gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajj,posrecilo vam se,imate priliku da kresnete cupi,nemate kondom kod sebe a ni ona.Da li bi ste krenuli u akciju?A ona npr.ima hepatitis c ili hiv,a ona ne zna da li je zarazena.Da li ste oprezni po tom pitanju?Thanxxxx
a sta ako nema?![]()
i kako ti znas da ona ima?i kako ja da znam ako mi ona ne kaze?![]()
jesam...oprezan sam...
jednostavno...ne bi kretao ako nemam obezbeđenje...
Ajj,posrecilo vam se,imate priliku da kresnete cupi,nemate kondom kod sebe a ni ona.Da li bi ste krenuli u akciju?A ona npr.ima hepatitis c ili hiv,a ona ne zna da li je zarazena.Da li ste oprezni po tom pitanju?Thanxxxx
Sto sam starija po tom pitanju sam opreznija...ima milion bolesti...i verovatno mislish ovde na onu situaciju kad samo sto ste se upoznali...za to je kondom keva...
Da ti kazem neshto - hepatitis C nije sexualno prenosiva bolest kao sto se chesto stavlja u isti kosh sa ostalim (iskljuchivo se prenosi preko krvi), a hep B, HIV itd...jesu sexualno prenosive bolesti...
Hepatitis C se najčešće prenosi putem igle. Sexualnim putem se jako, ali jako retko i teško prenosi.
Doduše ja imam drugaricu koja ima rupu na jetri od Hepatitisa B.... na igli nikad nije bila... a isto tako, ne seti se često da stavi kapicu.... a ne sete se ni oni koji je vode pijanu u mrak.Tacno! Igla ili krv na krv...
Tacno! Igla ili krv na krv...
a koliko je dovoljno krvi, jel mora biti barem par militara ili je dovoljno manje od kapi ... ?
Dovoljno je krvi koliko stane na vrh igle.
ma i pretpostavio sam tj citao sam ja o tim bolestima i samo mi cudno kako toliko malo krvi moze da zarazi nasih 5 litara ...
a koliko je dovoljno krvi, jel mora biti barem par militara ili je dovoljno manje od kapi ... ?
Direktno otvoreno krvarenje iz rane/ranice na direktno otvorenu ranicu koja krvari..indirektno ne moze, a preko igle i shprica nije bitna kolichina jer se tako najceshce i prenosi, a najceshci oblik prenoshenja i jeste igla i npr.transfuzija...ostalo je redje...(za detaljne/konkretne informacije kontaktirati forum zdravlje)...![]()
kako mislis indirektno ne moze, jer na primjer ako se osoba sa hepatitisom posjece nozem i na njemu ostane krvi, a zatim osoba koja nema hoces reci da se ova ne moze zaraziti ...
8-10 % od telesne težine.neam pojma![]()
8-10 % od telesne težine.