Опозив овлашћења

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
31.229
Желим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?

Желим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Procitaj ovo mozda ti pomogne.
https://www.pravniportal.com/punomocje/

Како да то обавим?

Роћко бреј, зашто ниси лепо бирао адвоката.

Адвокат се бира пажљиво.

Као жена.

Од милион жена, само једна ти је добра, је ли тако.

Код адвоката је мало другачија ситуација.

Од сто њих, десет су добри.

Роћко бреј, зашто ниси лепо бирао адвоката.
Нисам га ја ни бирао; "изабрала" га ситуација, у којој је се серонја позиционирао као неко ко може да заврши посао брзо, а испоставило се да лаже.

Како да то обавим?
Nadam se da mu nisi dao ovlašćenje da ti proda nepokretnost odnosno da potpiše ugovor umesto tebe

Такво овлашћење наша правна пракса не познаје.
Izvini ja sam pravnik, svako može da ovlasti drugo lice da u njegovo ime zaključi ugovor o kupoprodaji i proda stan. Naravno to ovlašćenje mora biti overeno kod beležnika. Tako da tvoja pravna praksa je diskutabilna. Moraš ti još da se ispraksujes i da učiš.

Nemoguće da ne može da proda stan
Cene rastu na dnevnom nivou
Ма, тип је намерно кочио продају и сакупљање документације и заступао само једну странку, а остале замајавао; зрео је за пријаву адв. комори за ометање продаје.
Послао сам му купаца барем десетак, али их је све "о'ладио" јер није "завршио" ово или оно, а у ствари чекао да његова странка скупи новац за откуп, или да нам се свима смучи и дигнемо руке, што би његовом клијенту исто одговарало...

Ма, тип је намерно кочио продају и сакупљање документације и заступао само једну странку, а остале замајавао; зрео је за пријаву адв. комори за ометање продаје.
Послао сам му купаца барем десетак, али их је све "о'ладио" јер није "завршио" ово или оно, а у ствари чекао да његова странка скупи новац за откуп, или да нам се свима смучи и дигнемо руке, што би његовом клијенту исто одговарало...
Sad ti digni cenu za 20,%

Back