Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a slike vaših zuba?
missim, kad su se kačili razni delovi tela, što ne bi i zubi![]()
Jel namazes i zube kremom pred spavanje![]()
ovo ko spomenar pocele teme
ujutru i uvece obavezno, kad izlazim il neko treba da dodje i slicne situacije...
Što perete zube kad neko treba da dođe...?
Zubi se valjda peru ako su prljavi...
Ne razumem to, kao žuti su mi zubi ali opraću ih samo ako neko dolazi, inače baš me briga...![]()
Ja sam ista kao ti perem zube 1 do 2 puta dnevno, kako kad.
Ali npr. moja drugarica smatra da su zubi prljavi posle svake kafe, obroka, jabuke, mandarine, case soka itd..........pa ti vidi![]()
Ujutru i uveče, i posle svakog jela... jedno 5 puta dnevno. Paste za zube stalno menjam, nisam verni potrošač... ali obožavam Curaprox četkice za zube i stalno imam neku drugu kombinaciju bojamnogo se ložim na te četkice...
Vidi ovu lepotu![]()
Što perete zube kad neko treba da dođe...?
Zubi se valjda peru ako su prljavi...
Ne razumem to, kao žuti su mi zubi ali opraću ih samo ako neko dolazi, inače baš me briga...![]()
Perem ujutru, a uveče kako kad...
Sad kad vidim kako forumašice po 5 puta dnevno peru zube, ja ispadoh glibulja...
I kako života vam perete zube na poslu, živo me zanima... to još nikada videla nisam...
Pa zar vam nije lakše koristiti žvake protiv karijesa, ili onu vodicu za usta(koju ja ne volim)... bolje vam je pojedite jabuku ili mandarinu...
Stvarno ne razumem čemu toliko pranje zuba... i odakle vam volja i vreme za sve to?
Pa još šminkanje, pa kremice, pa maskare... pa uveče skidanje svega toga...
Ebote, pola dana prođe u oblačenju-svlačenju, šminkanju-skidanju šminke...![]()
Pa Boga ti... kakva ti to skladišta imaš...Ja perem ujutru i uvece obaveznone bih mogla da zamislim da legnem da spavam sa neopranim zubima
prosto mi je nezamislivo da legnem sa svom tom hranom i picem tokom dana i mirno spavam ... A ujutru stvarno ne treba objasnjavati zasto se zubi peru ...
Perem i ako izlazim negde, sminkam se i onda zubi moraju da blistaju, pa koristim tad i sodu bikarbonu sa pastom ...
Inace koristim paste za osetljive desni i ultra meku cestkicu ...
Inace, koliko para dajem na zube, toliko su mi zubi losi (stalno se kvare, bole me desni i slicno) ... genetika
Inace, ako idem negde obavezno nosim konac, jer mi je vrhunac neukusa koristiti cackalicu za stolom, ne mogu ni da pricam sa osobom koja mulja cackalicu po ustima, znam da je po bontonu, ali ja ne volem ... Lepo odes do toaleta sa tim koncem posle jela i zavrsis posao kulturno i cisto ...