Opsednutost visinom

Pa ne.. prvo se prime na onu tezu '' mali covek veliki *****'' i kad vide da mali patuljak ima kiticu kao i markantni bilder, odu sa bilderom. kao i muskarci. bila je tema ''da li se ruzne zene bolje jebu''. ni to nije tacno pa onda muskarci sutnu gabore i setaju zgodne ribe. iako se isto jebu.zato gabori i patuljci nemaju neku veliku sansu kod suprotnog pola.

Pa ne.. prvo se prime na onu tezu '' mali covek veliki *****'' i kad vide da mali patuljak ima kiticu kao i markantni bilder, odu sa bilderom. kao i muskarci. bila je tema ''da li se ruzne zene bolje jebu''. ni to nije tacno pa onda muskarci sutnu gabore i setaju zgodne ribe. iako se isto jebu.zato gabori i patuljci nemaju neku veliku sansu kod suprotnog pola.

pa s kim će da stanuju
...
inače kad pogledam ovu temu setim se epizode saut parka o plastičnoj hirurgiji ali ne znam koja je to sezona i tako, jedan je valjda hteo da bude visok

Poslednja izmena:
ona traži da zajebavaa tako neku budalu kao što si ti
ja tražim smrtnu presudu

- - - - - - - - - -

krv,znoj i suze
ja sam od danas vojnik
kapetan da me zovete

- - - - - - - - - -

znači ove "moje tri" i ja
milojka,radenka i leposava nazovimo ih,mi idemo putem velikih vojskovodja,ne mogu sad da se setim nijednog,ali zamislite eto vi nekog velikog vojskovodju,e tim putem idemo

- - - - - - - - - -

Back