Opozicionar obelodanio istinu: "Blokaderski program od 17 tačaka je podmetnuta stvar CIAe i MI6!!!

Рече неко у једној Јутјуб причи да је Павловићев отац био високо позициониран шраф у Социјалистичкој Републици Србији и да је Бранкић до дана данашњег остао титоиста- Југословен. Сад, ако је он национална и патриотска опозиција, онда су и људи гуштери ту међу нама. :namcor:

Рече неко у једној Јутјуб причи да је Павловићев отац био високо позициониран шраф у Социјалистичкој Републици Србији и да је Бранкић до дана данашњег остао титоиста- Југословен. Сад, ако је он национална и патриотска опозиција, онда су и људи гуштери ту међу нама. :namcor:

pa cvet blokaderstva su potomci bivse komunisticke beogradske "elite"

to je opste poznato

OPOZICIONAR OBELODANIO ISTINU: "Blokaderski program od 17 tačaka je podmetnuta stvar CIA i MI6!

Tako kaže Branko Pavlović za K1 televiziju

Autorska

Šta mislite o ovim navodima funkcionera stranke patriotske opozicije?

Ovo gofno nije ni patriota a još manje opozicionar

SNS spavač aktiviran sa zadatkom da pljuje i blati

Cilj je narod lagati i bacati mu prašinu u oči kako ne bi video istini i šta nam se sprema

550.000 stanovnika manje pod vlašću SNS

POLA MILIONA SRBA MANJE da bi ti i tebi slični botovi danas hvalili i branili ovu vlast

https://beta.rs/content/218859-nega...ina-srbija-ostala-bez-pola-miliona-stanovnika

Samo ilustracije radi, za 22 prethodne godina, od 1990 do 2012 uz sve ratove, sankcije i bedu pod Miloševićem izgubili smo 500.000 stanovnika a za ovih naprednih 12 godina 550.000

Tome treba dodati i 600.000 onih koji su napustili Srbiji i dolazimo do rezultata koji @Тихи brani i podržava a to je 1,2 miliona stanovnika manje u Srbiji

OPOZICIONAR OBELODANIO ISTINU: "Blokaderski program od 17 tačaka je podmetnuta stvar CIA i MI6!

Tako kaže Branko Pavlović za K1 televiziju

Autorska

Šta mislite o ovim navodima funkcionera stranke patriotske opozicije?
огромни део народа у србији не само да мисли већ зна да је опозиција исто што и режим, иста кухиња, исти систем

зато су се студенти јавно дистанцирали од опозиције и забранили им приступ листи

још једно удбашко њесра да простите...

Back