oprašivanje (seksi saveti iskusne komšinice)

zbog ugla posmatranja
jer uočih da oni koji su u braku izbegavaju temu

Pre će biti da oni koji su u braku (najčešće imaju i decu) pa nemaju baš mnogo vremena za kuckanje na forumu.
Možda i grešim.

Nema tu šta da se izbegava, mislim na temu.

Recept za uspešan brak je "ne čini partneru ništa što bi ti smetalo da on tebi učini"...
Ima ljudi kojima seks van braka nije ništa strašno i nezamislivo, ako se dvoje takvih nadju mogu tako da funkcionišu odlučno, zvanično ili nezvanično.
Ima swingera i svega.....ali...to je redje.

Ipak smo mi patrijarhalna sredina i retko ko je spreman da otvori te teme.

A u toj situaciji sve ostalo "van braka", bilo da je u pitanju žena ili muškarac je VARANJE.
A niko nevoli da ga drugi vara, ni u kartama, a kamoli u životu.... i to povlači raspad braka ako se sazna.

Ko je spreman da rizikuje i da se nada da se neće saznati....srećno...ali moraš da budeš svestan šta rizikuješ, a ne posle da se kaješ što si nekoga izgubio.

Da li si zadovoljna odgovorom osobe koja je u braku?

ja sam kod ove teme stala ovde>
sa jednom starijom komšinicom (ima 45 godina),

:eek::eek::eek:

Nisam stao ali sam malo zakocio...

Kaže, to isto važi i za oženjene muškarce.
I ona zaista vidim funkcioniše sa mužem, emotivno-seksualno-finansijski, kaže skladna su porodica.
šta vi mislite, ako uopšte mislite?

U pravu je za poveravanje,nikome osim tog sa kojim zivis ne treba da se poveravas.
Inace,prvo i osnovno za zajednicki zivot (brak je i kada zive ljudi zajedno,parce papira ne menja mnogo osim u ostavinskoj raspravi),poverenje jednog u drugo.Razgovor o svemu,koliko god tma bila neprijatna,i medjusobno postovanje,samim tim i postovanje prava svakog od njih (vas) na svoju intimu (mislim na to da niste vlasnistvo jedno drugom).

ne družim se nešto sa komšilukom..nisam u tom filmu..eventualno popijem kafu jednom u 2-3 meseca sa jednom starijom komšinicom (ima 45 godina), nekako je zabavna u malim dozama takoreći..
uvek ima neke priče,te tako okolo-naokolo krene ona temu o seksu..braku..pa i ljubavnicima..
kaže meni komšinica begonija, da je poslušam, ako zatreba (tj ako se udam, a ja nisam voljna za sad..)
1.udata žena samo oženjenog ljubavnika treba da ima, nikako nekog slobodnog (bilo da je udovac, raspuštenik, momak...)
2. udata žena uvek treba da je zaposlena-kako bi mogla povremeno da izmisli neki seminar, ako ga baš realno i nema..kao i da nauči muža da ponekad je ok da izlazi sa drugaricama(pa će to nekada biti drugarice, nekada ljubavnik)
3. udata žena treba da drži do sebe, na forumima, fejsbuku, instagramu i ostalim socijalnim mrežama-nikada da se ne ispoveda, u realnosti eventualno 1 osobi il najbolje nijednoj(bio to pop,drugarica, sestra, hortenzija..)
Kaže, to isto važi i za oženjene muškarce.
I ona zaista vidim funkcioniše sa mužem, emotivno-seksualno-finansijski, kaže skladna su porodica.
šta vi mislite, ako uopšte mislite?

skroz u pravu žena...identično razmišljam

Najbolji recept za uspesan brak je kad su i muz i zena debeli kao dva goveda:p
Njih niko drugi nece, i drze se zajedno kao copor:aha:

to neki par koji jede džanki fud?

- - - - - - - - - -

Nema toga,ja baš ne znam ni jedan b.par koji je debeo. Ili je jedno od njih punije.

kako ne znaš..puna srbija debelana..samo leba se jede tj nizak standard ili ono drugo-nisko samopoštovanje.

:zcepanje:
mnogo simpaticno

Da tek vidis kad oboje sednu u ladu karavan, motor dobije radnu temperaturu posle 200-300 metara:aha:

Nema toga,ja baš ne znam ni jedan b.par koji je debeo. Ili je jedno od njih punije.

Ima ima, dodji u vojvodinu pa da vidis:lol: Kad obuku farmerice, oni pozadi dzepovi im dodju sa strane:lol:

to neki par koji jede džanki fud?

- - - - - - - - - -

kako ne znaš..puna srbija debelana..samo leba se jede tj nizak standard ili ono drugo-nisko samopoštovanje.

Ovima tamicem donose hanu u dzakovima:malav:
Al se vole, boli ih uvo za ostatak sveta:aha:

Back