kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
...prosto za ne poverovati .................nepopravljiva:nish...ni on ne reaguje vishe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...prosto za ne poverovati .................nepopravljiva:nish...ni on ne reaguje vishe...
......tja odoh tuzan da spavam misleci o tvojoj muci ................i pomalo starom avataru .. :wink: :wink:nepopravljiva:pochni...evo i ja tju posle ovog ne(milog)dogadjaja....moratju sve iz pochetka...
....ali se to za sada jedino vidi ...........i nije dobro .........odlichno je .......i lepshe se spava posle pogleda na isti ......nepopravljiva:vratitju avatar shta si zapeo...vrati, vrati...nije jedino to dobro...
..ne moz se sve ochigledno ..ma nek bar neka chula uzivaju ............ ;-)nepopravljiva:josh kad bi glavu naslonio...
..........ja mislio ti spavash .........................ups ...................MYOB:Sram te bilo, cim okrenem glavu ti na drugu stranu.
.......tako je to kad me ignorishesh............razni poroci me uzimaju pod svoje ............. :grin: :grin: ...........neuzvracena ljubav je najgora stvar na svetu ...........shmrc,shmrcMYOB:Sram te bilo, cim okrenem glavu ti na drugu stranu.
nemoj se ljutish...nismo ni stigli to...tek pocheli neku prichu o vremenu, cenama na pijaciMYOB:Zaboravila nesto da uradim, pa se vratila i rekoh da iz prikrajka vidim sta se radi na forumu, kad imam sta i videti. Vamo srce, a ovde cmok, cmok nepopravljivoj.![]()
......osecam se kriv idem da spavam .................................jbt. ispadoh gospodin Jovic ................MYOB:Zaboravila nesto da uradim, pa se vratila i rekoh da iz prikrajka vidim sta se radi na forumu, kad imam sta i videti. Vamo srce, a ovde cmok, cmok nepopravljivoj.![]()
kambodza:......osecam se kriv idem da spavam .................................jbt. ispadoh gospodin Jovic ................![]()
....reklama za coca colu .............gospodine jovicu shta josh niste probali ................MYOB:ko ti je taj?
ali kad on promeni avatar...pa stavi neku lepu slichitzu...MYOB:jok. Eto vidis, ja njega ignorisem. Grrr
...za tebe salva cmokica ......................jes mi polu krut ali nisam ljut .......he he .....morao sam ...... ;-) ;-) ;-) :grin:MYOB:gde si se toga setio?Ajde jedan cmokic da ne lezemo ljuti.
![]()
....sanjam te ,,,,,,,,,,,,, ;-)MYOB:![]()
pa to zato sto si me ljutio, inace...