Oprema

Poruka
4.413
Da li neko zna gde mogu da nadjem gumu za vezbanje, ali ne onu sa drzacima sa ruke vec obicnu, koja se obicno stavlja oko nogu, ovo http://www.dodaj.rs/?1s/Ig/1LnFzlSm/resistancebandsexercise.jpg
i koliko okvirno kosta...?

I druga stvar, planiram da uzmem tegove za noge (vezbacu sa njima samo na podu podizanje nogu, ne skakanje i trcanje sa njima) ali nisam sigurna koja tezina bi mi odgovarala. Visoka sam 180 i imam 70kg, pa ako neko ima ideju, vidim da ima od pola kg pa sve do 5 kila... Inace ruke vezbam sa po 2 kg, ako je to neko merilo...

Hvala unapred:):)

Ova guma se najcesce prodaje na metar, probaj u Therra Band-u, proguglaj imaju zastupnika kod nas, nije jeftina ali je jako dobra, mislim da ih proizvodi i Tigar, ali je razlika u kvalitetu ocigledna. Nema rucke kao sto si rekla, vec malo omotas oko zgloba i drzi savrseno a ne zulja uopste. Vaterpolisti ih cesto koriste, tako da ako imas nekog drugara vaterpolistu on ti moze reci gde ima da se kupi, mislim da je kod veslackog kluba CZ bila prodavnica bas sa Therra Band-ovim (valjda se tako pise, ako nisam pogresio) gumama. Sto se tice tegica za noge, oni se najcesce prodaju tako da mozes da podesavas tezinu, ja sam ih nekada davno kupio na Bazaru i jos uvek fantastino sluze.

Gumena traka ima u prolazu kod palate albanija..ima tamo svasta pa i tegova..ali pogledaj i body skulpture proizvode uvoznik planet bike..ima i sajt..na netu ima narucivanje al na znam dal se placa isporuka pa mozda bolje da vidis uzivo i probas

Hvala ti georgejune do neba, ima u Planetbike-u, sutra idem da uzmem :klap: Ceo dan danas okrecem milion radnji, izmedju ostalog i Sporteh na Adi, Tref (to je ta radnja u prolazu), Intersport, Djak, ma sve radnje koje su mi pale na pamet, pola njih ni ne zna sta trazim a u drugoj polovini ima samo onih drugackih traka, sad okrenula Planet bike i ima :klap::klap::klap:

:zag:

:super:E super al da znas nije tref nego bas jedna sportska radnja s tegovima i za razne sportove..ako prolazis baci pogled cisto zbog cene..najbolje kad ides levom stranom pre ulaska u knez sidjes stepenicama kod one male parfimerije..i bas izlazis na tu radnju sa desne strane

Ne znam konkretno cenu, ali Therra Band-ov svaki proizvod je po mom misljenju skup, ali su kvalitetni... Ako bas nigde ne nadjes gumu, javi mi se mozda ti ja nabavim, komsinice :)

Nema :besna: U planet bike-u ipak imaju onu obicnu iz jednog dela i na kraju sam nju uzela pa vezala, videcemo koliko ce biti moguce vezbanje... Thera band sam zvala zatupnike, rekli mi u kojim apotekama da pogledam, u jednoj nemaju, ostale su mi jos dve da zovem cisto da vidim ako imaju koja je cena, ali ako je kao i za obicnu gumu, nema sanse da uzmem. Kod njih je ona dugacka guma 1700 dinara, a u sportskim radnjama oko 500, bas rasturaju s cenama :confused:

Ne mogu da verujem da u celom Beogradu nema jedne obicne gume za vezbanje :eek:

Bivsi komsija, javljam ako ne uspem da nadjem ;)

:lol:pa kako bre nema..a mozda je bolja ta pa kad vezes zbog duzine koja ti odgovara..ima i jedna radnja u gavrila principa..sport depot u starom merkatoru..a sta mislis o ovom..nije kruta rucka mozda bi moglo da posluzi

Da li neko zna gde mogu da nadjem gumu za vezbanje, ali ne onu sa drzacima sa ruke vec obicnu, koja se obicno stavlja oko nogu, ovo http://www.dodaj.rs/?1s/Ig/1LnFzlSm/resistancebandsexercise.jpg
i koliko okvirno kosta...?

I druga stvar, planiram da uzmem tegove za noge (vezbacu sa njima samo na podu podizanje nogu, ne skakanje i trcanje sa njima) ali nisam sigurna koja tezina bi mi odgovarala. Visoka sam 180 i imam 70kg, pa ako neko ima ideju, vidim da ima od pola kg pa sve do 5 kila... Inace ruke vezbam sa po 2 kg, ako je to neko merilo...

Hvala unapred:):)

Tegove uzmi najteze, to su tegovi za trcanje predvidjeni a ti bi da radis sa njima vezbe pa da oni budu opterecenje....Znaci onda uzmi najteze jer su noge 17 puta jace od ruku a ako rukama dizes 2 kila nogama bi trebalo 20 da dizes.....Ja npr guram na presi 200 kila.....Znaci slobodno uzmi najteze tegove iako ti zvuci to mnogo....Nema nista od dizanja maleckih tezinica.....To moras da radis onda 20h dnevno da bi bilo rezultata....Ljudski organizam je predvidjen da moze da izdrzava ta mala opterecenja a da se nista ne trosi - tek malo vise od bazalnog metabolizma trosi....

Nego ta guma i tegovi nece ti biti dovoljni ako zelis da izgledas kao te na klipu sto si postavila.....One vezbaju ceo zivot, to su hard kor zaludjenici + imaju izvrsnu genetiku i slicno tako bi izgledale i da ne vezbaju! Znaci moras i da ubacis trcanje ujutro bar sat vremena bar 3-4 puta nedeljno minimum!

Znam da ne mogu da izgledam tako, nije mi to ni cilj vec malo da smrsam i zategnem se. Inace vezbam uz Brazil Butt Lift dve nedelje po programu koji traje cetiri i iako sam u pocetku jedva dolazila do daha (kondicija je bila na nuli posle dva meseca ucenja a i pre toga se nisam nesto pretrgla da se bavim fizickom aktivnoscu :lol:), sada mi vezbe postaju lakse pa bih da ubacim i tegove i gumu, jer neke vezbe mogu i sa njima (to je kao nivo 2).

Uzela sam tegove od pola kile (za noge, ruke radim sa dva i to mi je taman, ne bih isla vise), pa planiram ovu nedelju sa njima (jer i bez njih jedva odradim te vezbe) a sledece da stavljam oba na jednu nogu. Mislim da nema sanse da bih uspela sa vecom tezinom vise od par ponavljanja, posto su to one vezbe gde se kleci na kolenima i podizu noge.

Sto se tice trcanja... Malo mi ladno sad za to :lol: Mada sam razmisljala da kad zavrsim program pocnem da trcim al tad ce tek da bude smrzavanje :dash:

Back