opozicijsko okupljanje??!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Struja:
ja ne mogu 15.8.
cini mi se da mi je tog dana rodjendan
sta ste se sad sneveselili
ja se vazda nesto okupljam
ajde bre bartflaj chir ap!
Pa to ti je divna prilika da rodjendan provedes u drustvu osoba sa kojima najvise komuniciras, delis i dobro i zlo... To ti je sansa da se svima oduzis za sve one momente u kojima su ti pruzali podrsku, razumevanje... trenutke radosti i smeha. To ti je prilika da pocastis forumase koji ce ti se jos jednom oduziti pijuci na tvoj racun celu noc.

Julian_Duranona:
Pa to ti je divna prilika da rodjendan provedes u drustvu osoba sa kojima najvise komuniciras, delis i dobro i zlo... To ti je sansa da se svima oduzis za sve one momente u kojima su ti pruzali podrsku, razumevanje... trenutke radosti i smeha. To ti je prilika da pocastis forumase koji ce ti se jos jednom oduziti pijuci na tvoj racun celu noc.

jao ovo mi se svidja :D

rile_laki_oblak:
da li neko hoce da se 15.08 okupi ispred zeleznicke stanice?

ako mislis da je terazijska cesma losa... ako ne verujes u to... ako mislis da mozes bolje... vise... duze...

ako stvarno zelis to...
prijavi se odma'...
ispod...
ovde...
jea...
Da dodam: Ako nemas sta da izjavis osim da izvrces tudje teme i da se sprdas na racun ljudi koji imaju sta da kazu, misle svojim mozgom, zele normalno druzenje i nameravaju da nesto preduzmu povodom toga, dodji na zeleznicku stanicu!
Povuci me odma'...
ispod...
ovde...
jea...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back