Od kad bivša devojka nije sa mnom(jedno 8-9 meseci) uglavnom mi se misli svedu da razmišljam o nalasku novog partnera, a i razmišljam često o njoj. Osećam se opterećeno, ne znam kako da prekinem, želim da krenem da razmišljam više o drugim stvarima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko dugo ste bili u vezi?Od kad bivša devojka nije sa mnom(jedno 8-9 meseci) uglavnom mi se misli svedu da razmišljam o nalasku novog partnera, a i razmišljam često o njoj. Osećam se opterećeno, ne znam kako da prekinem, želim da krenem da razmišljam više o drugim stvarima.
2 godine i 8 meseci. To nam je prva veza i njoj i meni ikada.Koliko dugo ste bili u vezi?
Znam da sam udavio.Idi negde na more ako imaš para...gde je dobar provod! Šta imaš da sediš, kontaš i tupiš mozak. Uživaj u životu, jer samo je JEDAN!
Ona nije jedina na planeti!
P. S. Udavi boga više...sa tim "kuku-lele" , srceparajućim temama!
Posto znas koji ti je problem, to je to...Od kad bivša devojka nije sa mnom(jedno 8-9 meseci) uglavnom mi se misli svedu da razmišljam o nalasku novog partnera, a i razmišljam često o njoj. Osećam se opterećeno, ne znam kako da prekinem, želim da krenem da razmišljam više o drugim stvarima.
Ima nekih teorija, za koje ne znam jesu li tačne, koje kažu da koliko si dugo bio u vezi, toliko dugo i živiš pod njenim utiskom kad izađeš iz veze.2 godine i 8 meseci. To nam je prva veza i njoj i meni ikada.
kazi joj:Znam da sam udavio.
Zato i jesam postavio ovde ovo.
Da bih prestao konačno
Jer imam jako sjeban um.
Um bez ambicija trenutno, bez želje za nečim.
Krenuo sam izlaziti u provode. Ali džabe uveče kad legnem opet kreću misli.
Pahahahahahahah, a gde se seti togakazi joj: