Opravdanja....

doc.smash

Domaćin
Poruka
4.206
Ajd da cujemo :mrgreen: .Na koji nacin se mozete najlakse izvuci :think: .Moje uobicajeno opravdanje je guzva u saobracaju,ali imam u razredu razne bisere,kao npr jedan ortak kome su tri babe umrle ove godine :eek: : .Jedanput sam lupio da sam bio zakljucan u stanu,i poverovala mi je;): .

inače,opušteno što se tiče profesora :mrgreen: .sumnjam da ko od njih gleda ovo ;) ...imaju svoj život,svoje porodice o kojima će da brine,tako da teško žele da prate svoje sledbenike na društvenim grupama :mrgreen:
Mada,uvek ima nekih paćenika :confused:

ma u pavu si 100%
profesori su teški smarači koji i ne znaju za internet
a o forumima tek....pa to je za te smarače viša matematika

to si stvarno najkul lik, brate, ovo, ono, znači, faca si, sve si ih tim opravdanjima zajjebao
ko artiška duupe....

Hmmm... U mom slučaju, opravdati čas jedino možeš uz lekarsko opravdanje, drugog nema :(
Ja sam pre imala običaj da jednom u 2 meseca spojim četvrtak i petak sa vikendom, onako bez specijalnog razloga, čisto da se odmorim ili odem negde,
ali sada to ne mogu da radim :rida:

ali u osnovnoj, sećam se, bilo je sjajnih bisera :lol:
dolazi drugarica i kaže da kasni na čas jer joj se polomio akvarijum i sve ribice poispadale na pod,
pa je ona, mučenica, morala da ih stavlja u neke činije sa vodom kako bi preživele

Ajd da cujemo :mrgreen: .Na koji nacin se mozete najlakse izvuci :think: .Moje uobicajeno opravdanje je guzva u saobracaju,ali imam u razredu razne bisere,kao npr jedan ortak kome su tri babe umrle ove godine :eek: : .Jedanput sam lupio da sam bio zakljucan u stanu,i poverovala mi je;): .

Uvek mozes da kazes da si se zaglavio u liftu, to se i desava. A imala sam ja druga koji je za mesec dana"sahranio" celu familiju i porodicu

Због накарадног закона, неважно је колики је број изостанака ученика, тако да је лако да свако оправдање пролази.
И родитељи често лажу професоре, да би оправдали деци изостанке. Цео систем је урушен, а што се мене тиче, ја правдам све за шта родитељ зна. Значи, ако је дете заспало, ако су ишли негде заједно, ако је нека прослава...
Али, оно што јесте страшно, то су програми који су толико лоши да ђаци не желе да буду у школи, јер им школа мало нуди.
И још је лошији закон, који све то омогућава.
Као ђак сам знала кад ћу и са ког часа да збришем, и зашто. Сад се бежи безвезе, тек тако...
После су професори криви за лоше оцене тих истих који избегавају наставу.

Ne foliram,imam 4 izostanka ove godine(sva 4 su napravljena 12-13.septembra kada profesori nisu ni predavali,a kamoli pitali,bilo je sp u kosarci,srbija spanija,pa sam morao da izadjem da gledam :D)......
inace mogu da otkucam par najvecih odvala ove godine,imam puno studenata u odeljenju koji vise nisu na casovima nego sto jesu....
1.drug je odvalio da mu se poradjala strina,pa je bio u bolnici....kad ga je proofesorka pitala sto je on bio u bolnici,rekao je sledece xXD:"Znate profesorka,pa bio sam kao kad mi se poradjala komsiji zena..."...tu smo vec poceli da placemo od smeha i prozvali ga ginekolog,s obzirom da po prici ima vise iskustva nego pola klinickog centra.....xD
2.pitala je profesorka likovno i tu ode dosta njih,izgovor jednog od njih:"nije mi niko bio kod kuce,a pop je svetio vodicu,pa sam morao da odem kuci"....razredna mu je dala 3 neopravdana,ali je posle opravdala,valjda mu je dosla majka,a i ja msm da nije lagao,bio mu je pop,samo sto se pogodilo bas kad ova pita,a on nije hteo da kaze popu da dodje kasnije :DDDDD

A u slucaju zenskog djaka,ok je...:D

Pa moze da prodje ako ce stavljati svakog meseca sve vecu loptu pod majicu pa da se porodi u toku letnjeg raspusta. Do sledece skolske godine bi se vec zaboravilo na to laziranje. Ili da izlazira jos i spontani pobacaj pa dobija jos sedam dana bolovanja. Al morala bi naci tacnu shifru i za to i uputi roditelje u ceo slucaj da se ne bi shokirali kad saznaju na roditeljskom.

Poslednja izmena:
gde vi šijete mi smo već sitan štep udarali....
Pa to... kad se setim '92....
tada je postojala organizovana industrija opravdanja, koja su bila toliko uniformna da su razredne starešine stvarno izistinski poverovale da u lokalnom domu zdravlja postoji taj i taj lekar i ta i ta sestra sa uvek istim rukopisom.
Ja donesem pravo opravdanje sa VMA i razredna ga ovako gleda, nije navikla da vidi takvo nešto.

bez sale, kod nas su uveli rezim da vise ne mozes ti da doneses opravdanje vec mora roditelj :roll: jer su znali da po gradu kruze opravdanja za 200 din. :lol:
kod nas razredni vise nista ne pravda, odmah zove roditelje telefonom i ako oni ne znaju za izostanke-sve je neopravdano :eek:
hvala ministru za 35 komada :lol: da nije njega, pitanje da li bi u mom odeljenju iko imao 5 iz vladanja :lol:
ja npr. ne bezim mnogo, ali me zeza to sto stalno kasnim a za to nema opravdanja :(

Poslednja izmena:
nzm otkud kod vas to,kod nas te vec sa 5 salje kod psihologa a sa desetak se smanjuje ocena na 4....

nema toga kod nas u skoli od pocetka skolske,sad su u "aktuelni" disciplinski postupci,proslog utorka bilo nas 13 od 25-oro iz odeljenja:lol:...ja sam u prvom nagruvao 45 neopravdanih a u drugom samo 2 (inace,ne izostajem iz skole nego me mrzi da ostajem na poslenjem casu ili dva,posebno kad je vreme za basket ili fudbalicu) i obustavili su postipak protiv nas dvoje zbog "vidnog napretka u poboljsanju discipline":per:

bez sale, kod nas su uveli rezim da vise ne mozes ti da doneses opravdanje vec mora roditelj :roll: jer su znali da po gradu kruze opravdanja za 200 din. :lol:
kod nas razredni vise nista ne pravda, odmah zove roditelje telefonom i ako oni ne znaju za izostanke-sve je neopravdano :eek:
hvala ministru za 35 komada :lol: da nije njega, pitanje da li bi u mom odeljenju iko imao 5 iz vladanja :lol:
ja npr. ne bezim mnogo, ali me zeza to sto stalno kasnim a za to nema opravdanja :(

Paćenici...nemaju pametnijeg posla.Izgubili su poverenje u nas đake :mrgreen:

Back