Opozicija uživa u plodovima njegovog rada Vučić zadovoljan: najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko

Кад год неко помене Вучића, из дубина подсвести чујем ову музику, и замишљам га као витеза који се бори против свих недаћа које су снашле Србију :

Monty Python i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, nemaju sta traziti u istoj recenici.

"Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. mogu iz Subotice a za 3 godine iz Niša da dođu na proteste!"
Зар Вучић није правник по струци ?
Ево да се присетимо блиставих тренутака из историје СНС.
И наравно, видимо колико је председник пресрећан, не дозвољава људима да дођу до Београда већ блокира и зауставља људе. То је то задовољство ?
Чујем да људи по предузећима неће на силу да иду на његов контрамитинг. Изгледа оваквим причама прикрива сопствену несигурност.

koje bre slobode slobode da na nacionalnim frekvencijama i novinama ne može da se čuje drugačije mišljenje slobode da samo članovi vučićeve stranke mogu da se zapošljavaju po državnim firmama slobode da je srbija ostala bez milion stanovnika po raznim osnovama otkako je vučić na vlasti....slobode da se reklamira svakodnevno iz dana u dan na medijima..slobode da je on mesija i bog i da rešava sve i da su svi ostali njegovi podanici i klimači glavom...
Ko to kaze?Pa pljuju ga gde stignu,naravno,nekaznjeno.Burgijaju lazni opozicionari protiv Srbije i Srpskog naroda,takodje nekaznjeno.Unosili su testeru u zgradu RTS-a-nekaznjeno.Blokirali saobracaj-nekaznjeno.Lazu cim zinu i gde stignu-nekaznjeno.Ometali su rad Narodne skupstine-nekaznjeno.Malo li je na ovu krizu u svetu?Zar to nije demokratija?Eto,dozvolio je i da ga nazivaju pederom-nekaznjeno.A nazovi nekog homoseksualca pederom a da ima svedoke i da te prijavi,odgovaraces.Sta hocete jos od njega?!

Back