siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
1.Ne kupuj nova kola
2.Vidi dal ti komsinica bari buduceg muza![]()

Ja bih pila kafu češće sa njom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.Ne kupuj nova kola
2.Vidi dal ti komsinica bari buduceg muza![]()
zbog ugla posmatranja
jer uočih da oni koji su u braku izbegavaju temu
ja sam kod ove teme stala ovde>
sa jednom starijom komšinicom (ima 45 godina),
![]()
Kaže, to isto važi i za oženjene muškarce.
I ona zaista vidim funkcioniše sa mužem, emotivno-seksualno-finansijski, kaže skladna su porodica.
šta vi mislite, ako uopšte mislite?
ne družim se nešto sa komšilukom..nisam u tom filmu..eventualno popijem kafu jednom u 2-3 meseca sa jednom starijom komšinicom (ima 45 godina), nekako je zabavna u malim dozama takoreći..
uvek ima neke priče,te tako okolo-naokolo krene ona temu o seksu..braku..pa i ljubavnicima..
kaže meni komšinica begonija, da je poslušam, ako zatreba (tj ako se udam, a ja nisam voljna za sad..)
1.udata žena samo oženjenog ljubavnika treba da ima, nikako nekog slobodnog (bilo da je udovac, raspuštenik, momak...)
2. udata žena uvek treba da je zaposlena-kako bi mogla povremeno da izmisli neki seminar, ako ga baš realno i nema..kao i da nauči muža da ponekad je ok da izlazi sa drugaricama(pa će to nekada biti drugarice, nekada ljubavnik)
3. udata žena treba da drži do sebe, na forumima, fejsbuku, instagramu i ostalim socijalnim mrežama-nikada da se ne ispoveda, u realnosti eventualno 1 osobi il najbolje nijednoj(bio to pop,drugarica, sestra, hortenzija..)
Kaže, to isto važi i za oženjene muškarce.
I ona zaista vidim funkcioniše sa mužem, emotivno-seksualno-finansijski, kaže skladna su porodica.
šta vi mislite, ako uopšte mislite?
Hvala ti što si me nasmejala
ta tvoja starija komšinica je slatko zlo,ona sve zna.
Ja bih pila kafu češće sa njomi još bih joj postavljala šarena pitanja
ona to po svom receptu..nije pričala nešto što ne živi..
nego ja pitam šta misliš? daj neki drugi recept koji održava uspešne brakove, ako se zaista poželim udati.
Najbolji recept za uspesan brak je kad su i muz i zena debeli kao dva goveda
Njih niko drugi nece, i drze se zajedno kao copor![]()
Nema toga,ja baš ne znam ni jedan b.par koji je debeo. Ili je jedno od njih punije.
mnogo simpaticno
Nema toga,ja baš ne znam ni jedan b.par koji je debeo. Ili je jedno od njih punije.
to neki par koji jede džanki fud?
- - - - - - - - - -
kako ne znaš..puna srbija debelana..samo leba se jede tj nizak standard ili ono drugo-nisko samopoštovanje.