vladagacic
Obećava
- Poruka
- 53
ja imam opticum 4000c i imam jedan hmm zakljucan kanal kako da ga otvorim trazi mi sifru cetri broja KOJA!!!!???
ako je hmm kanal ukucaj 0000, verovatno si to vec resio{hmm-private spice?]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam opticum 4000c i imam jedan hmm zakljucan kanal kako da ga otvorim trazi mi sifru cetri broja KOJA!!!!???
ljudi da li cu ja moci pomocu opticuma 4000 da se prebacima na neki drugi satelit,do sada sam bio na thoru ali posto nemamo kljuceve postoji li mogucnost da se prebacim na neki drugi satelit i koji predlazete?
e buraz imam problem nece mi da primi kod 9339 kaze taj kanal nepostoji pa neznam kako da to rijesim HVALA
Moram da reaktiviram ovu temu a evo i zašto...
Odkad je nestao DIGi da se prati nelegalnim putem, moj Opticum 4000c samo mi skuplja prašinu.
Znam da postoji alternativa u Bullsat-u, ali imam problem - kako da ubacim softver u risiver ?
Sve sam "proguglala" i našla dosta nerazumljivih saveta tako da ste mi vi ostali jedini spas.
Ima li ko da mi školski napiše kako da ubacim sw - da li se to radi preko daljinca ili preko kablova ?
Ako je preko kablova, gde mogu da odnesem risiver da mi to neko uradi - naravno, platiću za uslugu.
Samo da napomenem, meni je risiver i dalje povezan na antenu koja je usmerena na THOR.
evo i kako se unosi sw odnosno softver u tvoj resiver
hvala kolegama Bokili i Ozrenu
pozz