Opsednutost fizičkim izgledom

Кева:
-Боже сине само ти нос расте-13година.
-Док ти је нос растао, па је и то престало, али шта ће ти толика глава-14 година.
-Лепо си израстао и сасвим пристојан момак, али мршав си преко сваке мере-ја као матурант.
-Тек је војска направила да личиш на човека -после повратка из ЈНА.
Џена:
-Волим како ме гледаш-на почетку забављања.
-Шта је та шућка имала теби тако занимљиво-коментар на једну претходну девојку.
-Прелепа је, сто посто си нешто себао у вези па је отишла-такође коментар на једну претходну девојку.
-Сасвим си ОК, сем што си емотиван ко нога од столице-оно кад жена истиче властиту емотивност.
Ћале:
-Добро одужио си дуг према држави(ЈНА), није проблем с новцем, уписао си тежак факултет(ЕТФ), није проблем и да паднеш на годину... али немој баш на првој-упутство пред полазак на факс.
-Ти си увек имао не људску него коњску срећу-коментар на материјално стање.
Ја:
-Добро се осећам у својој кожи, здрав сам, помало се рекреирам и наставићу да једем ко гусеница све док ми је метаболизам такав да се не гојим, а баш уживам у храни!.

Кева:
-Боже сине само ти нос расте-13година.
-Док ти је нос растао, па је и то престало, али шта ће ти толика глава-14 година.
-Лепо си израстао и сасвим пристојан момак, али мршав си преко сваке мере-ја као матурант.
-Тек је војска направила да личиш на човека -после повратка из ЈНА.
Џена:
-Волим како ме гледаш-на почетку забављања.
-Шта је та шућка имала теби тако занимљиво-коментар на једну претходну девојку.
-Прелепа је, сто посто си нешто себао у вези па је отишла-такође коментар на једну претходну девојку.
-Сасвим си ОК, сем што си емотиван ко нога од столице-оно кад жена истиче властиту емотивност.
Ћале:
-Добро одужио си дуг према држави(ЈНА), није проблем с новцем, уписао си тежак факултет(ЕТФ), није проблем и да паднеш на годину... али немој баш на првој-упутство пред полазак на факс.
-Ти си увек имао не људску него коњску срећу-коментар на материјално стање.
Ја:
-Добро се осећам у својој кожи, здрав сам, помало се рекреирам и наставићу да једем ко гусеница све док ми је метаболизам такав да се не гојим, а баш уживам у храни!.

Kod naše mame postoje samo dva stadijuma: podgrejan leš i baš si se ugojila šta ti to treba.
Sve one faze između - jok :lol:

Back