- Poruka
- 16.741
sinmbad:...auuuuuuuuuuu da.... 8-)
...pa šta ja znam,ako bi dala.... :razz:
Ne pita se ona, vec ti...bwe!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinmbad:...auuuuuuuuuuu da.... 8-)
...pa šta ja znam,ako bi dala.... :razz:
...pa kako bez pitanja da je kresnem.... :shock:SANDRINAbg:Ne pita se ona, vec ti...bwe!![]()
sinmbad:...pa kako bez pitanja da je kresnem.... :shock:
...pa dobro da odgovorim bez zezanja...SANDRINAbg:Pa 'nako...sta bi bilo kad bi bilo...:razz:
sinmbad:...pa dobro da odgovorim bez zezanja...
...ma ako bi to bio prekid ozbiljne veze,ma ne bih mogao očima da je gledam, a ne da je hebem još....
Butterflies And Hurricane:Dobro je dok ne dodjesh u fazu da jebesh drugu..mislish na bivshu i culju odrzanja erekcije...![]()
SANDRINAbg:Jes' vala...mudro zboriš... :wink:
Ja vise ne smem ni jednu ozbiljnu...ne ide mi večeras...![]()
Butterflies And Hurricane:Uh iz mene pivo vecheras kucka...popila sam cak 2... :shock:![]()
SANDRINAbg:Ziiiveli...hik...ja nisam ni jednu, a k'o da sam gajbu...![]()
Blago onom ko mlad poludi,
Sav zivot mu prodje u sreci i veselju...![]()
Butterflies And Hurricane:Nego hik...ziveli...![]()
SANDRINAbg:i nikom nije lepo kao nam'
samo da je 'vako, svaki dan...![]()
Nego, jesi ti za OPROSTALJKU..?
( brisace nas ako se ne vrnemo na temu, a to ce mLogo da nas podastrese..)![]()
Butterflies And Hurricane:Pa ajd pa kud pukne...pukne......Nego shta je ono beshe bila tema...Bila mi dosadna pa je nisam ni citala.. 8-)
![]()
SANDRINAbg:joj...pa kad raskines s tipom, oli bi se kresnula na kraju s njim za "oprostaljku", ili JOK..?![]()
...really.... :shock:Butterflies And Hurricane:Dobro je dok ne dodjesh u fazu da jebesh drugu..mislish na bivshu i culju odrzanja erekcije...![]()
Butterflies And Hurricane:Kad se okrenem i odem, ni uraganski potresi iz sopstvene unutrashnjosti me nebi naveli da se vratim.
Mushmula:Osim 2 flajke piva!![]()
![]()
![]()
A sta su "uraganski potresi iz sopstvene unutrashnjosti"?
Je l' to mislis na sopstveni prdez?![]()
![]()
![]()
Mushmula:Pokusaj da ga banalizuckas.![]()
Kuckandra:Kad raskidate sa frajerom/ribom, je l' padne oprostajno ka.ranje? :-?
Jock, mi to kasnije radimo...Kuckandra:Kad raskidate sa frajerom/ribom, je l' padne oprostajno ka.ranje? :-?