OPSESIJA

• Začetnik teme Začetnik teme @
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ti bacas hejt covece, evo vec si mene uspeo da iznerviras svojim ignorisanjem, tako da mi je jasno ; )))

nauci neki jezik koji nije brutalno odjebavanje :I ovde se ogradjujem od svojih nesavrsenosti

moze im se pomoci

@:
Da li ste bili u situaciji da je neka osoba opsednuta vama i da li ste vi bili opsednuti nekom osobom,
koju niste upoznali,vec imate samo on line komunikaciju?
u obzir dolaze i odgovori iz RL,mada me vise zanima on line varijanta
kad kazem opsednuta vama,mislim na to da vas uhodi po internetu,
internet forumima i uostalom na svaki dostupan nacin,da sakuplja informacije o vama,da vas analizira,
da pokusava da vam se niskim i perfidnim postupcima on line uplice u RL,a sve to pod velom nekakve brige o vama

kako uopste dozivljavate opsesiju i sta raditi sa opsednutima,brutalno odjebavanje ili im se moze pomoci?

niko online nije opsednut mojim bićem...
ali zato u rl moj bivši, joooj...
ne, on kaže da je to ljubav...

a ja sam lepo videla da je opsednut...
u jednom me momentu uplašio

u stvari nejasno je koji je to nivo zezanja, javno-forumashki

ili mail (forumaski mail)
ili mail - neki provajder
ili gmail - yahoo

ili prica kako ce te pratiti... ti si musko a osoba je zensko? sad se postavlja pitanje zasto ja ovde pisem a ti me ignorises... ali nema veze nasi smo

pa mozda ali sigurno ima josh neki opsesivac kao ja. ajde ti opisi nekog svog opsesivca.. mislim da je uvek neko trazenje paznje u pitanju, ono ako te svi tvoji priznaju shto bi gubio vreme, energiju i zivce na neku X osobu koja ti nije simpaticna, ili te ne voli?

ali i ti oces da svi s tobom saosecaju i da ti dizu moral a ne neke pridike :I eto. chitaj dejla karnegija kako steci prijatelje on se zalaze za tu diplomatiju... da, da, to shto tvoj opsesivac primecuje nije tako, ti si dobar i jedinstven... eto
ok mozda projektujem itd............... :I

mislim da je dobra a vrlo neostvariva stvar da podjesh i od sebe ali to je tesko.

Back