MarimoVarimo
Početnik
- Poruka
- 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz vatru majom eto nasSa vatrom, ili sa vutrom?
Ja sam se s nekih 13 do 15 godina u zabačenoj selendri najveće njemačke pripizdine na logorovanjima uz jezero opuštao s pivom, vatrom i rijetko vutrom (zato što je za malo trave ili hašiša trebalo jahati preko sedam brda i dolina), a ostalo mi je u pamćenju kao jedino vrijeme kada sam stvarno bio sretan.Sa vatrom, ili sa vutrom?
Dobro, Varimo.Uz vatru majom eto nas
Kak' je to romantićno, k'o što bi rek'o Bajaga.Ja sam se s nekih 13 do 15 godina u zabačenoj selendri najveće njemačke pripizdine na logorovanjima uz jezero opuštao s pivom, vatrom i rijetko vutrom (zato što je za malo trave ili hašiša trebalo jahati preko sedam brda i dolina), a ostalo mi je u pamćenju kao jedino vrijeme kada sam stvarno bio sretan.
Onda sam se s nekih 16 vratio u govnaru zvanu Hrvatska i tu je počeo kraj mog života, koji traje dan danas.
Uglavnom, uvijek sam volio u tišini promatrati logorsku vatru kako izgara.
Ispred tebe svjetlo i toplina, a s leđa te nježno grli pomalo hladnjikava tama.
Čak nije romantično, dječje je.Kak' je to romantićno, k'o što bi rek'o Bajaga.
Čvarak, posle ovog posta, zamalo da ti oprostim obožavanje Nenadležnika.Čak nije romantično, dječje je.
Čak nije dječje, već se radi o urođenom atavizmu, koji ljudi probude uz vatru.
Plamen, kontrast vatre i tame iza ne, a ponajviše miris paleži, zagolica ono rudimentarno u tebi.
Teško je objasniti, ako nikada nisi proživjela.
Romantika mi u tim godinama nije bila ni u peti... kad malo bolje razmislim, nije bila nikad.
Na kraju krajeva, to nema veze s romantikom, već dobiješ odličan antropološki uvid u ljudsku vrstu, čak ne uvid, već proživiš mali fragment onoga što su ljudski preci osjećali okupljajući se uz vatru.
Njima je to bilo nešto sveto, kao današnjim ljudima odlazak na misu (liturgiju), samo daleko intenzivnije.
Izvini, ali ja moram da promenim naziv tvoje teme jer je pomalo zbunjujućiPogledajte prilog 1735424eto ljudi moji, mi u maju a moramo da se opustamo napolju i sa komarcima i sa vatrom, kako se vi opustate u danasnjici?
Čvarak, posle ovog posta, zamalo da ti oprostim obožavanje Nenadležnika.
Htedoh da oprostim, ali sam se setila koliko je ogavno šta ta ljiga priča.
Evi ti tri, ali i pitanje: odričeš li se sotone
, takozvanog Nepomenika.
Opustio se u Maju.Izvini, ali ja moram da promenim naziv tvoje teme jer je pomalo zbunjujući![]()