Opozicija protestuje u vreme policijskog časa!

Kako je krenulo,ocekujem uskoro tucu izmedju penzionera.Neki su penzioneri danas bili poslati da provociraju.
Само СНС -овац не види да су послати пензионери намерно на опозицију.Опозиција јесте да не вреди али знајте да би и ви прошли исто тако да сте изашли на улицу против режима.

Ionako su ovo poslednji dani policijskih časova, šeću se đilasovci a i vučićevci sa bakljama. Korona je pobeđena, valja da bude kampanja i izbori. :lol:

С тим што мораш да направиш разлику: народни посланици и председници партија, јавно, по дану, са својим именом и презименом испред Скупштине, а анонимни криминалци под окриљем мрака упадају у приватне поседе и хоће да бију станаре који се буне што им се неко мота по згради и крову и пали бакље.

Прво је протест, а друго је фашизам.

С тим што мораш да направиш разлику: народни посланици и председници партија, јавно, по дану, са својим именом и презименом испред Скупштине, а анонимни криминалци под окриљем мрака упадају у приватне поседе и хоће да бију станаре који се буне што им се неко мота по згради и крову и пали бакље.

Прво је протест, а друго је фашизам.

Nemaš ti pojma šta je fašizam.

Nemaš ti pojma šta je fašizam.
mozda on nema ali ja znam ko se u srbiji igra fasizmom.
ta igracka je opasna i moze vrlo lako igracima da isprzi prvo ruke a onda da i sami izgore u tom plamenu.
fasizam ako je iskren, nikada ne moze biti los jer ga sve velike drzave primenjuju na ovaj ili onaj nacin.
ovde u srbiji nije rec o fasizmu vec o nazi ideoloskoj doktrini kojom ova sekta pokusava da manipulise. a ko takvom stvari manipulise, kraj joj je izvestan.
kao i svakoj drugoj koja je lazna.
komunisti su opstali toliko dugo jer su svi ideoloski bili na istoj liniji. napredna sekta je pogazila sve principe na kojima je nastala od radikala.
to sa igrom raznih ideologija je osudjeno na propast istog trena kada im je to postao default.

ja kada vidim ove, jos visemi muka...
Koje?Opoziciju?Ja ne znam šta je sa Đilasom i kompanijom.Šta im je uopšte značio onaj jadni cirkus ispred skupštine.A ona vulgarna vucibatina što se svađa sa narodom je posebna priča.Bio je gotiva kao Crni Gruja ali sad zaista više ni kao glumca ga ne bi gledao.
Sem toga.DS je po zlu poznat i biće zauvek žigosan kao lopovska stranka.A i vode istu migrantsku politiku kao i Nesrećnik.
DJB i Srđan Nogo i još nekoliko sitnijih organizacija i ljudi su jedino što je preostalo.
Nije ova propast Srbije nastala preko noći.Vučić je posledica a uzrok je narod.

Koje?Opoziciju?Ja ne znam šta je sa Đilasom i kompanijom.Šta im je uopšte značio onaj jadni cirkus ispred skupštine.A ona vulgarna vucibatina što se svađa sa narodom je posebna priča.Bio je gotiva kao Crni Gruja ali sad zaista više ni kao glumca ga ne bi gledao.
Sem toga.DS je po zlu poznat i biće zauvek žigosan kao lopovska stranka.A i vode istu migrantsku politiku kao i Nesrećnik.
DJB i Srđan Nogo i još nekoliko sitnijih organizacija i ljudi su jedino što je preostalo.
Nije ova propast Srbije nastala preko noći.Vučić je posledica a uzrok je narod.
ko zna ko je u senci i spreman da zauzme poziciju.
za kostunicu niko nije ni znao, svi su ga smatrali apoliticnim bezveznjakom pa je postao predsednik...
curuvija slavko je bio prepametan covek i od strane amerikanaca je bio glavni kandidat da sedne u milosevicevu fotelju. zato je i ubijen.
od istih ovih danas koje su isti takvi i postavili... i oni to dobro znaju, ali kao svaki oholi bolesnici koji su osetili vlast, zaboravljaju osnovno pravilo hijerarhije i sta ono znaci.

ko zna ko je u senci i spreman da zauzme poziciju.
za kostunicu niko nije ni znao, svi su ga smatrali apoliticnim bezveznjakom pa je postao predsednik...
curuvija slavko je bio prepametan covek i od strane amerikanaca je bio glavni kandiodat da sedne u milosevicevu fotelju. zato je i ubijen.
Mora neko nov.Imora dase promeni sistem.Mora da se uradi ono što je rekao Srđan Nogo.Ovo sve u Srbiji što se radi je teška perverzija.

Back