N.Prospekt
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Poznajem jednu osobu koja je opsednuta horor filmovima. Sta mislite, koji je uzrok tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nizak IQPoznajem jednu osobu koja je opsednuta horor filmovima. Sta mislite, koji je uzrok tome?
Nizak IQ
Zavisi sta smatras pod opsesijom, ako svakodnevno gleda 10 filmova, ima postere po sobi sa iskasapljenim telima ili nesto, onda da, tu ima problem neki verovatno.
Ovako ako voli morbidne filmove, serije, ne vidim problem, svi mi imamo razlicite ukuse.
Zavisi sta smatras pod opsesijom, ako svakodnevno gleda 10 filmova, ima postere po sobi sa iskasapljenim telima ili nesto, onda da, tu ima problem neki verovatno.
Ovako ako voli morbidne filmove, serije, ne vidim problem, svi mi imamo razlicite ukuse.
sto,ima i advokata koji vole horore sta im faliZavisi sta smatras pod opsesijom, ako svakodnevno gleda 10 filmova, ima postere po sobi sa iskasapljenim telima ili nesto, onda da, tu ima problem neki verovatno.
Voli morbidne filmove, i ne prodje dan-2 a da makar ne pogleda 1. Naravno, nema takve postere, ali ima neke cudne fantazije o cudnoj smrti, takozvanim "vantelesnim iskustvima".
Nizak IQ
Cionista ....!
![]()
Wow such a short and 100% precise answer?
....wait a minute.....![]()
CORRELATION PLEASEEEE?
Ili ce biti smatrano za notornu izrecenu glupost .