Opsesivna ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Како људи не виде одмах који су то лудаци? Брзо се они испоље.
Не сви. Умеју да сакрију, не показују отворено љубомору. То је психичко насиље где не знаш јасан разлог љутње или расправе.
Они који отворено показују обично су и насилни, склони физичком насиљу, онда је брзо јасно са ким имаш посла.

Како људи не виде одмах који су то лудаци? Брзо се они испоље.
Није увек баш тако. Живе људи по 30 година у браку, некад тек након смрти партнера открију да је живео двоструки живот, имао дуплу породицу, био хомосексуалац, можда и педофил, убица,... А камо ли манијак, насилник,... они су одлични манипулатори. Док се освестиш већ си у проблему.

mnogo gledas americke trilere :D

mislim desava se to..ali ovo sa duplim porodicama i slicnio je tesko izvodljivo i retko

ovo ostalo da..desava se.
Нисам ни рекла да је често. Али има свега. Људи глуме живот. Када си нормалан то тешко појмиш. Али има...
Знам два случаја где је жена измислила живот. Имале породице. Тек после се сазнало шта су све лагале.
Уосталом, има тога и овде. Делује нам наивно јер нам не утиче на живот. Али, и то су дијагнозе.

Нисам ни рекла да је често. Али има свега. Људи глуме живот. Када си нормалан то тешко појмиш. Али има...
Знам два случаја где је жена измислила живот. Имале породице. Тек после се сазнало шта су све лагале.
Уосталом, има тога и овде. Делује нам наивно јер нам не утиче на живот. Али, и то су дијагнозе.
Koliko samo gejeva ima zene i porodicu

Poslednja izmena od moderatora:
pricala mi jedna devojka ranije kako je njenoj durarici lik sa kojim se vidjala dok je ona spavala isekao kosu

posle je zavrsio u lazi taj lik

a delovao je normalno

zamisli..zaspis pored lika i ujutru se probudis sa isecenom kosom.

Није увек баш тако. Живе људи по 30 година у браку, некад тек након смрти партнера открију да је живео двоструки живот, имао дуплу породицу, био хомосексуалац, можда и педофил, убица,... А камо ли манијак, насилник,... они су одлични манипулатори. Док се освестиш већ си у проблему.
kao po pravilu, mnogi teka kada se njima nesto tako desi shvataju da se to desava i drugima

To je ekstreman slucaj...
Sto se mene tice nekad kad mi izleti slika od nje na fejsu koju je objavila i vidim odgovore na komenare a takodje vidim da meni ne odgovara i malo joj treba vremena to me razljuti jer se osetim kao zapostavljeno i slicno al me prodje ta ljutnja na jedan dan...

Ja nisam ljubomoran tj naucio sam vremenom to da ne pokazujem pa posle i da uopste ne reagujem na neke stvari ali nisam ni magarac da se pravim blesav i corav...

Sad imam vezu na daljinu i u toj vezi sam samo zato sto je ona skoro ono sto sam trazio i zbog veoma jake povezanosti...

Vidjali smo se 4 puta do sad na par dana ali uskoro ce to postati mnogo cesce, cujemo se stalno.Ona ima bend, drugare i sve to mi ne smeta ali zbog daljine i sledece situacije sam osetio ljubomoru jer sam ulozio mnogo sebe i svoj novac da skroz prekinemo tu daljinu.

Neki njen bivsi je tamo proganja itd i zove je na fixni telefon i cuti i slicno...E sad ona hoce da ne bude zbog toga kod kuce neko vreme i da ode kod prijatelja na dve tri nedelje ili mesec dana.Nije mi rekla da li musko ili zensko i nekako mi se cini da izbegava taj odgovor. Tu sam osetio ljubomoru, da li je to normalno kod mene?
Imam zelju da joj kazem da sam malo ljubomoran ali ako mi da svoju rec da nece da me zezne i slicno uz to sto joj verujem bicu ok jer ja ako verujem njoj ne verujem tom nekom tamo...

Da li je ova ljubomora opravdana?
Da li treba da joj napomenem to sto sam napisao da joj kazem ili da cutim?
Da li treba i da cutim i da se distanciram ladim udaljavam zbog toga i na kraju samo izadjem zbog ovoga?

Sta bih neko od vas uradio u ovom slucaju...?

Back