Oralna dilema

često čujemo kako muškarci kažu za neku žensku da dobro puši, a jako retko žene hvale nekog muškarca da dobro liže.. ja imam dve teorije o tome.. ili muškarci loše ližu ili žene ne vole da pričaju o tome da su dobro olizane.. šta vi mislite? :think:

znaš šta Heroina, dobro mi ližemo, problem je u vama. :cool:

mi muški smo samouvereni, solidarni i iskreni, mi vas u društvu hvalimo bez straha da ćemo ostati bez vaših čarobnih usana. :cmok:

žene su drugačije, posesivne, nepoverljive, grabežljive, pa se ne hvale dobrim lizačima iz straha da ne ostanu bez njega.

strah je u pitanju, samo to :mrgreen:

Oralni seks je u danasnje vreme,priznat potpuno kao i seks na klasican nacin. Mnogi parovi (bili bracni,ili van bracni), upraznjavaju iskljucivo oralni seks.Oralni seks pruza daleko vise zadovoljstva
kako muskarcima,tako i zenama.To sto zene slabo,ili nikako ne pominju,koliko im on prija,to je stvar,jos uvek konzervativnog shvatanja ( i laznog stida) kod devojaka i zena.Mnoge zenske osobe,
koje se bukvalno "izgube" od zadovosljstva,koje im oralni seks pruza,smatraju da je to nepristojno,javno da priznaju.Jos jedan bonus oralnog nacina vodjenja seksa,je u tom,sto je takav nacin
potpuno bezbedan,u pogledu mogucnosti nastajanja nezeljene trudnoce.Naravno,i prilikom ovakvog nacina vodjenja ljubavi,moze doci do raznih infekcija i tezih oboljenja,ukoliko partner ili partnerka,
nisu prethodno provereni da nemaju neko prenosivo oboljenje.

često čujemo kako muškarci kažu za neku žensku da dobro puši, a jako retko žene hvale nekog muškarca da dobro liže.. ja imam dve teorije o tome.. ili muškarci loše ližu ili žene ne vole da pričaju o tome da su dobro olizane.. šta vi mislite? :think:

To sto muski kazu za neku da dobro pusi, sreco to oni misle kako ga nije izvakala, iznatezala i stvarno pokusavala da pusi malte ne kao cigaretu, vec da je to obavila kako treba :lol:

Mozda bi i zene osjecale potrebu da naglasavaju dobro lizanje, da im se cesce desavaju ovakvi lapsusi :D

svako dobro lizanje pada u vodu,
ako konkretan posao koji sledi nije odrađen dobro
tako da dobar treskavac posle baca u senku celivanje čavke :) )))

a uspešno šenje se visoko boduje
čak i ako xse nije bio nešto :mrgreen:

Uvek se rado setim prijateljice koja je zelela da ulozi sav potreban trud oko mene, ali eto nisam se upustio u takvu avanturu ne zeleci da ugrozim prijateljstvo i pored njenog deklarativnog "pusicu ti koliko god zelis i koliko ti bude trebalo"... :) Da li da se osecam kao Ibro Dirka, ono: "... Ibro nije htio para, Ibro ce vazda bit' budala..." :lol:

Daj mi jedan Kapri pa da vidiš kako ližem!

eh jelenko, lako je lizati kapri, to svako ume.. :P

- - - - - - - - - -

svako dobro lizanje pada u vodu,
ako konkretan posao koji sledi nije odrađen dobro
tako da dobar treskavac posle baca u senku celivanje čavke :) )))

a uspešno šenje se visoko boduje
čak i ako xse nije bio nešto
:mrgreen:

e ovo mi je zanimljivo... :mrgreen:
znači pušenje je vama bolje od svega ostalog? zašto je to tako?
meni nikad lizanje ne može da bude bolje od onoga što sledi.. i stvarno vas ne kapiram..

- - - - - - - - - -

Da ti pravo kazem retko srecem zene koje dobro puse. Vise ih hvale da ih ohrabre sta li...

:eek:

resenje!
marija-serifovic.jpg

e ovo mi je zanimljivo... :mrgreen:
znači pušenje je vama bolje od svega ostalog? zašto je to tako?
meni nikad lizanje ne može da bude bolje od onoga što sledi.. i stvarno vas ne kapiram..
nisam rekao da je bolje, samo da se visoko boduje :)

vi volite da vam se turi i to je tako od kada je sveta i veka,
a mi ipak imamo širok spektar zahteva ali i pružanja :D

nije nam isti osećaj, a ima nešto i u lepom licu i pogledu
koji pružiš od njene glave ka izdignutoj guzi pozadi :aha:

Back