opljackana poslanica

Nema to nikakve veze sa imenom/prezimenom doticne nego sa stranackim preseravanjem nemajuci obzira da se radi o zeni...
Cirilica nije presudna u merenju SrBstva....
Ево опет вређање на Националној основи!
Изавити да је Ћирилица небитна! Шкандал!

Па како би разликовали значај и симболику слова "З"
На латиници је то само најобичнији број.

Све ми дирај Ћирилицу ми не дирај.
Ћирилица до Токија.

ПС е људи доста зезања за данас, отишао сам мало да дремнем ал не брините, што би реко Паприка: Ми ћемо се вратити

Poslednja izmena:
Moraa da ga je Gospodja Hasanovic izprovocirala nekako .
sa obzirom da je svakodnevna pojava da razbojnici , najcesce narkomani startuju i napadaju zene po ulici ,ne bi li ih opljackali , sumnjam da ih je ova bas posebno prvocirala
osim ako nije bio u teskoj krizi i ona se stvorila sa tasnom usamljena i sredovecna u mracnoj ulici ispred njega , pa se u tome sastojala "prvokacija "

Poslednja izmena:
Е тек сад сам видео овај део јер је био на крају стране. Па ај пре него што одем на дремку да одговорим на бразака
Идемо даље сад. :lol:

Када би сазнао из које је странке, ти би:

а) Помогао жртви?

б) Помогао нападачу?

в) Удаљио би се са места напада, брзо отишао кући и поделио цео догађај са нама - форумашима?
Па искрено да ти кажем двоумим се између одговора под б и в
Мислим да нисам више за варијанту под б јер ко год се за Србе борио тај је најебо.
Тако нек ти остане као коначни одговор в са опаском да би само у случају Александре дошло до одступања.

Poslednja izmena:
sa obzirom da je svakodnevna pojava da razbojnici , najcesce narkomani startuju i napadaju zene po ulici ,ne bi li ih opljackali , sumnjam da ih je ova bas posebno prvocirala
osim ako nije bio u teskoj krizi i ona se stvorila sa tasnom usamljena i sredovecna u mracnoj ulici ispred njega , pa se u tome sastojala "prvokacija "

e,a mozda mu je ona diler,pa ga izradila za kvoter...il mu duguje pare...il nije tela da mu plati za seksualne usluge...ima svakojakih teorija...

А ја се уби размишљајући како би реаговали корисници форума у РЛ, ево на пример - ТИ први? :think:

Да видиш да неко напада жену пред тобом, шта би урадио:

а) Пришао би жртви и уљудно је питао из које је странке пре него што би реаговао?

б) Реаговао би у складу са њеним одговором или би одмах реаговао без обзира из које је странке?

в) Не би реаговао уопште, осим на тастатури свог компјутера?

Заокружи тачан одговор...

:mrgreen::lol:

kako ide onaj vic

`vidju coce, idem ti ulicom pe neki dan, kad vidim trojica biju jednog sitnog, priletim ja...`

`i sta bi?`

`izubijasmo ga, da ce dobro da nas zapamti, za ceo zivot!`

Poslanica - poruka religiozne prirode.
Poslanik - osoba koja radi u skupštini, može biti muškog i ženskog pola.
Autor teksta nema pojma :)

Vezano za temu - budala i divljaka ima na svakom koraku, verovatno nije znao koga udara. U svakom slučaju žao mi je žene, valjda će biti ok ...

Što? Nisam primetila da koristi taj termin.
Ako je uhvatim da tako priča odmah joj lepim poruku na wall ... stvarno glupo zvuči, u govoru još i donekle može da se toleriše ali kad neko to stavi u novine onda je to već odraz neznanja onog ko je napisao tekst.

Можда си заборавила, од ње је и потекао тај израз - посланица.

Ja sam nekoliko puta juri te razbojnike i manijake po kraju... Čak sam jednom skakao u Nišavu da izvučem bačeni novčanik...:lol:

Veliki_Blek.gif

Pa..tebe bar za ministra unutrasnjih poslova.:)

Ne bih baš reko... Slušaj foru...

Pre par nedelja vraćam se kući, oko pola dvanest, petak veče... Parkiram se ispred zgrade i krenem prema ulazu...

Na parkingu vidim komšin službeni reno i neko sedi unutra... Pođem ja mahinalno da dignem ruku da se javim komši, kad ono, nije on... Pogledam bolje, vidim neki momak sedi, gleda me onako zbunjeno i ja posramljen spustim ruku... Ukapiram neki komšin kolega i onako mu je auto firmin.... Čeka ga da siđe, idu u grad... Momci su šest sedam godina mlađi od mene, izlaze u grad u to doba...

Sutra ujutru mi kaže žena kad se vraćala iz prodavnice, ej. Mixiju su obili kola i odneli mu CD plejer...:eek:

:rumenko:

Ne bih baš reko... Slušaj foru...

Pre par nedelja vraćam se kući, oko pola dvanest, petak veče... Parkiram se ispred zgrade i krenem prema ulazu...

Na parkingu vidim komšin službeni reno i neko sedi unutra... Pođem ja mahinalno da dignem ruku da se javim komši, kad ono, nije on... Pogledam bolje, vidim neki momak sedi, gleda me onako zbunjeno i ja posramljen spustim ruku... Ukapiram neki komšin kolega i onako mu je auto firmin.... Čeka ga da siđe, idu u grad... Momci su šest sedam godina mlađi od mene, izlaze u grad u to doba...

Sutra ujutru mi kaže žena kad se vraćala iz prodavnice, ej. Mixiju su obili kola i odneli mu CD plejer...:eek:

:rumenko:

Dobro je ! Mogli su i pare da ti traze na zajam..ti bi dao ! :mrgreen::)

I..pogurao bi auto da upali..:rotf:

Back