muzjak Poznat Poruka 8.000 23.02.2014. u 09:20 - Oralno #51 PLP: Muzjak, to se Gricka, Pomalkice, moras da bidnes tehnicar i samo opusteno, ona ti daje Ritam, Kapisi? Kliknite za proširenje... Pa ne kapiram baš najbolje. Jel bi mogao detaljnije da mi objasniš?
PLP: Muzjak, to se Gricka, Pomalkice, moras da bidnes tehnicar i samo opusteno, ona ti daje Ritam, Kapisi? Kliknite za proširenje... Pa ne kapiram baš najbolje. Jel bi mogao detaljnije da mi objasniš?
Kamael Buduća legenda Poruka 40.857 24.02.2014. u 03:15 - Oralno #52 Lazarosaurus: Da li je normalno da mi se vise svidja oralno nego onako , "normalno''? Ima li jos takvih? Kliknite za proširenje... Da. To su periodicne faze, pojava je sasvim je normalna.
Lazarosaurus: Da li je normalno da mi se vise svidja oralno nego onako , "normalno''? Ima li jos takvih? Kliknite za proširenje... Da. To su periodicne faze, pojava je sasvim je normalna.
PLP Poznat Banovan Poruka 9.849 24.02.2014. u 05:14 - Oralno #53 muzjak: Pa ne kapiram baš najbolje. Jel bi mogao detaljnije da mi objasniš? Kliknite za proširenje... Bitna ti je G tackica,a i usmine moraju da dobiju svoju "porciju", kada sve to uskladis, dobijas njen Burni orgazam.
muzjak: Pa ne kapiram baš najbolje. Jel bi mogao detaljnije da mi objasniš? Kliknite za proširenje... Bitna ti je G tackica,a i usmine moraju da dobiju svoju "porciju", kada sve to uskladis, dobijas njen Burni orgazam.