The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 79.568
Treba bre PREZIVETI te tri ili cetiri godine...Другари, нема никаквог разлога за бригу.Све ће то регулисати тржиште, најкасније за 3-4 године.Дугорочно, имаћемо најјефтинију струју и воду у региону.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba bre PREZIVETI te tri ili cetiri godine...Другари, нема никаквог разлога за бригу.Све ће то регулисати тржиште, најкасније за 3-4 године.Дугорочно, имаћемо најјефтинију струју и воду у региону.
Па ти много тражиш и стално нешто цепидлачиш.Treba bre PREZIVETI te tri ili cetiri godine...
Не долази време глади, него време просечних плата од 900 евра и просечне потрошачке корпе од 2000 евра.DOLAZI VREME GLADI
![]()
![]()
Не долази време глади, него време просечних плата од 900 евра и просечне потрошачке корпе од 2000 евра.
Одлично, пошто је епидемија гојазности!DOLAZI VREME GLADI
![]()
![]()
I on je iz godine u godinu sve deblji i deblji.SRBIJA krupnim koracima ide u svetlu budućnost ...
---------------------------------------------------------------------
Vučić poručio građanima: "Možete da me volite ili ne, ali činjenice su jasne - Srbija raste i gradi se"
Večernje novosti pre 14 sati | Novosti online
Eno kaže mi drugar da se okuplja sekta u Hali sportova, puni busevi penzosa okolo...jel slavite nešto?SRBIJA krupnim koracima ide u svetlu budućnost ...
---------------------------------------------------------------------
Vučić poručio građanima: "Možete da me volite ili ne, ali činjenice su jasne - Srbija raste i gradi se"
Večernje novosti pre 14 sati | Novosti online
ОПЉАЧКАШЕ НАРОД Вода и струја скупљи 8%, уље чак 17%, поврће 11%, нафта 14%!!!
-------------------------------------------------------------
Какви уље 17%, ево записано је: 26. 6. 2020. купио сам зејтин за 120 дин! Колико је то посто скупљи?
170/120=1,41 – Дакле 41%
Али, у јулу 2019. зејтин сам купио за 100 дин! Добро, можда је тад тренутно код Идеје било јефтиније (али што сад нема?), дакле од тада 70% и немој да лажу како је живот у Србији све бољи и бољи!!
pa i u americi isto... dostampajte dinara koliko vam treba i podelite narodu... mi preko velike bare cim nastampamo dolare poslacemo vamПоловина производа који значајно утичу на инфлацију скочила је за двоцифрен постотак
To im sleduje kada nisu naucili lekciju da svi koji rade protiv Srba vrlo brzo osete na svojoj kozi.Dabogda na lekove potrosili
Zar nije upravo SNS poznat po sendvičihTo im sleduje kada nisu naucili lekciju da svi koji rade protiv Srba vrlo brzo osete na svojoj kozi.
Ici ce i krezubi po svojim selendrama i jesce bacene sendvice, a tek ovi bogati, placace da im neko doda casu vode.
Znas kako su demokrate i ostali cistili svoje redove od nepozeljnih, 2000 tih?Zar nije upravo SNS poznat po sendvičih