Opsesivno kompulzivno ponasanje

ja isto stalno perem ruke...i kupala sam se jedno vreme 2 puta dnevno dok koza nije pocela neverovatno da mi puca...pa mi dermantolog rekao da ne smem toliko....i stalno brojim bandere,stubice na ogradama....itd....ne podnosim kada nesto ne stoji kako treba (moja soba je izuzetak)...ili ne daj boze da je pustena voda na cesmi...(jednom sam,prolazila u skoli pored nekog kabineta,vrata bila otvorena i curila voda...i ja sam usla i zatvorila vodu :mrgreen: ....)..takodje,sve stipaljke moraju na istom komadu odece da budu iste boje,oblika i velicine....onda npr,solja ili casa uvek mora da bude u jednoj kockici na stolnjaku...nikada ne stajem na ''crtu'' kada hodam po plocicama....xD...i tako dalje...

Da, da, mora da je poremecaj kada se ljudi kupaju 2 puta dnevno i par puta dnevno operu kljove i sape. :roll:
A tema
Zdrava sam!:mrgreen:
Mozd' sam nekada, kao klinka imala neke tripove oko stipaljki i sl, ali 'vako nist' !

pretpostavljam da je ovo bilo upuceno meni...nije poremecaj...vise neka opterecenost cistocom....jos ja ne bih ni prekinula da mi nisu zabranili....

Back