OPUSTENA POZADINA

ma ja mislim da je moja guza najsavrsenija od svih ovde .....toliko je zategnuta i podignuta da nosim minice ili kratke suknjice bez gacica i to obavezno kada se saginjem ispred nekog dobrog lika da me zapazi po mojoj super guzi,..ne radim nikakve vezbe od rodjena je takva koristim niveu samo,.....njda

Ova shtikla se folira da je to njena guza...blizankinja ima istu takvu kao avatar...to je iskopala negde na netu da bi ispla riba..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....ja bi se ubio...

image.php

Jooockey:
Ova shtikla se folira da je to njena guza...blizankinja ima istu takvu kao avatar...to je iskopala negde na netu da bi ispla riba..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....ja bi se ubio...
Svaka cast na otkricu, ja mislim da ce doci do promene nicka.
Sramota, sta reci.

Gryphon:
Primecujem po gradu da devojke u vecini slucajeva imaju lepu guzu,
ali slabo obracaju paznju na njeno zatezanje i oblikovanje.
Po meni ona je jedan od najprivlacnijih delova zenskog tela.
Pa me zanima jel volite vi da je isticete i sta radite ako vam je opustena.

Sve vishe primecujem opushtene gooze..pa nisam siguran da li je to TREND..

Psihologue:
Sve vishe primecujem opushtene gooze..pa nisam siguran da li je to TREND..

Pa to nikad ni nece biti trend, kao ni losa k... Misici guze se najteze zatezu, treba bas biti uporan. Ja licno poznajem samo 1 devojku koja ima savrseno zategnuto dupe, ali ona radi u teretani i bavi se fitnesom.

jastuk kako ishranom?!
valjda kretanjem...metabolizam itd
inache ovo vam je vrli novi svet ko je citao a ko nije valjad je 1984. slichna...svi su idealno gradjeni i seks se konzumira kao voda. trudnoca ne postoji. gataka itd. eheheh mozhda to i nije tako loshe

grifon a sta tebe briga kakva je necija guza odes tj sta rade odes i izaberes zategnutu... nema ih zategnutih jer je potrebno kretanje ili normalno stanje sto je retko..mi nismo sportska nacija...ali ima i to prednosti.

idi u shta znam mozda sloveniju tamo voze bicikle, shtede i to, planinare...pa su zategnuti
ok i ovde valjda voze po vojvodini

mi=stanovnici ovog podruchja

e shtikle podizu dupe vizuelno...iduci put obrati pazhnju i na to cisto da se ne ispalish kad se probudish : )))

Back