleda mi našla nekog finog momka.

Back