Aston M
Aktivan član
- Poruka
- 1.614
Ne nego u banci sperme.
Možda je ipak bolje da donator bude neko koga žena ipak poznaje. Ko zna kakve gene će da joj uvale u toj banci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego u banci sperme.
Možda je ipak bolje da donator bude neko koga žena ipak poznaje. Ko zna kakve gene će da joj uvale u toj banci![]()
Možda je ipak bolje da donator bude neko koga žena ipak poznaje. Ko zna kakve gene će da joj uvale u toj banci![]()
Ma sta boli q lika nece njemu da zavrsisti sutra
Ma kako da ne,izvoli samo ako ti se toliko svidja![]()
i ta varijanta je u igri, mada svakako jeste teže
Da al zar to dete onda nije više neki rezultat straha da će da završi sama, da joj sat otkucava, da neće ispuniti tu biološku ulogu što joj je namenjena
tj. dete dobijeno iz tih strahova nije željeno dete jer da recimo ima sto godina reproduktivnog perioda ona bi sigurno još čekala ovako hebiga nužda udarila da se izvuče šta može
iskreno, meni je to jako sebicnoMuškarci i žene se razlikuju po mnogo stvari i jedna od njih je ograničenost reproduktivne mogućnosti u životu
znamo da su žene ograničene i da se taj period završava klimaksom, sad ne znam napamet koliko je to godina, al to je i manje bitno
da li smatrate opravdanim postupak žene koja zna da stari i da se vremenom povećava i rizik trudnoće i da će jednostavno dobijanje deteta biti teže a o odgajanju da ne pričamo itd. dakle da li smatrate opravdanim da žena koja nije dobila dete do tih nekih godina odluči da dete dobije pošto poto sa prvim muškarcem kog "uhvati" a koji joj ranije ne bi ispunjavao kriterijume al eto nebitno bitno je da može da isfinansira porodicu i dete da napravi i da ona ispuni tu neku svoju "životnu" funkciju
teško mi je da formulišem pitanje baš na pravi način jer može biti mnogo varijacija al mislim da će forumaši shvatiti šta pitam