Opozicija uživa u plodovima njegovog rada Vučić zadovoljan: najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

OPOZICIJA UŽIVA U PLODOVIMA NJEGOVOG RADA Vučić zadovoljan: Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko​

Predsednik Vučić danas je boravio u Novom sadu na otvaranju još jedne fabrike, pa je na pitanje novinara da prokomentariše gnusne uvrede na svoj račun i pretnje koje dobija, rekao kako je zbog nečeg ipak zadovoljan.

Iza Vučića će ostati putevi, bolnice, fabrike, čak i brze pruge kojima će opozicionari dolaziti na skupove organizovane protiv njega:

"Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. mogu iz Subotice a za 3 godine iz Niša da dođu na proteste!"

https://www.alo.rs/vesti/politika/7...&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=1104228

Bravo predsedniče! :bravo:

Forumska opozivija na aparatima!

OPOZICIJA UŽIVA U PLODOVIMA NJEGOVOG RADA Vučić zadovoljan: Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko​

Predsednik Vučić danas je boravio u Novom sadu na otvaranju još jedne fabrike, pa je na pitanje novinara da prokomentariše gnusne uvrede na svoj račun i pretnje koje dobija, rekao kako je zbog nečeg ipak zadovoljan.

Iza Vučića će ostati putevi, bolnice, fabrike, čak i brze pruge kojima će opozicionari dolaziti na skupove organizovane protiv njega:

"Najsrećniji sam kad na proteste protiv mene dolaze vozovima Soko koje sam ja napravio! Nema veće pohvale za mene od toga! Zato ćemo im napraviti da 2024. mogu iz Subotice a za 3 godine iz Niša da dođu na proteste!"

https://www.alo.rs/vesti/politika/7...&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=1104228

Sve on napravio i Hram Svetog Save na Vracaru, mafijash!

ma da vučić daje i plate i penzije samo što zadužuje zemlju ja kad kažem babi da joj ne daje vučić penziju nego gej lobi iz monetarnog fonda ona me gleda belo..ja kažem baba nama je toliko fond ispražnjen i pokraden i ruinirana privreda da bi ti imala da primiš eventualno 3-4 penzije godišnje iz realnih izvora sve ostalo je vučićevo zaduživanje kod gej lobija

ma da vučić daje i plate i penzije samo što zadužuje zemlju ja kad kažem babi da joj ne daje vučić penziju nego gej lobi iz monetarnog fonda ona me gleda belo..ja kažem baba nama je toliko fond ispražnjen i pokraden i ruinirana privreda da bi ti imala da primiš eventualno 3-4 penzije godišnje iz realnih izvora sve ostalo je vučićevo zaduživanje kod gej lobija
Istina. Ali to će da radi svako ko dođe u sadašnjem trenutku na vlast.

Neće da radi svako već vučić koji hoće doživotno da vlada i da podilazi penzionerima i biračkom telu u tome je razlika...vučić ne zna ništa da radi mimio politike njemu je vlast i politika sve a to je jako opasno kad je tako jer je onda i on spreman na sve pa tako zadužuje zemlju a prave posledice njegove vladavine ćemo tek saznati kada padne sa vlasti nadam se što skorije to će biti bolje za sve

neka budu pošteni ovi vučićevi sendvičari pa neka kažu ko je uništio pio fond i ispraznio ko je uništio srpsku privredu koje propustio treću industrijsku revoluciju devedesetih u privredi i zaostajanje u tehnologiji..ko je iznosio pare na kipar ..kada je bila najveća inflacija u istoriji zemlje kada je procvetala mafija i ubistva pa devedestih kad su bili na vlasti vučić milošević krkobabić dačić palma karić i ostali koji su i sada na vlasti znači oni koji su nas uništili i zbog kojih zaostajemo i osećamo posledice i dan danas i zbog koje se iselilo toliko ljudi si i dalje na vlasti to nema nigde u svetu samo kod nas

koje bre slobode slobode da na nacionalnim frekvencijama i novinama ne može da se čuje drugačije mišljenje slobode da samo članovi vučićeve stranke mogu da se zapošljavaju po državnim firmama slobode da je srbija ostala bez milion stanovnika po raznim osnovama otkako je vučić na vlasti....slobode da se reklamira svakodnevno iz dana u dan na medijima..slobode da je on mesija i bog i da rešava sve i da su svi ostali njegovi podanici i klimači glavom...

Poslednja izmena od moderatora:

Не знам ко је гори, власт ил опозиција

Да баш морам да бирам, не знам ни да л би биро

Једина предност Вучића у односу на Маринику је та што је, као "патриотскији". За ове знаш да би одма дали косово, ушли у нато, и шта све већ не...

Ето једино то

Не знам ко је гори, власт ил опозиција

Да баш морам да бирам, не знам ни да л би биро

Једина предност Вучића у односу на Маринику је та што је, као "патриотскији". За ове знаш да би одма дали косово, ушли у нато, и шта све већ не...

Ето једино то
I tu mariniku i djilasa i vucica ne mogu da smislim, a sto se tice vucica on je sve predao siptarima.

Hram je jos pre bio napravljen, mnogo pre njega, samo su Rusi uradili zavrsne radove.
Sin Gospodina nasega Isus Krist isto je ostao zapamcen po njegova zadnja tri dana zivota, sve ono prije toga manje je bitno.
Koliko je samo onih koji upisu fakultet pa odustanu nekoliko ispita prije kraja, medjutim, treba biti majstor i zavrsiti.

Majstor.
Drzavnik.
Graditelj.
Vodja.
Aleksandar Vucic.

Back