Opsesivnost

не знам да ли си манијак али ја никад то не бих чекала лепо да цркавам за тим неким
само бих гледала како да пресечем у глави и да се охладим а то кад се хоће онда се и може
ствар је у томе што људи неће да се отарасе те мисли и наде да ће бити са том особом

и нпр. приметила сам да све више њих је заљубљено док им је особа несигурна
чим осете сигурност, одмах се хладе

Nekada takva vezanost ukazuje da je došlo do susreta sa nekim ko za razliku od ostalih dirne u samu srž našeg bića negde duboko potisnutu, kada u njemu kao u ogledalu prepoznajemo sebe i neki svoj utamničen deo koji se iznenada potpuno razbudi i oživi. To se prepoznaje po neobjašnjivom i intezivnom osećaju kao da to biće znamo milion godina, oduvek i zauvek.
Umesto da to shvatimo kao deo sebe jer i jeste mi to fiksiramo za drugog i njegov odlazak ili nemogućnost da ga imamo izaziva ludački bol za samim sobom zapravo jer nismo sposobni bez drugog da to probudimo sami.
Ipak verujem na neki način i u one retke susrete kad na jedan tren u jednoj tački, baš tada, baš tu, sretnemo nekog posebnog baš za nas.

I kada nije trajalo takvi susreti imaju ogroman značaj jer posle njih dolazi, hteli mi to ili ne, do neke duboke transformacije.
Neka vrsta slučajnosti sa smislom o kojima je pisao Jung tzv. sinhronicitet.

Poslednja izmena:
Ти то одмах начинјеш на парапсихолошком нивоу, човек је једноставно питао јел пицопатник или му јос има наде.

Kakvo misljenje imate o muskarcima koji se zagledaju u jednu i to ih drzi godinama? Evo da izvrsim male izmene, mislim na one koji mastaju o jednoj a nije im uzvraceno.

dok se ne zagleda malo u druge neće biti siguran da je njegov izbor besprekoran, tako da je bolje da s vremena na vreme baci pogled levo desno.. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa dabome da je covek morao da uvodi dodatna pojasnjenja kad mu publika na temi blage veze nema o tome sta je opsesivnost. :lol:

Hahhhaah

Nekada takva vezanost ukazuje da je došlo do susreta sa nekim ko za razliku od ostalih dirne u samu srž našeg bića negde duboko potisnutu, kada u njemu kao u ogledalu prepoznajemo sebe i neki svoj utamničen deo koji se iznenada potpuno razbudi i oživi. To se prepoznaje po neobjašnjivom i intezivnom osećaju kao da to biće znamo milion godina, oduvek i zauvek.
Umesto da to shvatimo kao deo sebe jer i jeste mi to fiksiramo za drugog i njegov odlazak ili nemogućnost da ga imamo izaziva ludački bol za samim sobom zapravo jer nismo sposobni bez drugog da to probudimo sami.
Ipak verujem na neki način i u one retke susrete kad na jedan tren u jednoj tački, baš tada, baš tu, sretnemo nekog posebnog baš za nas.

I kada nije trajalo takvi susreti imaju ogroman značaj jer posle njih dolazi, hteli mi to ili ne, do neke duboke transformacije.
Neka vrsta slučajnosti sa smislom o kojima je pisao Jung tzv. sinhronicitet.

Nekad davno dao definiciju na Vukajliji :D

Blic zena

- Zena koja je uspjela da vam ostane u sjecanju za cijeli zivot iako se vrijeme koje je provela u njemu broji sekundama.

Back