Opremanje stana - koje ste greške pravili, šta bi menjali?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam nezadovoljna kupatilom, kupila sam takodje plocice koje su mi se svidele iako me je prodavac ubedjivao da niposto ne stavljam crne

posle 2 nedelje sam samoj sebi htela oci da iskopam, pa to normalan covek ne moze sebi da napravi
ono ocistiti je pakao
Kad sam kupovao pločice za kupatilo, tražio sam pločice u boji kamenca u kupatilu. :mrgreen:

ja sam nezadovoljna kupatilom, kupila sam takodje plocice koje su mi se svidele iako me je prodavac ubedjivao da niposto ne stavljam crne

posle 2 nedelje sam samoj sebi htela oci da iskopam, pa to normalan covek ne moze sebi da napravi
ono ocistiti je pakao

Ne kopaj ništa, (osim mrkve i krompira.. :mrgreen:) danas je to lako riješiti. Preko tih crnih jednostavno se zalijepe druge pločice i to vrlo lako. Mnogi to rade i očas posla promjene izgled kupatila ili u kuhinji.

Znam za to.. izmedju zidanog i staklenog ipak ću ovaj drugi. Za kamenac ima način da se to eliminiše odmah u startu.
ja imam staklenu tuš kabinu ,jedino mora posle dva ili tri tuširanja cela povrsina da se obrise, sto nije probelm,
isprska se sredstvom protiv kamenca ili onim za prozore ,magicnom krpom izglanca i kao novo je ..samo ne sme da se zapusti

Ovo je idealno za staklo i ne treba ništa posebno za kamenac.

glass cl.jpg

Back