opraštanje drugu

Iako sam u brak usao u svojoj tridesetoj
na sva
pa makar i najnevinija pitanja izabranice moga srca
o mojoj proslosti ja sam uvek imao samo jedan odgovor

- Ali draga ja nisam imao devojku pre tebe
Ti si mi prva

Zena naravno ne kopca se na ledja
o svemu je sasvim lepo i detaljno bila obavestena jer joj poznanici i prijatelji pricali i sto pitala i sto nije
znala gomilu detalja koje sam ja vec zaboravio

No sve joj je to bilo uzalud jer ja sam sve negirao i samo ponavljao

- Ma ti si mi duso prva
pre tebe za mene nije bilo zivota

Mudrice...imaš bonu za ovo....

Blago se tebi kad nemas drugih problema u zivotu...

Sta zena moze od nicega da napravi:
Sesir, corbu i svadju... :roll:

mislim da smo apsolvirali ovu temu....

thinking-021.gif
[/url][/IMG]

Treba mi vaše mišljenje, nemam pojma šta da radim:think:!!!

Priča ide ovako: Prvi put sam bila na slavi kod svog dečka kada je pred svim prisutnim jedan od njegovih drugova (sa kojim je do tada bio nerazdvojan), pitao mog dečka kada će u kraj kod bivše devojke (ona nije iz BGD).
Moj dečko je kao i ja shvatio šta ga ovaj pita i odgovorio mu da nema potrebe više da ide tamo, videla sam da mu nije sve jedno kao i svi ostali gosti koji su se prvo smejali ali su videli da nas dvoje više nismo raspoloženi i da nam se ništa od toga nije svidelo pa su tog njegovog druga pozvali i par njih je odmah otišlo.
od tada je prošlo pola godine, dečko se više ne druži sa njime kao pre ali pošto rade zajedno i ovome treba da se porodi žena moj dečko bi tada otišao na čestitanje pa me moli da mu oprostim za šta ja ne znam kako.
On je jedna jedina stvar oko koje se mi svadjamo, počeli smo da živimo zajedno i sve je više nego savršeno oko svega se odlično slažemo i sa porodicom, bukvalno sve, bez preterivanja zbog zaljubljenosti:cmok:, godinu dana smo zajedno i nismo ni tako mladi ali ovo nam je zaista veliki problem jer ja ne želim nikakva vidjanja i kućne posete ni razgovore sa njegovim drugom a vidim da mu je teško.
Pokušala sam ja da ubedim sebe ali mi ne ide, čim čujem za ovog ili ga nazove ja puknem bukvalno od besa i baš sam tužna, a onda ni njemu nije nidočega.
Iako već svi znaju da sam ljuta jer kada smo u društvu sa njime ne razgovaramo i ne sedimo u njegovoj blizini, on sve to zna ali mu nije palo na pamet da se izvini ili bilo šta kaže sve do pre par dana kada mu je dečko rekao da neće doći kod njiga niti on na svadbu kod nas, e onda je tek ovaj rekao da će se zato što mu je stalo do tog drugarstva, meni izvinuti ali što je najgore sada poriče da je mislio na bivšu devojku mog dečka iako je tada rekao da mi je dečko lud što mi sve priča da nešto treba i da sakrije.
Inače ja mrzim ljude koji lažu i menjaju priče:dash:.

Uh znam da sam ugnjevila, ali bila bih zahvalna za nečije mišljenje ili iskustvo, baš ne znam šta ću jer mi se čini da će mo se razići jer on ne može očigledno bez njega ni mene a ja ne znam kako da prihvatim takvu osobu!

hvala puno

Potpuno te razumem.
Ako ti je stalo do tog decka, prihvati tog njegovog druga i njegovo izvinjenje. Ocigledno je da se izlupetao. Pravi se da si zaboravila sve to, ali uvek imaj na umu ko je i sta je pa sledeci put ne dozvoli da te njegovo ponasanje iznenadi i izbaci iz takta.
Ucini, cak i ti prvi korak. Najbolje ces ga pobediti, ako vidi da ti nije krivo i uvek se prema njemu ophodi bolje, nego prema ikom drugom. Uvek mu se smeskaj. Ako se desi da neko prica u drustvu, ponasaj se normalno, ali kada on nesto pocne da prica, okreni se prema njemu i slusaj ga sa tolikom paznjom kao da slusas boga. Uvek ga podrzi, iako si 100 % protiv. Onda ce on shvatiti svoju gresku, a ti ces videti koliko je on sitan lik u vasem (srecnom, buducem) zivotu.

JEDNO VELIKO HVAAALAAA SVIMA, STVARNO STE DIVNI BEZ BOZIRA NA RAZLIČITA MIŠLJENJA
U tog druga nisam zaljubljena, tada sam ga videla prvi put u životu, a imala sam do tada, naravno iz priče koje sam čula o njemu, najlepše mišljenje....bilo
ideja o skupljanju kablova, mačke i ostalo nije loša ali nismo baš u tom fazonu, vidjamo se i zajedno i odvojeno sa društvom i odlično se slažem i ja sa njegovim i on sa mojim...
ma verovatno ste upravu treba shvatiti da je budala koja je u pogrešno vreme lupio:brus:, ja stvarno u svom okruženju nemam takvih osoba jer bez problema otkačim nekoga kada mi se ne svidi.

Hvala još jednom svima:D

Treba mi vaše mišljenje, nemam pojma šta da radim:think:!!!

Priča ide ovako: Prvi put sam bila na slavi kod svog dečka kada je pred svim prisutnim jedan od njegovih drugova (sa kojim je do tada bio nerazdvojan), pitao mog dečka kada će u kraj kod bivše devojke (ona nije iz BGD).
Moj dečko je kao i ja shvatio šta ga ovaj pita i odgovorio mu da nema potrebe više da ide tamo, videla sam da mu nije sve jedno kao i svi ostali gosti koji su se prvo smejali ali su videli da nas dvoje više nismo raspoloženi i da nam se ništa od toga nije svidelo pa su tog njegovog druga pozvali i par njih je odmah otišlo.
od tada je prošlo pola godine, dečko se više ne druži sa njime kao pre ali pošto rade zajedno i ovome treba da se porodi žena moj dečko bi tada otišao na čestitanje pa me moli da mu oprostim za šta ja ne znam kako.
On je jedna jedina stvar oko koje se mi svadjamo, počeli smo da živimo zajedno i sve je više nego savršeno oko svega se odlično slažemo i sa porodicom, bukvalno sve, bez preterivanja zbog zaljubljenosti:cmok:, godinu dana smo zajedno i nismo ni tako mladi ali ovo nam je zaista veliki problem jer ja ne želim nikakva vidjanja i kućne posete ni razgovore sa njegovim drugom a vidim da mu je teško.
Pokušala sam ja da ubedim sebe ali mi ne ide, čim čujem za ovog ili ga nazove ja puknem bukvalno od besa i baš sam tužna, a onda ni njemu nije nidočega.
Iako već svi znaju da sam ljuta jer kada smo u društvu sa njime ne razgovaramo i ne sedimo u njegovoj blizini, on sve to zna ali mu nije palo na pamet da se izvini ili bilo šta kaže sve do pre par dana kada mu je dečko rekao da neće doći kod njiga niti on na svadbu kod nas, e onda je tek ovaj rekao da će se zato što mu je stalo do tog drugarstva, meni izvinuti ali što je najgore sada poriče da je mislio na bivšu devojku mog dečka iako je tada rekao da mi je dečko lud što mi sve priča da nešto treba i da sakrije.
Inače ja mrzim ljude koji lažu i menjaju priče:dash:.

Uh znam da sam ugnjevila, ali bila bih zahvalna za nečije mišljenje ili iskustvo, baš ne znam šta ću jer mi se čini da će mo se razići jer on ne može očigledno bez njega ni mene a ja ne znam kako da prihvatim takvu osobu!

hvala puno

uuu nije tebi lako sa ovakvim problemom....:hahaha:

posvadjala si dva druga zbog gluposti.. moje iskreno misljenje.. on tebi nema sta da se izvinjava.. to ste odavno trebali da prevazidjete.. mozda se covek salio.. kolikoje vremena proslo poceo je i da zaboravlja tu glupost a i sta je u tom trenutku mislio... svadjas svod buduceg muza sa drugom... mislim.. ti nema sta tu da budes uvredjena.. ako te njegovo drustvo ne prihvata, pa zbija takve sale, mora da postoji neki razlog... preispitaj malo sebe, nemoj svaljivati krivicu na nekog drugog.. cesto nismo svesni svoje krivice i svojih gresaka pa ih onda prenosimo na nekog drugog da bi nama bilo lakse.. ne kazem ja da si ti kriva.. ali otvori sve karte.. iznesi sve cinjenice ali iskreno... uzmi papir i napisi zasto ne volis tog lika odnosno ne podnosis... vidi da li su to pravi razlozi.. ili si ti u tom trenutku bila toliko ljubomorna i nesigurna sta ce tvoj decko da mu odgovori pa si jednostavno smetnula sa uma da je to bila cista glupost.. i dalje je glupost, po mom misljenju...

Tvoja reakcija je preterana..ali sudeci po tvojoj pricici, paznja ne bi bila na odmet ....jer s obzirom kako se je poneo i kako si ti odreagovala moze u buducnosti da se desi da vam taj prijatelj "priredi" neugodne situacije....a partner bi mogao da se zapita kakav mu je to prijatelj...

Мора да се шалиш. :confused:
Због обичне глупости се свађаш са будућим мужем.
Да ли се он запитао шта ће бити кад наиђу прави проблеми.
Нек му је Бог у помоћи. :neutral:

Back