Oral

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.511
Koliko često perete zube?
Dal' trčite po četkicu posle svakog obroka i posle užine?
Vi to obavite ujutru kad ustanete i pre spavanja?
Ma ko je lud da gubi vreme na pranje zuba?
Koliko najduže niste oprale zube?
Naj kaladont?

Ujutru i uveče, vrlo često i posle ručka, posle nečeg slatkog skoro obavezno, ne podnosim slatki ukus u ustima, pre izlaska iz kuće takođe obavezno, znači često, taj osećaj sveže opranih zuba mi je nezamenljiv. Pasta - sasvim dobra Colgate i Blendamed. Signal mi se ne sviđa, a od napred pomenutih obožavam herbal varijante.

Ujutru i uveče, pre nego što krenem negde i kad mi neko dolazi.
Colgate koristim, ranije Vademecum.
Imam četkicu na baterije :zurka:

PS pomislila sam da je neka ljisovska tema:rumenko: pa požurila da se upišem:zcepanje:

...ih...a taman sam mislila da odgovorim iskreno!:mrgreen:

P.S.perem ,perem zube...Bar 4-5 puta dnevno...Perem i na poslu....
Aquafresh mi je omiljena...

Ujutru i uveče, i posle svakog jela... jedno 5 puta dnevno. Paste za zube stalno menjam, nisam verni potrošač... ali obožavam Curaprox četkice za zube i stalno imam neku drugu kombinaciju boja :lol: mnogo se ložim na te četkice...

CS_5460B.jpg

Vidi ovu lepotu :)

Poslednja izmena:
pre spavanja, kad ustanem i svaki put posle jela..
colgate mi je omiljena..pogotova ova `nova` sa plocicama..vrh..
cetkice menjam na svake dve nedelje..nemilosrdna sam..konac oral b mi omiljeni..mint..
a povremeno koristim i one dentalne malene cetkicice..

E, jedno pitanjce, da li neko koristi Sensodyne paste, koje su mnogo skuplje , jer mi nije jasno zašto su tako skupe, da li stvarno vrede toliko. Iskreno, izlaze sa cenom iz mog budžeta, ali kad bih znala da su stvarno toliko bolje koliko im je cena veća, verovano bi ih probala.

Jel namazes i zube kremom pred spavanje :D

Perem ujutru, a uveče kako kad...
Sad kad vidim kako forumašice po 5 puta dnevno peru zube, ja ispadoh glibulja... :neutral:

I kako života vam perete zube na poslu, živo me zanima... to još nikada videla nisam...
Pa zar vam nije lakše koristiti žvake protiv karijesa, ili onu vodicu za usta(koju ja ne volim)... bolje vam je pojedite jabuku ili mandarinu...
Stvarno ne razumem čemu toliko pranje zuba... i odakle vam volja i vreme za sve to?:think:

Pa još šminkanje, pa kremice, pa maskare... pa uveče skidanje svega toga...
Ebote, pola dana prođe u oblačenju-svlačenju, šminkanju-skidanju šminke...:mrgreen::lol:

Što perete zube kad neko treba da dođe...?
Zubi se valjda peru ako su prljavi...

Ne razumem to, kao žuti su mi zubi ali opraću ih samo ako neko dolazi, inače baš me briga...:zcepanje:

Ja sam ista kao ti perem zube 1 do 2 puta dnevno, kako kad.

Ali npr. moja drugarica smatra da su zubi prljavi posle svake kafe, obroka, jabuke, mandarine, case soka itd..........pa ti vidi :lol:

Ujutru i uveče, i posle svakog jela... jedno 5 puta dnevno. Paste za zube stalno menjam, nisam verni potrošač... ali obožavam Curaprox četkice za zube i stalno imam neku drugu kombinaciju boja :lol: mnogo se ložim na te četkice...

Vidi ovu lepotu :)

sto jes - jes, ko se jednom navikne na soft curaprox, tesko da ce posle da koristi neku drugu.

Što perete zube kad neko treba da dođe...?
Zubi se valjda peru ako su prljavi...

Ne razumem to, kao žuti su mi zubi ali opraću ih samo ako neko dolazi, inače baš me briga...:zcepanje:

pa kad se ljubimo tri puta da mirišemo. ja isto operem zube, umijem se i stavim kremu kad mi neko dolazi, da ga zapahnem svežinom. ehehe, a lepo je to majke mi.

prem zube ujutru, i uveče obavezno.
kad izlazim takodje.

Ja perem ujutru i uvece obavezno:) ne bih mogla da zamislim da legnem da spavam sa neopranim zubima:sad2: prosto mi je nezamislivo da legnem sa svom tom hranom i picem tokom dana i mirno spavam ... A ujutru stvarno ne treba objasnjavati zasto se zubi peru ...
Perem i ako izlazim negde, sminkam se i onda zubi moraju da blistaju, pa koristim tad i sodu bikarbonu sa pastom ...
Inace koristim paste za osetljive desni i ultra meku cestkicu ...
Inace, koliko para dajem na zube, toliko su mi zubi losi (stalno se kvare, bole me desni i slicno) ... genetika:dash:

Inace, ako idem negde obavezno nosim konac, jer mi je vrhunac neukusa koristiti cackalicu za stolom, ne mogu ni da pricam sa osobom koja mulja cackalicu po ustima, znam da je po bontonu, ali ja ne volem ... Lepo odes do toaleta sa tim koncem posle jela i zavrsis posao kulturno i cisto ...

Poslednja izmena:
Perem ujutru, a uveče kako kad...
Sad kad vidim kako forumašice po 5 puta dnevno peru zube, ja ispadoh glibulja... :neutral:

I kako života vam perete zube na poslu, živo me zanima... to još nikada videla nisam...
Pa zar vam nije lakše koristiti žvake protiv karijesa, ili onu vodicu za usta(koju ja ne volim)... bolje vam je pojedite jabuku ili mandarinu...
Stvarno ne razumem čemu toliko pranje zuba... i odakle vam volja i vreme za sve to?:think:

Pa još šminkanje, pa kremice, pa maskare... pa uveče skidanje svega toga...
Ebote, pola dana prođe u oblačenju-svlačenju, šminkanju-skidanju šminke...:mrgreen::lol:

nisam ovako stalno..
a onda ostane od te iste mandarine, jabuke - secer..i eto ti karijesa posle nekog vremena..

Ja perem ujutru i uvece obavezno:) ne bih mogla da zamislim da legnem da spavam sa neopranim zubima:sad2: prosto mi je nezamislivo da legnem sa svom tom hranom i picem tokom dana i mirno spavam ... A ujutru stvarno ne treba objasnjavati zasto se zubi peru ...
Perem i ako izlazim negde, sminkam se i onda zubi moraju da blistaju, pa koristim tad i sodu bikarbonu sa pastom ...
Inace koristim paste za osetljive desni i ultra meku cestkicu ...
Inace, koliko para dajem na zube, toliko su mi zubi losi (stalno se kvare, bole me desni i slicno) ... genetika:dash:

Inace, ako idem negde obavezno nosim konac, jer mi je vrhunac neukusa koristiti cackalicu za stolom, ne mogu ni da pricam sa osobom koja mulja cackalicu po ustima, znam da je po bontonu, ali ja ne volem ... Lepo odes do toaleta sa tim koncem posle jela i zavrsis posao kulturno i cisto ...
Pa Boga ti... kakva ti to skladišta imaš...:D
Ja imam genetski dobre zube, i ne znam šta znači kad te zaboli zub ili slično...;)

Back