Opsednutost visinom

Poruka
4.292
Oduvek sam se pitao zasto devojke toliko su opsednute i toliko im je vazno da muskarac ima visinu? Ako je neko u licu ruzan ko akrep a da ima visinu 185 , 190 nema veze devojke prelaze preko toga bez problema ali ako je neko 170cm , 175 ili nizi nema sanse uglavnom da budu snjim pa neka je kao slika sa nslvone strane lep..

Ajde recimo u kamenom dobu kad je sve bilo u zavisanosti od snage pa vislji mozda moze da potegne veci teret pa i da razumem ali danas kad zivimo u eri masina kad sve masine rade a bolji zivot vise nema nikakve dodirne tacke sa snagom vec uglavnom sa mozgom, ne mogu da razumem. A ako ce mo realno da gledamo zdravije je biti nizi rastom. Duze zive ljudi koji su nizi rastom. Ne verujem da je neko video nekog ko ima 80 godina a da ima 190cm. Uglavnom su starci od preko 75, 80 godina omanji sa visinom 170 maksimum. A takodje srce svakog coveka ko se ne bavi sportom je slicne dimenzije pa samim tim daleko je vece opterecenje srcu kad treba da pumpa krv nekom ko je 2 metra nego nekom ko je 170cm. Takodje mnogo vise pate sa kolenima, kicmom , isijasom, spondilozom i ostalim bolestima kostiju osobe koje su vislje rastom jer struktura kostiju je ista a oni koji su vislji daleko vecim teretom opterecuju svoje koske, itd itd. A osim toga da bi neko ishranio masu od 120kg ako je visok 190 ili 200cm mora da jede vise hrane a samim tim unosi u organizam i vise toksina jer znamo da je danas hrana industrijska puna stetnih toksina, a posledica toga je da vise dobijaju kancere i druge hronicne bolesti.

Mozda zene misle da vislji imaju veci polni organ ali statisticki je odavno dokazano da velicina polnog organa nema nikakve veze sa visinom. Stvarno neznam zbog cega je to tako kako je da je zenam najbitnija stavka visina muskarca.

Znaci to je nesto u njihovoj psihi, nesto iracionalno, nesto u njihovoj posvesti jer svako logicno razmisljanje dovodi do toga da visina ne bi trebala da ima nikakvu bitnu stavku.

Cesto sam pisao na tu temu sa nekim zenama i svaku koju sam pitao da mi objasni zasto je to bitna visina toliko , nisu znale da mi objasne , odgovarale su tipa "pa tako volim", "tako", "zato", tako mi se svidja", "vise mi je musko" i slicne nebulozne odgovore a nikad nisam dobio racionalan odgovor smislen.

A i zanimljivo dokaz koliko zene iracionalno razmisljaju je i to da po defoltu misle da ako je neko nizak rastom da je glup, da je kao dete, nije odrastao i tako. sve najgore. A ko je visok i lep automatski je on iako ga prvi put u zivotu vide odma genije, pamertan dobar , posten, fin odma ga idealizuju

Eto recimo mi muski kad nas neka pita zasto ne volimo debele dajemo logicna objasnjenja tipa ne podnosimo preterano znojenje, seks je zamoran i jednolican sa njima, malo su aktivne, i tako. Ili kad nas pitaju zasto ne volimo mrsave devojke opet dajemo racionalan odgovor zato sto kad dodirujemo telo nije mekano nego je vise koscato. Mislim nije neki odgovor ali opet ima neki smisao dok zene ne daju ama bas nikakav smisleni odgovor.

Evo jedan primer a ako neko misli da je to samo jedan primer mogu da stavim jos dvadesetak primera gde na sajtovima za upoznavanje zene traze viosoke jer im se moze posto tamo je na jednu devojku dolaze dvadesetak muskaraca

image.png

Poslednja izmena:
Bice da ti si opsednut a ne zene . :lol:
Zato je mozda i potrebno saznati tvoju visinu , cisto da vidimo da li je tame za psihologiju kojim sluchajem . :lol:
Ja imam visinu preko 185 , pa me ne salecu ,a male zle akrape iz raznih sumnjivih rupa ispuzali mnogo vise salecu .

Nisam citao sve, ali znam momke koji su tu 150-160 u najboljem slucaju.
Niti pametni, niti visoki, niti lepi. Jest' imaju malo para, ali valjda nije ni sve u parama.

Nisam čitao ništa i ne znam dal' se slažem s tobom
po tom pitanju.
Znam da je Stiv Rivs, mister univerzum i italijanski glumac u istorijskim filmovima
bio širi nego viši....
Pravili mu štikle od 15 cm.
Onom francuskom picopevcu, Sarkoziju, isto pravili....

Moja sestra se sad udala sa lika otprilike njene visine, oboje su oko 170..

Upoznala ga je verovatno na staromodan nacin uzivo i nije imao taj konkurenciju ali kad zene imaju mogucnost neogranicenog biranja partnera onda biraju vislje. Evo dokaza

Evo jedan primer a ako neko misli da je to samo jedan primer mogu da stavim jos dvadesetak primera gde na sajtovima za upoznavanje zene traze viosoke jer im se moze posto tamo je na jednu devojku dolaze dvadesetak muskaraca

image.png

Primitivno mi je takvo ocenjivanje ljudi. Ipak, malo je u pitanju estetika. Na primer, ja kazem da sam visoka 175 cm, iako sam malo visa. Moj bivsi decko, u kojeg sam bila zaljubljena 16 godina je visok oko 172 cm, pa sam i ja govorila da sam toliko, nosila sam ravne cipelice i baletanke i nisam nosila moje starke na stiklicu, da ne bih bila mnogo visa od njega. On je bio malo opterecen, ali s druge strane, on je imao polni organ 24 cm i o tome su svi pricali u kraju. I to mi je bilo neukusno.

Upoznala ga je verovatno na staromodan nacin uzivo i nije imao taj konkurenciju ali kad zene imaju mogucnost neogranicenog biranja partnera onda biraju vislje. Evo dokaza

A kako drugačije da ga upozna? I šta lupaš da nije imao konkurenciju, kako ti to uopšte možeš da znaš? Oboje su studirali, oboje lepo izgledaju i sreli su mnogo ljudi tokom studija. Ona je lekar a on programer i oboje su u srednjim dvadesetim.

pa rekla je mozda se pogresno izrazila rekavsi - ruzno, ali meni ne bi bilo prijatno pored nekoga ko je nizi od mene.

Eto i ti potvrdjujes moju teroiju da zene vole visoke, ili bar vislje od sebe. I sta sad ja izmisljam, a to sam ja zakljucio na osnovu petnaestogodisnjem iskustvu dopisivanja sa zenama preko sajtova za upoznavanje.

- - - - - - - - - -

A kako drugačije da ga upozna? I šta lupaš da nije imao konkurenciju, kako ti to uopšte možeš da znaš? Oboje su studirali, oboje lepo izgledaju i sreli su mnogo ljudi tokom studija. Ona je lekar a on programer i oboje su u srednjim dvadesetim.

Jel je nju saletelo 100 coveka dnevno ili je bio on i mozda jos 2, 3 coveka godisnje? Epa da je izaso na internet pa da ga vidimo sa tom visinom da li bi osvojio neku.

Eto i ti potvrdjujes moju teroiju da zene vole visoke, ili bar vislje od sebe. I sta sad ja izmisljam, a to sam ja zakljucio na osnovu petnaestogodisnjem iskustvu dopisivanja sa zenama preko sajtova za upoznavanje.

- - - - - - - - - -

Jel je nju saletelo 100 coveka dnevno ili je bio on i mozda jos 2, 3 coveka godisnje? Epa da je izaso na internet pa da ga vidimo sa tom visinom da li bi osvojio neku.

A ti bi da je.beš na internetu jel'? Sad sve tvoje ostale teme po forumu imaju smisla, ti si potpuno ćaknut...

- - - - - - - - - -

pa sta treba da ga nosim u zubima? :think:

A ti bi da je.beš na internetu jel'? Sad sve tvoje ostale teme po forumu imaju smisla, ti si potpuno ćaknut...

A kako u savremenom svetu ja u tim godinama da nadjem zenu? U kaficima i diskotekama klinci od 15, 25 , 30 godina, poso mi je takav da imam svoju firmu gde su mi radnici muskarci a papirologiju mi vode zene koje su udate. Sta sad da idem po hotelima, motelima pa da salecem zene a i odakle znam koja je slobodna a koja je udata,

A kako u savremenom svetu ja u tim godinama da nadjem zenu? U kaficima i diskotekama klinci od 15, 25 , 30 godina, poso mi je takav da imam svoju firmu gde su mi radnici muskarci a papirologiju mi vode zene koje su udate. Sta sad da idem po hotelima, motelima pa da salecem zene a i odakle znam koja je slobodna a koja je udata,

Koliko ti uopšte imaš godina? 80?

- - - - - - - - - -

pa sta treba da ga nosim u zubima? :think:

Ponesi me u zubima :flert:

Back