Oprostaj od politike 2. deo

inagadadavida:
[/B]

Modern times........ :D

Kad sam ja bio u vojsci, u komandi je zavrsavao onaj ko je znao da radi na digitronu :D

"a kad sam ja išao u vojsku..." :mrgreen:
aflik_no1.gif

Evo jedna, sa kojom su mene pratili u askere..........

Bora jeste prolupao, ali da ima dobre stare pesme..........ima......

Sad mi tvoje oci tako mnogo znace
i kao kroz maglu redjaju se slike,
hej, masino, pusti paru jace,
neke su zene pratile vojnike.

Znam cmizdrili nisu junaci sa Sparte,
srecom u kupeu nikog pored mene
- Dobro vece, molim vase vozne karte,
trebaju mi nocas neke drage zene.

Citav vagon smrdi od prljavih nogu,
piletina, pivo, pijani kreteni,
psujem mater onom pokvarenom Bogu
zasto su se kola slomila na meni?

A sebe bih na poklon dao bilo kome
jer niko od vas ne zna moje brodolome

inagadadavida:
[/B]

Modern times........ :D

Kad sam ja bio u vojsci, u komandi je zavrsavao onaj ko je znao da radi na digitronu :D
ne treba se praviti sad previše pametan...
_guru_, nemoj raditi više od onoga što od tebe traže...samo elementarno...
ako se pokažeš vrednim, hebo si ježa u leđa...
ja sam na kraju radio i poslove pod oznakom str. pov. jer je neke guzonje mrzelo :x

zakletvu u požarevcu položilo hiljadu mladih vojnika
Politika - Pre 3 sata i 6 minuta

POŽAREVAC - U Centru za obuku Kopnene vojske u Požarevcu, oko hiljadu vojnika septembarske klase danas je položilo zakletvu u prisustvu brojnih gostiju.

Regrutima je prvi čestitao zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić, koji je istakao da je odziv na služenje vojnog roka u Srbiji 99 posto.

"Služenje vojsci i narodu oduvek je bilo najviša ljudska i patriotska dužnost i obaveza. To je potvrda zrelosti i odgovornosti za sopstvenu, ali i odgovornost budućih generacija", rekao je Miletić.

On je bezbednosnu situaciju u okruženju ocenio kao stabilnu, dodajući da je vojska faktor stabilnosti u regionu.

Miletić je izrazio je nadu da će mladi vojnici što pre izgraditi čvrst kolektiv, a da će Ministarstvo odbrane i Generalštab, uz pomoć roditelja, izvršiti svoju obavezu da čuvaju njihove živote i zdravlje.

Čestitku su vojnicima uputili i načelnik Braničevskog okruga Goran Petrović i komandant Centra za obuku Kopnene vojske pukovnik Vinko Markovski.
Svečanosti su prisustvovali i komandant za obuku u Generalštabu general-major Vladimir Stojiljković, predstavnici lokalne samouprave, policije, Srpske pravoslavne crkve, kao i rodbina, prijatelji i roditelji.
Evo ljudi samo da se javim. Zakletva obavljenja, a sad cu malo da vas smaram do ponedeljka u 22:00 cisto da me ne zaboravite.
By the way vojska je sranje ali izdrzacu kao i mnogi pre mene. Jbg psiholog kaze da sam emocionalno najstabilniji od regruta do mene (a dosao sam zadnjeg dana) tako da treba da ispostujem coveka.
Jednom potporucniku samo dzogerisao kancelariju 3 puta i nije bio zadovoljan, zato sto mu kancelarija ne mirise. Tek kada smo je izdzogerisali sa sapunicom sampona protiv peruti nije imao primedbe (ne daj boze da kaze da je zadovoljan). Izdrkavavanje klasicno. Koliko se cujem sa regrutima u drugim kasarnama u Pozarevcu je najgore. Cak i u nedelju sredjujemo nesto, ako nista drugo narede nekome da naprave nered ili rasture krevete i kasete da bi imali sta da radimo. Sreca moj potporucnik nije toliko zloban, ali ne moze (ili ne zeli iz nekog razloga) da spreci druge seronje sa akademije da zagorcaju zivot.
Kenjanje je na cucavcu
restaurant_1.jpg

Nesto ovakvo, ali posto se hiljadu ljudi okoristilo njime.
Pasulj ne jedem svaki treci dan (sto ce reci da ga ostalim danim jedem) jaja svaki dan na 1001 nacin. Sve vise krecu sa kupusom (i to nekim ljubicastim) sto me sve vise plasi. Spavanje od 22:00 do 5:20, a nosenje cizama koje su mi unakazile levu petu traje od 6:00 do 20:00 manje vise par minuta.
Ali dobro, sve je za ljude. Najzajebanije zivotinje.

Inace Tokyo i ja sam miner. Pa ono ljudi kuckam se sad do ponedaljka pa za par nedelja opet. Tako to ide.

@ guru

Јуначино, све ћеш ти издржати, видиш да си "пси'ићки" најстабилнији, лепо каже психолог, а ти јадници што малтретирају војску - то ти је део "службе", не обраћај пажњу....

_guru_:
Evo ljudi samo da se javim. Zakletva obavljenja, a sad cu malo da vas smaram do ponedeljka u 22:00 cisto da me ne zaboravite.
By the way vojska je sranje ali izdrzacu kao i mnogi pre mene. Jbg psiholog kaze da sam emocionalno najstabilniji od regruta do mene (a dosao sam zadnjeg dana) tako da treba da ispostujem coveka.
Jednom potporucniku samo dzogerisao kancelariju 3 puta i nije bio zadovoljan, zato sto mu kancelarija ne mirise. Tek kada smo je izdzogerisali sa sapunicom sampona protiv peruti nije imao primedbe (ne daj boze da kaze da je zadovoljan). Izdrkavavanje klasicno. Koliko se cujem sa regrutima u drugim kasarnama u Pozarevcu je najgore. Cak i u nedelju sredjujemo nesto, ako nista drugo narede nekome da naprave nered ili rasture krevete i kasete da bi imali sta da radimo. Sreca moj potporucnik nije toliko zloban, ali ne moze (ili ne zeli iz nekog razloga) da spreci druge seronje sa akademije da zagorcaju zivot.
Pasulj ne jedem svaki treci dan (sto ce reci da ga ostalim danim jedem) jaja svaki dan na 1001 nacin. Sve vise krecu sa kupusom (i to nekim ljubicastim) sto me sve vise plasi. Spavanje od 22:00 do 5:20, a nosenje cizama koje su mi unakazile levu petu traje od 6:00 do 20:00 manje vise par minuta.
Ali dobro, sve je za ljude. Najzajebanije zivotinje.
Inace Tokyo i ja sam miner. Pa ono ljudi kuckam se sad do ponedaljka pa za par nedelja opet. Tako to ide.

e baš lepo što si se javio i sjetio da sam i ja isto bio miner...eto čestitam ti na zakletvi...

eto tješi se ja kad sam išao u vojsku ona je trajala 10 meseci...a ne kako je to danas 6...

dakle manje opranih čučavaca, manje soljenja pameti od strane nerjetko primitivnih komandira i manje guljenja straže...sretno

čim se prije pomiriš sa realnošću da se jedan dere a drugi sluša i radi (a ti si taj drugi) lakše i brže će ti proć vojnički dani...

e sad za minera...hm....pa nije baš to lagano treba imati strpljenja i živaca...mirne ruke i fizički moraš a pre svega psihički biti stabilan...

nadam se da nisi visok, kao što sam ja ...i to sam od prvog dana kleo ih što mene od 2 metra stavili u minere na puzim po zemlji :lol:

sve u svemu ništa strašno

_guru_:
Jednom potporucniku samo dzogerisao kancelariju 3 puta i nije bio zadovoljan, zato sto mu kancelarija ne mirise. Tek kada smo je izdzogerisali sa sapunicom sampona protiv peruti nije imao primedbe (ne daj boze da kaze da je zadovoljan). Izdrkavavanje klasicno.
Ти следећи пут узми џогер, па у лобаљу head shot, да му нестане перут... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Back