Opsesija

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Enina

Elita
Poruka
22.131
Šta mislite o opsesiji roditelja sa djecom?Npr.neda djetetu brak da je nebi ostavilo to djete.Izmišlja razloge kao taj čovjek nije ok i slične budalestinje.

• Tužan
Reactions: DUH
Šta mislite o opsesiji roditelja sa djecom?Npr.neda djetetu brak da je nebi ostavilo to djete.Izmišlja razloge kao taj čovjek nije ok i slične budalestinje.
Није опсесија са децом него самим собом. У сиромашној земљи, каква је наша, још увек се старци ослањају на своје најближе да их дочувају те стога гледају да им то не пропадне.

• Tužan
Није опсесија са децом него самим собом. У сиромашној земљи, каква је наша, још увек се старци ослањају на своје најближе да их дочувају те стога гледају да им то не пропадне.
dobro..nemoze drugom zivot sjebat

Drugo..glumljenje bolesti
нема везе шта ће све да измисле или преувеличају. Гледаш свој пут, мисли својом главом. На млађима свет остаје. Ти си приоритет.
Није џабе упутство у авиону да у случају нестанка кисеоника, прво ставиш маску себи па тек онда детету или старцу (овиснику).

@Mita Komita mnoooogo dobar avatar! Prvo sam mislila da 3pujem da oko trepće

A u vezi teme neko negde rece da su na ovim prostorima "deca kredit za starost"
Da zato i prave decu.
Ne znam, meni to malo bolesno, a tek sebicno...najvise mrzim kad mi neko kaze ako nesto slucajno ili namerno zamerim ocu/majci " A ko ti je brisao dope, nezahvalna!"
Ja sam uvek tu za svoje, iako ne mislim da im nesto dugujem, prosto sam takva, slaba sam na sve bake i deke, sta cu.

Da zato i prave decu.
Ne znam, meni to malo bolesno, a tek sebicno...najvise mrzim kad mi neko kaze ako nesto slucajno ili namerno zamerim ocu/majci " A ko ti je brisao dope, nezahvalna!"
Ja sam uvek tu za svoje, iako ne mislim da im nesto dugujem, prosto sam takva, slaba sam na sve bake i deke, sta cu.
Istina je evo,rode i ne daju brak djetetu

• Tužan
Najveća koma kaže kad umrem nek radi šta hoce
E, to mi je poznato! Znaci, ne samo u vezi braka nego "dobiceš kad ja umrem"
Kad da ídem da vidim okean? Sa 66?
To ti je najgore kad ima a ne da.
I onda je stavio pare u "Dafinu" i cao.
A meni nista. I posle ti jos kaze neko da si duzan nesto. Slazem se sa tobom, nazalost.

Da zato i prave decu.
Moj rođak kaže ovako:nisam kriv,ja sam posljedica jebavanja.

• Haha
Svaki roditelj brine za svoju decu sto je normalno ali ne treba preterivati i previse ocekivati od svoje dece.Treba ih pustiti da se normalno razvijaju i odrastaju na prirodan nacin.

Back