- Poruka
- 391.950
Takve veze treba prekidati jer nema garancije da se nece desiti nesto loše
posebno ako postoji psihicki poremecaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам сумњала док нисам открила а онда сам се правила да не знам.
У питању је психички поремећај и нема везе са љубави.
Да ме прислушкује. Нашла сам у колима и на послу.Шта си открила, не капирам.
Да ме прислушкује. Нашла сам у колима и на послу.
Takve veze treba prekidati jer nema garancije da se nece desiti nesto loše
To je poenta, polako i pametno, da nema negativnih posledicaТако је, али полако и паметно. У противном.. свашта може да се деси.
Не сви. Умеју да сакрију, не показују отворено љубомору. То је психичко насиље где не знаш јасан разлог љутње или расправе.Како људи не виде одмах који су то лудаци? Брзо се они испоље.
To su vrhunski manipulatori.Како људи не виде одмах који су то лудаци? Брзо се они испоље.
kako?Да ме прислушкује. Нашла сам у колима и на послу.
ma sta polako i pametnoTo je poenta, polako i pametno, da nema negativnih posledica
Није увек баш тако. Живе људи по 30 година у браку, некад тек након смрти партнера открију да је живео двоструки живот, имао дуплу породицу, био хомосексуалац, можда и педофил, убица,... А камо ли манијак, насилник,... они су одлични манипулатори. Док се освестиш већ си у проблему.Како људи не виде одмах који су то лудаци? Брзо се они испоље.
Нисам ни рекла да је често. Али има свега. Људи глуме живот. Када си нормалан то тешко појмиш. Али има...mnogo gledas americke trilere
mislim desava se to..ali ovo sa duplim porodicama i slicnio je tesko izvodljivo i retko
ovo ostalo da..desava se.
Koliko samo gejeva ima zene i porodicuНисам ни рекла да је често. Али има свега. Људи глуме живот. Када си нормалан то тешко појмиш. Али има...
Знам два случаја где је жена измислила живот. Имале породице. Тек после се сазнало шта су све лагале.
Уосталом, има тога и овде. Делује нам наивно јер нам не утиче на живот. Али, и то су дијагнозе.
pricala mi jedna devojka ranije kako je njenoj durarici lik sa kojim se vidjala dok je ona spavala isekao kosuНисам ни рекла да је често. Али има свега. Људи глуме живот. Када си нормалан то тешко појмиш. Али има...
Знам два случаја где је жена измислила живот. Имале породице. Тек после се сазнало шта су све лагале.
Уосталом, има тога и овде. Делује нам наивно јер нам не утиче на живот. Али, и то су дијагнозе.
kao po pravilu, mnogi teka kada se njima nesto tako desi shvataju da se to desava i drugimaНије увек баш тако. Живе људи по 30 година у браку, некад тек након смрти партнера открију да је живео двоструки живот, имао дуплу породицу, био хомосексуалац, можда и педофил, убица,... А камо ли манијак, насилник,... они су одлични манипулатори. Док се освестиш већ си у проблему.
vrlo cesto su to dogovorni brakovi ili partneri to saznaju posle odredjen broja godina kada su tu vec deca i sve sto ide uz jedan brakKoliko samo gejeva ima zene i porodicu
Mnogi nisu. Zene ih uhvate. A neke jos nisu uhvatile.vrlo cesto su to dogovorni brakovi ili partneri to saznaju posle odredjen broja godina kada su tu vec deca i sve sto ide uz jedan brak