neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.296
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ništa, strašno to za klavir, to se izblaziraj do sutraZa opšte obrazovanje je neophodno vreme jer su i znanja kojima danas čovečanstvo raspolaže obimna, kompleksna.
I pošto si me zastidela spominjanjem klavira, evo idem da vedžbam na klavijaturama (klavir mi se pokvario).![]()
Otišo mu gibanj i homokinetički zglob.Pa ništa, strašno to za klavir, to se izblaziraj do sutra![]()
Moraće kod klavir-majstora. Ili automehaničara. Ne znam šta da ti kažem i koga da preporučimOtišo mu gibanj i homokinetički zglob.
Gibanj imas jos samo na nekom starom Fap-uOtišo mu gibanj i homokinetički zglob.
Šta se ti razumeš u moj stari klavir, ćuti tamo strani plaćeniče, predstvniče snaga haosa i bezumlja.Gibanj imas jos samo na nekom starom Fap-u![]()
Šta se ti razumeš u moj stari klavir, ćuti tamo strani plaćeniče, predstvniče snaga haosa i bezumlja.
Sviram u češalj i list.Znam da sviram "Za Elizu". Dosta od mene![]()
Previse opsteg,a premalo prakticnog.Iz tog razloga smo daleko normalniji od zapada,sa druge,iz istog razloga ekonomski daleko ispodFrancuski, klavir, geografija...![]()
Previse opsteg,a premalo prakticnog.Iz tog razloga smo daleko normalniji od zapada,sa druge,iz istog razloga ekonomski daleko ispod
Na temu me naveo jedan klip na yt - ispitivanje random prolaznika - niko nije znao koliko kocka ima ivica.
Da, daTako normalno a tako nevidjeno
Opste obrazovanje obuhvata opste poznate cinjenice, znati osnovne stvari o svetu
Gde su kontinenti, svetske ratove, ponesto osnovno o svakoj grani nauke
Koriscenje modernih uredjaja, znaci pracenje razvoja tehnologije
Ma to je omaž Branki Katić iz scene u vrhu temeSviranje klavira vec spada u specijalizaciju jedne oblasti gde je osnovno znati note i dela nekoliko umetnika