Όποιος ή όποια θέλει να μιλήσει για ο,τιδήποτε στα ελληνικά, τότε ας έρθει εδω

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Σοβαρά μιλάς ρε; Μπάτσος είμαι και εγω. Μήπως σε έχει γαμήσει κανένας μπάτσος εδω στην Αθήνα και μιλάς έτσι ή μήπως λες τέτοιες μαλακίες απο το πολύ γαμήσι που σου ρίχνουν στη ΣΣΕ;

Sth SSE rixnw egw re vlaka, teras eimai....kai oi mpatsoi mporoun na mou paroun ta arxidia....:rotf:

Τι λες ρε Ι5; Τέρας μαλακίας είσαι. Ποιός μπάτσος σε γάμησε να του δώσω συγχαρητήρια; Θέλεις να μου τα πεις αυτά απο κοντά πουτάνας γιέ;
Μπορούμε να βρεθούμε εκεί αν θέλεις. Στη ΣΣΕ έρχομαι για σκοποβολή και μπορούμε να τα "πούμε" απο κοντά.

Τι λες ρε Ι5; Τέρας μαλακίας είσαι. Ποιός μπάτσος σε γάμησε να του δώσω συγχαρητήρια; Θέλεις να μου τα πεις αυτά απο κοντά πουτάνας γιέ;
Μπορούμε να βρεθούμε εκεί αν θέλεις. Στη ΣΣΕ έρχομαι για σκοποβολή και μπορούμε να τα "πούμε" απο κοντά.

Ade gamisw re vlaka....skase:dash:...
Milas gia tou Alvanous kai Tourkous....kai posoi einai sthn Athna xoris tautotita...kante ti douleia sas re mpatse....

P.S. ela sto SSE na se gamisw an 8es....:klap:

Την Κυριακή το πρωί θα είμαι εκεί για βολή πουτάνας γιε να γαμήσω εσένα και το μουνί που σε γέννησε. Που μπορώ να σε βρω στη ΣΣΕ για να δούμε ποιός θα γαμήσει ποιόν; Περιμένω λοιπόν να μου πείς ποιόν να ζητήσω και τότε θα δεις τι πέος σε περιμένει.

"gia ti goneia mou"; Χαχαχαχα. Ωραία ελληνικά γράφεις ρε. Που έμαθες να γράφεις τόσο ωραία; Αν δεν θέλεις να εκφράζομαι έτσι, τότε να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.

Υ.Γ. Μπορούμε να βρεθούμε την Κυριακή και εξω αν θέλεις, ή οποιαδήποτε άλλη μέρα θέλεις εσυ. Απλά πες μου που και τι ωρα. Ελα να δούμε ποιός θα γαμήσει ποιόν. Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Tamigo, δεν ρώτησε κανείς τη γνώμη σου, κατά συνέπεια μην ανακατεύεσαι. Αν δεν γουστάρεις να βλέπεις αυτά που γράφω τότε να πηγαίνεις σε άλλα θέματα συζητήσεων. Δεν σε αναγκάζει κανείς να είσαι εδω. Αν θες να με διώξουν, δεν έχεις παρά να το πεις στους υπεύθυνους εδω μέσα. Ασε τις κριτικές λοιπόν. Εγω δεν ασχολήθηκα μαζί σου, ούτε έκανα κριτική σε κάτι που είπες. Εδω είναι ελληνικό θέμα συζήτησης, κατά συνέπεια γράφω ελληνικά. Εσυ πρέπει να γράφεις εδω ελληνικά και οχι εγω σέρβικα. Αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και οχι δικό μου. Να πας να μάθεις ελληνικά για να καταλαβαίνεις.
Όσοι σπάζονται να κοπούν...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back