Oral

...pa, nećeš ni videti marice jer nijesi doktorka i ne dežuraš po 24 sata u štrokavoj, bakterijski i virusno zagađenoj i "bolesnoj" bolnici...Šta li bi pomislila kad bih ti rekla da ceo set posteljine imam(o) na poslu-svako svoj naravno...A tek rezervne majice, gaće i čarape...hebi ga, nismo sve imale sreću da u životu budemo sekretarice...:(

P.S. A žvake žvaćem non-stop-evo mandibula mi se razvila ko da imam akromegaliju...I jedem jabuke, i mandarine...jedino ovu vodicu ne koristim...Mučnina mi ostala još iz prve trudnoće i od tada to ne koristim...

A, da - treba li da ti kažem da imam i svoju kancelariju, sa sve lavaboom i vrućom vodom unutra??!

Skroz te razumem... :aha:
A ovo za vodicu - uh, bolje da ne pricam o tome, povraca mi se od same pomisli...

Inace, zube perem ujutru i uvece obavezno, i tokom dana kad idem negde.

Naravno da nisam... pa ne misliš valjda da bi JA radila u takvim uslovima...:roll::manikir:

A za šta vam služi posteljina, molim te... da spavate na dežurstvu? Pa jel vi radite ili spavate na poslu?:think::mrgreen:

Za gaće mi je jasno...;):mrgreen:

Ko reče da sam ja sekretarica? Hmmm?:think::lol:

Sa ovim izrazima si nas fascinirala...:eek::klap:

I vruću vodu... jaooooo... blago tebi...:super:

...marice, srce- misliš da si shvatila??!:think: Sumnjam...:mrgreen:

Ajde, idi na kafu u NS!

Poslednja izmena:
...marice, srce- misliš da si shvatila??!:think: Sumnjam...:mrgreen:

Ajde, idi na kafu u NS!

Daj marina ne kaki...
Svi oduvek pričaju kako si prepotentna na forumu... a ja sam uvek ćutala jer sam zaista mislila da nisi takva...
Ali ovo tvoje pisanje je užasno...

Baš si me uvredila... ali ako želiš da se tako kuckamo ok... tvoj izbor...
Mogu i ja biti prepotentna... nije problem...
Pa ćemo se zezati...

Ovo za kafu...:confused:

...nema potrebe Marice da mi se izvinjavaš...
...Izvini ako sam napisala nešto što nisi razumela pa si probala da me prozivaš a ja onda odgovorila.
...A da l sam prepotentna...??! Nisam...Tu urbanu forumsku legendu mora da su lansirale (putem pp- , a kako bi drugačije??!),one "nezadovoljno-neispunjeno-nedoHebane" forumašice a ti mlada- poverovala...

P.S. Savet koji nisi tražila ali ću iskoristiti svoju drskost i prepotentnost pa ću ti ga dati: Ne povodi se za "vođama"i ne kliči "malim Šćepanima"...Budi svoja u životu, i iskrena prvo prema sebi, pa tek onda prema drugima...
Želim ti svako dobro u životu marice...:bye:

P.S. ...priznaj da si glagol "kakiti" ovde naučila??! A gde bi drugde??!:lol:

...nema potrebe Marice da mi se izvinjavaš...
...Izvini ako sam napisala nešto što nisi razumela pa si probala da me prozivaš a ja onda odgovorila.
...A da l sam prepotentna...??! Nisam...Tu urbanu forumsku legendu mora da su lansirale (putem pp- , a kako bi drugačije??!),one "nezadovoljno-neispunjeno-nedoHebane" forumašice a ti mlada- poverovala...

P.S. Savet koji nisi tražila ali ću iskoristiti svoju drskost i prepotentnost pa ću ti ga dati: Ne povodi se za "vođama"i ne kliči "malim Šćepanima"...Budi svoja u životu, i iskrena prvo prema sebi, pa tek onda prema drugima...
Želim ti svako dobro u životu marice...:bye:

P.S. ...priznaj da si glagol "kakiti" ovde naučila??! A gde bi drugde??!:lol:

Ja i mislim da ti nisi prepotentna...;)
I sviđa mi se tvoj stav... od početka mi se svideo...

A to "mišljenje" o tebi mi nije niko plasirao, već sami komentari dama na forumu... jer se ja ne dopisujem preko pp...:)

Jesam iskrena i zato sve ovo i pišem... ali da mi više ne spamujemo...;):D
Drago mi je da smo se razumele...:bye:

Ja i mislim da ti nisi prepotentna...;)
I sviđa mi se tvoj stav... od početka mi se svideo...

A to "mišljenje" o tebi mi nije niko plasirao, već sami komentari dama na forumu... jer se ja ne dopisujem preko pp...:)

Jesam iskrena i zato sve ovo i pišem... ali da mi više ne spamujemo...;):D
Drago mi je da smo se razumele...:bye:

...eto -vidiš kako je lako! Sve si s'vatila...;) Sad će pola crći od muke...:lol:
:zag:

Koliko često perete zube?
Dal' trčite po četkicu posle svakog obroka i posle užine?
Vi to obavite ujutru kad ustanete i pre spavanja?
Ma ko je lud da gubi vreme na pranje zuba?
Koliko najduže niste oprale zube?
Naj kaladont?

Zube obavezno perem ujutru i uveče ..... nekad i posle svakog jela zavisi gde sam i da li sam u mogućnosti to da obavim.

Nadjuže nisam oprala zube jedan dan .... ali to nije alarmantno.

uh ja bas puno perem zube
od kad sam imala neki karijes na mlecnim zubima,i akd su mi ga popravljali sa 5-6 godina,e od tad mi ostala trauma od bola i ribam zube ko manijak....

ujutru i pred spavanje obavezno,onda svaki put pre nego sto izadjem iz kuce,posle svakog obroka (osim posle voca,valjda ne valja da se odmah peru zubi jer kiseline u vocu u kombinaciji sa cetkicom razaraju gledj il tako nesto,zaboravila sam objasnjenje) pa tad uzimam zvake....konac isto redovno koristim, elektricnu cetkicu sa vremena na vreme i tako.kad sam duze vreme napolju i u nemogucnosti da oeprem zube,i kad osetim da mi zubi nisu glatki ko posle pranja,bas mi bude fuj :neutral: i onda obavim to cim dodjem kuci :lol:

inace mrzim kad ljudima smrdi iz usta :( pa ti se jos unesu u facu :eel:

pranje zuba mi bas nekako stvar osnovne kulture,ko sto se kupas da ne bi smrdeo,isto tako valjda peres i zube....najuzasnije mi je kad vidim picnutog muskarca il zenu a kad zine zabazdi samo tako :eek: kontas da nit se kupa,nit pere zube :neutral: a na prvi pogled izgleda super....a u stvari to sminka,skupa odeca,i ne znam ni ja sta...

uh kao mlađa sam preterivala sa pranjem zuba :roll:
moji su me zezali na foru :"istanjićeš zube koliko ih ribaš..." :lol:
sada ih perem redovno 3-5 puta dnevno
stvarno vodim računa o zubima i oralnoj higijeni, jako mi je ružno kada vidim mlade ljude sa kvarnim zubima, naslagama plaka i kamenca ma fuuuuj:bljak:
uvek imam kod sebe orbit žvake, i to one spearmint white ili profesional
koristim reach četkice i blendamed 3D white tobacco pastu jer sam pušač, fenomenalna je :super:
hvala Bogu imam sve zdrave zube :worth:

a videla sam da je neko pomenuo da ubacimo sličice svojih zuba, ali sličicu possebno samo zuba nemam :lol:
ali koga interesuje neka pogleda moj profil ima tamo jedna sličica koja će možda da odgovara ovoj temi ;)
:bye:

Perem ujutru, a uveče kako kad...
Sad kad vidim kako forumašice po 5 puta dnevno peru zube, ja ispadoh glibulja... :neutral:

I kako života vam perete zube na poslu, živo me zanima... to još nikada videla nisam...
Pa zar vam nije lakše koristiti žvake protiv karijesa, ili onu vodicu za usta(koju ja ne volim)... bolje vam je pojedite jabuku ili mandarinu...
Stvarno ne razumem čemu toliko pranje zuba... i odakle vam volja i vreme za sve to?:think:

Pa još šminkanje, pa kremice, pa maskare... pa uveče skidanje svega toga...
Ebote, pola dana prođe u oblačenju-svlačenju, šminkanju-skidanju šminke...:mrgreen::lol:

I ja se bas pitam kako uspijevaju zene na poslu da peru zube.....
Ja ne mogu,prvo zbog sminke,
a drugo:nemam vremena...:(

Naj kaladont?

Bas cesto....cetkicu nosim sa sobom u tasni...:rumenko: i cetkam kad god osetim da treba...ne volem da predjem jezikom preko zuba a rapavo...:roll:

Naj kaladont Ultra brite ..kad ponestane zalihe, neki drugi od Colgate...:aha: zubekalje redovno glancam a bome i jezik...:rumenko:

Naj kaladont?

svaki ut posle jela, ako sam kuci
redovno zvacem ''orbit" kako ne bi smanjila svoju ph vrednost u ustima :roll:
konac ne koristim, imam strah da cu ischupati sebi zub, tako su mi vadili mlechnike kad sam bila dete...

koristim pastu za izbeljivanje zuba,...al brate DZABA ako si pushach i popijesh hektolitru kafe dnevno..

Naj kaladont?

1. Svaki dan
2. Polse svakog obroka perem zube..a posle uzine ponekad da..a ponekad ne
3. Da ujutru i uvece i polse svakog obroka kkao sam vec rekla
4. Valjda je vaznije da ti zubi budu cisti nego d ih ne operes pa polse jos pitas koje lud da gubi vreme na pranje zuba!
5. Uvek sam ih prala....samo kad sam bila beba nisam.. :mrgreen:
6. Colgate

ja perem ujutru i uvece, to obavezno
e sad ponekad jos 1 u toku dana.. npr pre skole..

a najjaca pasta je ''colgate max fresh with mini breat strips'' :lol:
sto mu u prevodu dodje plave boje sa nekim belim sranjima sto lice na papirice.. xD

Back