Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.114
Kakvo misljenje imate o muskarcima koji se zagledaju u jednu i to ih drzi godinama? Evo da izvrsim male izmene, mislim na one koji mastaju o jednoj a nije im uzvraceno.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мудри су и поштујем их ако су изабрали особу која им прија. То није опсесивност.
Kakvo misljenje imate o muskarcima koji se zagledaju u jednu i to ih drzi godinama?
Ovde sam pre svega mislio na situaciju kada nije uzvraceno, a ne kada su dvoje u vezi.
Срце је пумпа, а мозак бира. Кад мозак не прави добре изборе, онда онај којем не ради добро мозак, правда грешке свог мозга пребацивањем кривице са мозга на пумпу.
Pa dabome da je covek morao da uvodi dodatna pojasnjenja kad mu publika na temi blage veze nema o tome sta je opsesivnost.![]()
Ovde sam pre svega mislio na situaciju kada nije uzvraceno, a ne kada su dvoje u vezi.
Уводно питање (прва реченица без додатка) не подразумева наслов теме.
Pa to jeste tacno, desava se da dodje do kolizije izmedju naslova teme i uvodnog posta. I onda sledi opredeljivanje za neki od ta dva sadrzaja.
ma bzvz bolje vrabac u ruciKakvo misljenje imate o muskarcima koji se zagledaju u jednu i to ih drzi godinama? Evo da izvrsim male izmene, mislim na one koji mastaju o jednoj a nije im uzvraceno.
Kakvo misljenje imate o muskarcima koji se zagledaju u jednu i to ih drzi godinama? Evo da izvrsim male izmene, mislim na one koji mastaju o jednoj a nije im uzvraceno.