mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.420
dzemo voli dzem! :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snoshaj efendija:DA LI BI TI PISKOTICE PRUZILA ORALNI SEX DECKU KOJI JE ODIGRAO 5 BASKETA NA 36 STEPENI A ONDA POMOGAO KOMSIJI DA IZBACI BURE SA KUPUSOM IZ PODRUMA USPUT OPRAVSI TUKI U RASOLU?![]()
![]()
![]()
![]()
snoshaj efendija:DA LI BI TI PISKOTICE PRUZILA ORALNI SEX DECKU KOJI JE ODIGRAO 5 BASKETA NA 36 STEPENI A ONDA POMOGAO KOMSIJI DA IZBACI BURE SA KUPUSOM IZ PODRUMA USPUT OPRAVSI TUKI U RASOLU?![]()
![]()
![]()
![]()
Jecapeca:Ne vidim nista strasno u tome. Ako vi mozete da ejakulirate po nasem licu, da bezx pardona trazite analni seks onda i mi imamo svo pravo da to trazimo od vas.
Daj,necemo da budemo kao i oni zar ne?Hajde nije do toga doslo.....a reci mi samo koja je devojka raspolozena za oralni dok ima....fuj :shock:Jecapeca:Ne vidim nista strasno u tome. Ako vi mozete da ejakulirate po nasem licu, da bezx pardona trazite analni seks onda i mi imamo svo pravo da to trazimo od vas.
Jooooooj,Cici...Cici:Hej! Volim muskarce koji nisu gadljivi. Mom decku je to normalna stvar... izvadi tampon i ugura jezik...
Majko mila kako mu nije muka,kako tebi devojko nije muka,sramota ili sta vec?Imas breb jos 25 dana u mesecu za tako nesto,a ti bi bas tada.....saberi se malozendeli:Jooooooj,Cici...Cici:Hej! Volim muskarce koji nisu gadljivi. Mom decku je to normalna stvar... izvadi tampon i ugura jezik...
piskotica:: "Ne brini, necu ja da jedem tvoj endometrijum") Reče Care Free uložak i zagnjuri lice...
-Eva-:Vi se zezate ali nikad nebiste znali kako oralni sex moze da bude koristan.Sta cete kad se neko u planini otruje pecurkama?a?Na primer, otruje se mlada planinarka ili skautkinja.Treba isprati zeludac.Kako?Ako se stave dva prsta u usta moze da povrati ali ne mora.Medjutim ako joj skaut koji se nije kupao 3 dana stavi penis u usta a ispod nosa neopranu skautsku carapu, kompletan sadrzaj zeludca ide napolje.piskotica:: "Ne brini, necu ja da jedem tvoj endometrijum") Reče Care Free uložak i zagnjuri lice...
Ako se otruje neka baka skaut veteranka postupak je drugaciji.Nadjete skauta koji je opusten i nek sapce baki:sad ce bako doktor, sad ce bako doktor... :wink:
Ovaj stos sam pokupio na skautskom seminaru u Prcnju 1988 godine... :wink:
-Eva-:piskotica:: "Ne brini, necu ja da jedem tvoj endometrijum") Reče Care Free uložak i zagnjuri lice...
Ispravka- ...rece o.b. i isplazi jezik... :wink:
zendeli:Jooooooj,Cici...Cici:Hej! Volim muskarce koji nisu gadljivi. Mom decku je to normalna stvar... izvadi tampon i ugura jezik...