- Poruka
- 302
Evo price koja me je danas JAKOO JAKOOO POTRESLA.Cale je ostavio mene i mog brata jos kad sam ja imao 6.meseci a brat 2.god.maltretirao je moju majku,uzimao novac a nas ostavljao bez hrane.Srecom tetka se udala za doobrog,postenog + bogatog coveka i otisla u Australiju i pomogla nam vise nego iko u zivotu.Baka i mama su bili u stanju da prose da bi mi imali sve (dobro do toga nije doslo),mucili se i radili teske poslove.Moj cale o kome nisam cuo ni glasa 18.godina dosao i trazio oprostaj.Moji su ga primili da razgovaramo,on se dosta promenio nije vise kao sto su mi pricali,ozenio se ima svoju porodicu i posao.U pocetku sam samo cutao al posle nekog vremena doslo mi je svega dosta,prisecao sam se svega sto mi se dogodilo ranije bez njega,koliko mi je falio,koliko mi je falilo da mi neko kaze ''ALO STANI MALO'',da mi kaze sine jel ti treba nesto? NE ON SE TOGA SETIO KAD SAM JA ODRASTAO I ZAVRSIO SKOLU I KAD TREBA DA ODPOCNEM SVOJ ZIVOT. Doslo mi je da ga polomim kao p*cku ali se ipak setih da mi je otac i da je greh.Samo sam mu rekao da mi vise nije potreban i da moj oprostaj nikada nece dobiti jer sam navikao da nemam caleta.SAMO SAM MU POKAZAO VRATA I ON JE IZASAO.Pozvao sam prijatelje i isplakao se kao ***** i oni mi rekli da sam pogresio i da sam mu trebao oprostiti.ALI KAKO DA MU OPROSTIM??? ZAR BI VI NEKOM NESTO TAKO OPROSTILI??? JA TO NIKADA NECU MOCI JER PAMTIM RECI MOJE TETKE KOJA MI JE BILA I OTAC I MAJKA I SVE UVEK JE GOVORILA DA NJEMU NIKAD NE VERUJEM JER ON NIKAD NECE SE PROMENITI SAMO MENJA MASKE DA BI DOBIO ONO STO ZELI I DA JE TAJ COVEK ZLO I SAMO GLEDA SVOJ DZEP.
STVARNO NE ZNAM STA DA RADIM ALI JEDNO ZNAM DA MI JE DANAS DOSLO DA SE ROKNEM!!!

STVARNO NE ZNAM STA DA RADIM ALI JEDNO ZNAM DA MI JE DANAS DOSLO DA SE ROKNEM!!!

Poslednja izmena: