OPSEDNUTOST

vanja stp:
moze li mi neko od momaka reci da li je normalno da neko bude opsednut jednom javnom licnoscu?evo mog bedaka:moj decko najvise na svetu voli draganu mirkovic,cak mislim da je voli vise od mene iako imamo ozbiljnu vezu.non stop visi na njenom forumu,skuplja sve sto je ikad snimila,gde se pojavila....sve,sve.bio je i da se upozna s njom,ne propusta koncerte....drzi NJENU sliku na mob. umesto moje...jel to normalno ljudi ili sam ja paranoicna???
ok,volim i ja da cujem i vidim neke dobre pevace ali ...

naprosto dobijam komplekse bez potrebe.volela bih da vidim i neka vasa misljenja o ovome.

hvala!

Tvoj decko je Gay!

pa i ja sma malo opsednuta morsom ok nisam opsednuta ali volim ga. ne bih bash otvarala forum. doduse i to je promenljivo.

e kazi mu da su ti divni crnci i da bi volela da se upoznash s nekim crncem jer su divnii neobichni. ne znam mozhda tako.

u stvari mozd ai ne volim morsa ne znam (to je inspektor)

Ostavi "decka" sto pre. Prvo , zato sto nije normalno da je covek od 30 godina opsednut bilo kojom javnom licnoscu, i da skuplja njene slike i slicice !!!!!!

Drugo, zato sto je u pitanju kafanska pevaljka.

I trece, zato sto prvo i drugo daju dovoljno razloga, da trece i nije neophodno da shvatis da treba da pobegnes od nezrelog , tridesetogodisnjeg sakupljaca slicica .

lyon69:
Ko ce odraslim ljudima promeniti stavove?
Ako neko hoce da mi dokaze da je sve sto se smatra narodnom muzikom obican trash....onda mogu da se slozim ako je rec o ovome sto se danas smatra narodnom muzikom.
Da, ima dvadesetak starijih pesama koje znam, koje volim da pevam, koje narucim ako sam na svadbi ili u restoranu sa zivom muzikom.....ja tu ne vidim neki problem i ne moze me niko ubediti da je to su te pesme s.ranje i da sad kao, toga treba da se gnusham i da u takvom drustvu ne treba da sedim ako drzim do sebe i ako imam dostojanstvo.
Nemam ambiciju da me svi vole i da se svi sa mnom sloze, ni u zivotu ni ovde.

Bas su glupi ljudi koji ne prave razliku izmedju jedne narodne muzike i neke druge narodne muzike.

topmodelsica:
Bas su glupi ljudi koji ne prave razliku izmedju jedne narodne muzike i neke druge narodne muzike.

:D
Nema dve narodne muzike. Ima samo narodna muzika, i orijentalna, sljokice varijanta zavijanja uz harmoniku. Ovo drugo se zove novokomponovana , Grand show, giga , ultra, mega, tortura za usi i um. ;)

ALFA team:
:D
Nema dve narodne muzike. Ima samo narodna muzika, i orijentalna, sljokice varijanta zavijanja uz harmoniku. Ovo drugo se zove novokomponovana , Grand show, giga , ultra, mega, tortura za usi i um. ;)

Orijentalna sljokice varijanta, to je novokomponovana a ovo prvo je narodna. To su dve narodne.

narodna muzika je psihodelichna :(

ne znam valjda je tu problem shto on toliko istuiche sto voli draganu ali mozhda ne kapira mozda kao sto npr neko voli lik iz crtaca a ko zna pitanje je sto on radi to ako tebe muchi a mozda bas tako i trbea pitanje je zasto to tebe muci a ionako si otisla :)
ne znam mozda bi u stvari trebalod a naucis sve draganine pesme

moze li mi neko od momaka reci da li je normalno da neko bude opsednut jednom javnom licnoscu?evo mog bedaka:moj decko najvise na svetu voli draganu mirkovic,cak mislim da je voli vise od mene iako imamo ozbiljnu vezu.non stop visi na njenom forumu,skuplja sve sto je ikad snimila,gde se pojavila....sve,sve.bio je i da se upozna s njom,ne propusta koncerte....drzi NJENU sliku na mob. umesto moje...jel to normalno ljudi ili sam ja paranoicna???
ok,volim i ja da cujem i vidim neke dobre pevace ali ...

naprosto dobijam komplekse bez potrebe.volela bih da vidim i neka vasa misljenja o ovome.

hvala!

moj momak drzi sliku svog psa........sta reci......tesi se samnom...........:lol::lol::lol:

Back