OPOZICIJA u Srbiji - Ko je vredan pažnje?

• Začetnik teme Začetnik teme MARUV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MARUV

Zainteresovan član
Poruka
447
Po vašem mišljenju, od opozicije ko je vredan pažnje?

Ja trenutno ne vidim kome bih dala glas..

Boško Obradović, NE..
Trifunović, Vučkov plaćenik, NE..
POKS - i dalje ne vidim zašto bi obrazovani ljudi podržali Kralja koji ne govori srpski jezik.. s druge strane i razumem da smo dosta imali predsedničkih izbora..

Ne pratim toliko politička dešavanja, pa osim ovih navedenih, ne znam koga još ima.
Neki video uz predlog je dobrodošao.

I nisam ovde da se raspravljam, pa se i vi potrudite da me ispoštujete tako što se nećete mnogo svađati.

Šapić SPAS i Macura SMS :mrgreen:

Bili bi pristojna zemlja kada bi svi bili kao oni iako se razlikuju medjusobno a vodi ih glas da su Vučićevi saradnici. Kako god Srbiji fali pristojnost u politici pa bolje da imamo nacionalističku i evropejsku opciju ali da budu pristojni.

Ovako imamo SNS i SZS koji su u predratnom stanju jer vuku traume od devedesetih i dvehiljaditih.

Sergej i Šešelj prostaci i psovači.

Radule antivakcinaš, Boško galamdžija.

Poslednja izmena:
Šapić SPAS i Macura SMS :mrgreen:

Bili bi pristojna zemlja kada bi svi bili kao oni iako se razlikuju medjusobno a vodi ih glas da su Vučićevi saradnici. Kako god Srbiji fali pristojnost u politici pa bolje da imamo nacionalističku i evropejsku opciju ali da budu pristojni.

Ovako imamo SNS i SZS koji su u predratnom stanju jer vuku traume od devedesetih i dvehiljaditih.

Sergej i Šešelj prostaci i psovači.

Radule antivakcinaš, Boško galamdžija.
Sjajno rečeno...
Da imamo pristojnu liberalnu i nacionalnu opciju, kao većina zemalja. Ali, nema. :D Jer, da bi pristojna opcija ma koje ideologije došla do izražaja, mora da postoji i značajna grupa pristojnih ljudi koji će da je izglasaju. Ee, toga imamo u manjini.

Ja lično više simpatija imam za DSS nego za SPAS, al' hajde... svako ima nešto svoje.

Dakle, moj predlog je Demokratska stranka Srbije. :)

Poslednja izmena od moderatora:
Sjajno rečeno...
Da imamo pristojnu liberalnu i nacionalnu opciju, kao većina zemalja. Ali, nema. :D Jer, da bi pristojna opcija ma koje ideologije došla do izražaja, mora da postoji i značajna grupa pristojnih ljudi koji će da je izglasaju. Ee, toga imamo u manjini.

Ja lično više simpatija imam za DSS nego za SPAS, al' hajde... svako ima nešto svoje.
Realno i DSS su pristojni, njih sam zaboravio.

Po vašem mišljenju, od opozicije ko je vredan pažnje?

Ja trenutno ne vidim kome bih dala glas..

Boško Obradović, NE..
Trifunović, Vučkov plaćenik, NE..
POKS - i dalje ne vidim zašto bi obrazovani ljudi podržali Kralja koji ne govori srpski jezik.. s druge strane i razumem da smo dosta imali predsedničkih izbora..

Ne pratim toliko politička dešavanja, pa osim ovih navedenih, ne znam koga još ima.
Neki video uz predlog je dobrodošao.

I nisam ovde da se raspravljam, pa se i vi potrudite da me ispoštujete tako što se nećete mnogo svađati.
Ja

Засад, осим Јовановића и ДСС- не видим никог вредног гласа.
Шапић- донекле; али, и сувише је нејасан и идеолошки, и коалиционо.
Хтео бих да видим неке националисте- шта они предлажу, Стаматовића- али тек кад престане са "њушкањем" са жутима, и неке ГГ...

Samo Misa Vacic, jedina prava opozicija :)
Izgleda ko vanbračno dete Šešelja. :lol: Potrebni su novi ljudi koji nisu nalik starima a ne samo da budu novi. Pre svega mislim na ponašanje i političku kulturu jer ne možemo se baviti političkim temama ako je glavna tema ko je koga opljunuo, satanizovao i ugušio medije.

Pre svega mislim na ponašanje i političku kulturu
Био некад онај из ДСС, кандидат за градоначелника, Александар...Поповић???; и кад се не слажем са њим, морам да му одам признање на култури комуницирања, аргументи су јасни, утемељени, човек сталожен и фокусиран; и, добио од Београџана цео 1%...:roll:
Еве ви демократија...:mrgreen:

Био некад онај из ДСС, кандидат за градоначелника, Александар...Поповић???; и кад се не слажем са њим, морам да му одам признање на култури комуницирања, аргументи су јасни, утемељени, човек сталожен и фокусиран; и, добио од Београџана цео 1%...:roll:
Еве ви демократија...:mrgreen:
Aa da se kandiduje Dragan J Vučićević, dobio bi daleko više od svih pristojnih i dostojanstvenih ljudi zajedno. Što je velika tuga i žalost... ali je realnost.

Aa da se kandiduje Dragan J Vučićević, dobio bi daleko više od svih pristojnih i dostojanstvenih ljudi zajedno. Što je velika tuga i žalost... ali je realnost.
Стоји.
Опет, кад са друге стране имаш углађене лопуже и слаткоречиве социопате- мораш се снабдети и стоком крупнијег зуба, за "размену аргумената"; према свецу и тропар, каже народ.
Није све ни у манирима; треба нешто и смисла да буде у изреченом.
Неолибералне будалаштине су увек излагане лепо сложене у роду, броју и падежу; и, сви видимо резултате.
За 20 година направили су већу штету од нациста и комуниста заједно, кад погледамо последице које иза себе оставља.
ја то видим и данас, а свет ће тек да схвати колико је то зла направило.

Back