Opština N.Beograd protiv "Bir festa"

E Srbi.... Koliko ja znam to traje 3 dana i za to vreme nastupaju muzicari iz nase i okolnih zemalja i svira se Rock muzika i naravno tu je dosta piva i odrzava se pocetkom septembra! E sad uvek ce biti debila (gradjane koji tu u blizini zive (babe i dede)) kome ce nesto smetati od cega mogu dobre pare da se uzmu i gde mogu da se privuku i ljudi iz susednih zemalja i opeljese kao za Gucu I Exit!

Ima, ima, onih plastičnih. Samo se napravi red a mrzi ih da čekaju :lol:
Мис'иш на........................ овако нешто!!!

file.php

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

kome smeta buka nek se naguta bensedina i leksilijuma i nek se tera u ... krevet :mrgreen:, mada bi trebalo da sprece posetoce da zapisavaju okolne kvartove i da prave deponiju od istih ,a za buku manje vise

:ok: :ok: :ok:

Tema: Ok je bilo prosle godine, Plzensko u Srbiji nije lako naci. A na beerfestu ima ceo stand :worth: :worth: :worth: A zaista ne znam koji su se to pacijenti zalili na buku. U blizini nema nicega.

Nemoze covek vise ni pivo na miru da popije a da ga neko ne tera odatle...

To bre :worth: :worth: :worth: mamu im penzionersku

Nego da nije frka zbog madoninog koncerta koji pada negde u to doba na istom mestu...

Odlicno pozvana je matora baba da sluzi na standu Jelena :super:

U svakom slucaju ja sam pre ya povretak beer festa na kalemegdan.

Nemoj leba ti, unisti se kalemegdan ipak je to spomenik, a i onaj lik je zavrsio kod medveda u ZOO vrtu.

6 kaplara je vishe ka poljanchetu gde je SIV
ushce je "malo" vishe na suprotnu stranu-ka rekama
nema shanse da nekome iz 6 kaplara moze da smeta buka gomile pijandura kad mu je tik uz nos onaj novi trzni centar
pa tu je buka 10 puta vetja non stop al na to se niko ne zali:lol:

Добро, питаћемо Торентеа, кад се појави.

П.С. Вратите Торентеа!!!!

Back