angel 021 Domaćin Poruka 3.331 01.11.2006. u 00:55 - Opus Dei #51 Šakal: Nisam siguran kako se zovu...sedište im je u Grčkoj...moćni su ali ne toliko... Kliknite za proširenje... Ko će bre nama da da pare pa da postanemo moćni? Ostaje nam jedino da verujemo u duhovnu maglu..
Šakal: Nisam siguran kako se zovu...sedište im je u Grčkoj...moćni su ali ne toliko... Kliknite za proširenje... Ko će bre nama da da pare pa da postanemo moćni? Ostaje nam jedino da verujemo u duhovnu maglu..
Šakal Elita Poruka 17.385 01.11.2006. u 00:58 - Opus Dei #52 Hm...probaj da nađeš temu na domu i porodici...pisao sam o izvorima prihoda Pravoslavne crkve...jedan deo...ima ih mnogo...javnih i tajnih...
Hm...probaj da nađeš temu na domu i porodici...pisao sam o izvorima prihoda Pravoslavne crkve...jedan deo...ima ih mnogo...javnih i tajnih...
Goddess of the far east Domaćin Poruka 3.045 01.11.2006. u 11:27 - Opus Dei #53 Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće.
Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće.
angel 021 Domaćin Poruka 3.331 01.11.2006. u 18:33 - Opus Dei #54 Šakal: Nisam siguran kako se zovu...sedište im je u Grčkoj...moćni su ali ne toliko... Kliknite za proširenje... Sad će bivša popovska snaja da sazna.. ;-)
Šakal: Nisam siguran kako se zovu...sedište im je u Grčkoj...moćni su ali ne toliko... Kliknite za proširenje... Sad će bivša popovska snaja da sazna.. ;-)
angel 021 Domaćin Poruka 3.331 02.11.2006. u 01:09 - Opus Dei #55 Goddess of the far east: Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće. Kliknite za proširenje... Sufinansirao..ko će koga.. ;-)
Goddess of the far east: Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće. Kliknite za proširenje... Sufinansirao..ko će koga.. ;-)
Šakal Elita Poruka 17.385 02.11.2006. u 22:16 - Opus Dei #56 Goddess of the far east: Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće. Kliknite za proširenje... To je tačno...postoji takođe neki ne baš zvanični podatci...da su se malo umešali i u Bosni...i to na muslimanskoj strani...naravno...šokantno...
Goddess of the far east: Malo sam istraživala i pronašla sam podatak da je opus dei finansirao Hrvatsku u vreme rata,što mi izgleda sasvim logično i moguće. Kliknite za proširenje... To je tačno...postoji takođe neki ne baš zvanični podatci...da su se malo umešali i u Bosni...i to na muslimanskoj strani...naravno...šokantno...