Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Šta mislite o opsesiji roditelja sa djecom?Npr.neda djetetu brak da je nebi ostavilo to djete.Izmišlja razloge kao taj čovjek nije ok i slične budalestinje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није опсесија са децом него самим собом. У сиромашној земљи, каква је наша, још увек се старци ослањају на своје најближе да их дочувају те стога гледају да им то не пропадне.Šta mislite o opsesiji roditelja sa djecom?Npr.neda djetetu brak da je nebi ostavilo to djete.Izmišlja razloge kao taj čovjek nije ok i slične budalestinje.
dobro..nemoze drugom zivot sjebatНије опсесија са децом него самим собом. У сиромашној земљи, каква је наша, још увек се старци ослањају на своје најближе да их дочувају те стога гледају да им то не пропадне.
може, ако им допустиш. Крени својим путем а они ће временом да легну на руду.dobro..nemoze drugom zivot sjebat
Lafo kceri..nemoj njeg,doce bolji.Tako godine idudobro..nemoze drugom zivot sjebat
нема везе, нек се нађе она на коју се односи.Ne radi se o meni
нема везе шта ће све да измисле или преувеличају. Гледаш свој пут, мисли својом главом. На млађима свет остаје. Ти си приоритет.Drugo..glumljenje bolesti
Mislim da je to pre zbog preuvelicavanja kvaliteta svoje dece.Šta mislite o opsesiji roditelja sa djecom?Npr.neda djetetu brak da je nebi ostavilo to djete.Izmišlja razloge kao taj čovjek nije ok i slične budalestinje.
Strah da je ne ostaviMislim da je to pre zbog preuvelicavanja kvaliteta svoje dece.
Roditelji misle da su im deca najbolja pa onda i ocekuju takvu priliku,dok je realnost malo drugacija...
Istina je evo,rode i ne daju brak djetetu@Mita Komita mnoooogo dobar avatar! Prvo sam mislila da 3pujem da oko trepće
A u vezi teme neko negde rece da su na ovim prostorima "deca kredit za starost"
Da zato i prave decu.
Ne znam, meni to malo bolesno, a tek sebicno...najvise mrzim kad mi neko kaze ako nesto slucajno ili namerno zamerim ocu/majci " A ko ti je brisao dope, nezahvalna!"
Ja sam uvek tu za svoje, iako ne mislim da im nesto dugujem, prosto sam takva, slaba sam na sve bake i deke, sta cu.
Ko da je predmetIstina je evo,rode i ne daju brak djetetu
E, to mi je poznato! Znaci, ne samo u vezi braka nego "dobiceš kad ja umrem"Najveća koma kaže kad umrem nek radi šta hoce
Moj rođak kaže ovako:nisam kriv,ja sam posljedica jebavanja.@Mita Komita mnoooogo dobar avatar! Prvo sam mislila da 3pujem da oko trepće
A u vezi teme neko negde rece da su na ovim prostorima "deca kredit za starost"
Da zato i prave decu.
Ne znam, meni to malo bolesno, a tek sebicno...najvise mrzim kad mi neko kaze ako nesto slucajno ili namerno zamerim ocu/majci " A ko ti je brisao dope, nezahvalna!"
Ja sam uvek tu za svoje, iako ne mislim da im nesto dugujem, prosto sam takva, slaba sam na sve bake i deke, sta cu.