HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Желим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Како да то обавим?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj ovo mozda ti pomogne.Желим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Желим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Нисам га ја ни бирао; "изабрала" га ситуација, у којој је се серонја позиционирао као неко ко може да заврши посао брзо, а испоставило се да лаже.Роћко бреј, зашто ниси лепо бирао адвоката.
Nadam se da mu nisi dao ovlašćenje da ti proda nepokretnost odnosno da potpiše ugovor umesto tebeЖелим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Такво овлашћење наша правна пракса не познаје.Nadam se da mu nisi dao ovlašćenje da ti proda nepokretnost odnosno da potpiše ugovor umesto tebe
Izvini ja sam pravnik, svako može da ovlasti drugo lice da u njegovo ime zaključi ugovor o kupoprodaji i proda stan. Naravno to ovlašćenje mora biti overeno kod beležnika. Tako da tvoja pravna praksa je diskutabilna. Moraš ti još da se ispraksujes i da učiš.Такво овлашћење наша правна пракса не познаје.
Добро...Izvini ja sam pravnik, svako može da ovlasti drugo lice da u njegovo ime zaključi ugovor o kupoprodaji i proda stan. Naravno to ovlašćenje mora biti overeno kod beležnika. Tako da tvoja pravna praksa je diskutabilna. Moraš ti još da se ispraksujes i da učiš.
Kad si dao ovlašćenjeЖелим да опозовем овлашћење адвоката у правној ствари заступања при продаји непокретности, незадовољан динамиком његовог рада.
Како да то обавим?
Пре око 2 године...Kad si dao ovlašćenje
Pre koliko vremena
Isteklo je ako nije generalnoПре око 2 године...
То и планирам; хвала на савету, очито знаш о чему говориш...Ako su ti originali kod advokata idi u kancelariju i uzmi originale .
Ako si iz BG,ni jedan notar neće prihvatiti ovlašćenje staro dve godine .
Ма, тип је намерно кочио продају и сакупљање документације и заступао само једну странку, а остале замајавао; зрео је за пријаву адв. комори за ометање продаје.Nemoguće da ne može da proda stan
Cene rastu na dnevnom nivou
Sad ti digni cenu za 20,%Ма, тип је намерно кочио продају и сакупљање документације и заступао само једну странку, а остале замајавао; зрео је за пријаву адв. комори за ометање продаје.
Послао сам му купаца барем десетак, али их је све "о'ладио" јер није "завршио" ово или оно, а у ствари чекао да његова странка скупи новац за откуп, или да нам се свима смучи и дигнемо руке, што би његовом клијенту исто одговарало...
То и планирам, треба да обавим консултације са сувласницима, ових дана...Sad ti digni cenu za 20,%
Да, заједничка кућа са плацем, на ексклузивној локацији...Jel prodaješ idealni deo nekretnine
Situacija je trenutno takva da možeš da tražiš šta hocesДа, заједничка кућа са плацем, на ексклузивној локацији...
Ово моје је и више; зато морамо да се издоговарамо; пре 15 година добијали смо 400000, сад то мора да иде збатно скупље...Neke lokacije su otišle i 30%