ОПЉАЧКАШЕ НАРОД Вода и струја скупљи 8%, уље чак 17%, поврће 11%, нафта 14%!!!

Другари, нема никаквог разлога за бригу.Све ће то регулисати тржиште, најкасније за 3-4 године.Дугорочно, имаћемо најјефтинију струју и воду у региону.
Treba bre PREZIVETI te tri ili cetiri godine...

SRBIJA krupnim koracima ide u svetlu budućnost ...
---------------------------------------------------------------------

Vučić poručio građanima: "Možete da me volite ili ne, ali činjenice su jasne - Srbija raste i gradi se"​

Večernje novosti pre 14 sati | Novosti online

Vučić poručio građanima: "Možete da me volite ili ne, ali činjenice su jasne - Srbija raste i gradi se"​

I on je iz godine u godinu sve deblji i deblji.

Eno kaže mi drugar da se okuplja sekta u Hali sportova, puni busevi penzosa okolo...jel slavite nešto?

ОПЉАЧКАШЕ НАРОД Вода и струја скупљи 8%, уље чак 17%, поврће 11%, нафта 14%!!!​

-------------------------------------------------------------
Какви уље 17%, ево записано је: 26. 6. 2020. купио сам зејтин за 120 дин! Колико је то посто скупљи?
170/120=1,41 – Дакле 41%
Али, у јулу 2019. зејтин сам купио за 100 дин! Добро, можда је тад тренутно код Идеје било јефтиније (али што сад нема?), дакле од тада 70% и немој да лажу како је живот у Србији све бољи и бољи!!

potpuno si u pravu. Ali ja sam morao zbog moderacije da integralno prenesem tekst.

Половина производа који значајно утичу на инфлацију скочила је за двоцифрен постотак
pa i u americi isto... dostampajte dinara koliko vam treba i podelite narodu... mi preko velike bare cim nastampamo dolare poslacemo vam
1626547622998.png

vucic neka opet duplira dug, pa dokle stignete

Betting On The Everything Bubble: Governments Worldwide Are Testing The New Limits Of Debt

bitno je da robe ima, a zamisli u juznoj africi sad humanitarna katastrofa?

Poslednja izmena:
To im sleduje kada nisu naucili lekciju da svi koji rade protiv Srba vrlo brzo osete na svojoj kozi.
Ici ce i krezubi po svojim selendrama i jesce bacene sendvice, a tek ovi bogati, placace da im neko doda casu vode.
Zar nije upravo SNS poznat po sendvičih

Zar nije upravo SNS poznat po sendvičih
Znas kako su demokrate i ostali cistili svoje redove od nepozeljnih, 2000 tih?
Pokupili su im pare, neke su ubili, a neke pohapsili, tako su sa svojima radili. Onda su doveli druge svoje.
Sa SNS om je drugacije oni sve primaju i angazuju po potrebi, tako da ne stvaraju nepotrebne neprijatelje. Znaci ti drugi vasi postaju deo SNS a, a zbog napredovanja su gori prema bivsim partijskim drugovima nego radikali.

Back