DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.108
Bas tako i sve nasmejane i happykaljektivnaja razvaljotka...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas tako i sve nasmejane i happykaljektivnaja razvaljotka...![]()
Dabome, a svekrva i snaja su sledece na reduZnaci, oplodio je i tastu i svastiku...
Ne svekrvu i snaju, kako spominjes
![]()
A dame su za primer, hahahhaha...'krenulo' covjeka...tu nema preljube ,
situacija sve smijesala...koka je tu ucestvovala ili radoznalost...
....samo jedino sto ne vidim krivicno djelo...
Snaja mozda... ali cija je svekrva to se pitamDabome, a svekrva i snaja su sledece na redu![]()
Sweet Home Alabama.ako su svi punoletni i nisu u krvnom srodstvu , ne vidim di je problem pa da se ovaj krivicno goni.
Engleski zakon dozvoljava i intimu cak i kod drugog kolena a ovi nabrojani uopste i nisu u srodstvu.
Jedino ako se zakon poziva na etiku..........ko kod nas , naprimer, kada ja ne sme da kresem kumu. Nema zakonske smetnje al ima osude srpske tradicionalne okoline.
Мени су ту више за осуду свастика и ташта, које су дозволиле себи да буду са мужем своје сестре, односно ћерке. Дно.
Он је блесав али су оне тотално морално посрнуле.
Мислим, муж може бити бивши. Али да те издају сестра и мајка...
Ovaj nije gubio vreme.Nigerijac, čiji identitet nije otkriven je uhapšen nakon što je njegova supruga otkrila da je oplodio i njenu sestru i majku.
Supruga to prijavila vlastima u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde su oni smešteni i da je tajno izlazio sa svojom taštom i svastikom.
Pogledajte prilog 1351163
Ovaj milost nema?
,el ga uapsili ,sad se brzo putuje ..sta znamСвака му част!
,el ga uapsili ,sad se brzo putuje ..sta znam![]()
Ko je taj, zaslužuje da ga označiš ovdje?Jedan moj kolega admin je radio u jednoj našoj banci, i napumpao tri koleginice u roku od nekih mesec dana.
Respect.
Nije on na forumu, sistem admin je u RL:Ko je taj, zaslužuje da ga označiš ovdje?
i to sto kazes, raspalio s,karu..Не знам што би га апсили, па све је пунолетно.
Mora da ga je hanuma nahvalila pred familijom, kako sa svojih 20+ cm udara ko hilti, pa ove rešile da provere.koju taj pricu ima...bem ti?![]()