Oralni seks i završnica...

Ima ljudi koji ne vole oralni seks odnosno da sutima i jezikom stimulišu partnera
Oni mogu da pale sa ove teme.
Elem, iz razgovora sa prijateljima i prijateljicama kao i iz ličnog iskustva postoji nerazumevanje ženskih oko muškog orgazma. Usta mogu biti lepa zamena za polni organ a onda - gde d tuširamo?
Najčešće po njenom stomaku, sisama ili licu. Takodje postoje one što im je lepo za sebe a onda beže ili se gade kada dolazi do tog momenta. To označava odbijanje partnera i kao da ne znamo šta će se desiti.

Uglavnom se završnica u usta odbija zbog "tečnosti koja im se gadi" i kako ne mogu da prežive a zaborave koliko same iscure kada se njima pruža to zadovoljstvo.

Ne pričamo o gutanju, samo o vrhuncu tokom usne penetracije. Nema boljeg orgazma za muškarca dok ima orgazam uz penetraciju.

Da li vode forumašice računa o tome?

Naravno da vodimo racuna...itekako... bez zavrsnice "poslednja kap u usne" nije doooobar oral :zper::zper::zper::whistling::whistling::whistling:

E složena je to stvar. Odnos prema oralnom zadovoljavanju muškarca se razvija tokom seksualnog života.
Kada sam bila klinka i kada sam kod rugarice prvi put videla u jednom videu kako neka teta stavlja"to" u usta ja sam se odmah spontano deklarisala da mi ne pada napamet da to radim.
Nekoliko godina kasnije sam ipak bojažljivo stavila od decka i bila sva zbunjena, kako to da radim... a i on je bio zbunjen da mu secto dešava.
Vremenom su se stvari menjale i postajale jednostavnije i prihvatljivije.
Kako je vreme prolazilo sve bolje sam baratala sa tom problematikom. Mada o (oralnoj)završnici nije bilo ni govora. Završava lo je obično po grudima ili po podu, a nekad i po njegovom stomaku.
Tek pre nekoliko godina došla sam do tog nivoa da mi je bilo sasvim ok i normalno da mi moj dragi ... odnosno da mom dragom uradim oralnu završnicu. Nekako je bilo spontano a opet za mene kao i očekivano. Videla sam po njemu da se talas približava. Moj dragi je pošao da se malo pomeri ja mu nisam dala i ... toliko sam se zbunila sadržajem da sam i progutala.
Još uvek se ponekada nasmejemo tome kako me je moj dragi pogledao i upitao: " Sta bi?!"
Tako da razumite svoje devojke. Pružite im vreme, podršku i razumevanje za sesksualno uzrastanje. Možda sa vama neće to uraditi, možda sa nekim drugim... za sve dodje pravo vreme..

Back