Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.121
Moraa da ga je Gospodja Hasanovic izprovocirala nekako .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ево опет вређање на Националној основи!Nema to nikakve veze sa imenom/prezimenom doticne nego sa stranackim preseravanjem nemajuci obzira da se radi o zeni...
Cirilica nije presudna u merenju SrBstva....
sa obzirom da je svakodnevna pojava da razbojnici , najcesce narkomani startuju i napadaju zene po ulici ,ne bi li ih opljackali , sumnjam da ih je ova bas posebno prvociralaMoraa da ga je Gospodja Hasanovic izprovocirala nekako .
Па искрено да ти кажем двоумим се између одговора под б и вИдемо даље сад.![]()
Када би сазнао из које је странке, ти би:
а) Помогао жртви?
б) Помогао нападачу?
в) Удаљио би се са места напада, брзо отишао кући и поделио цео догађај са нама - форумашима?
sa obzirom da je svakodnevna pojava da razbojnici , najcesce narkomani startuju i napadaju zene po ulici ,ne bi li ih opljackali , sumnjam da ih je ova bas posebno prvocirala
osim ako nije bio u teskoj krizi i ona se stvorila sa tasnom usamljena i sredovecna u mracnoj ulici ispred njega , pa se u tome sastojala "prvokacija "
А ја се уби размишљајући како би реаговали корисници форума у РЛ, ево на пример - ТИ први?
Да видиш да неко напада жену пред тобом, шта би урадио:
а) Пришао би жртви и уљудно је питао из које је странке пре него што би реаговао?
б) Реаговао би у складу са њеним одговором или би одмах реаговао без обзира из које је странке?
в) Не би реаговао уопште, осим на тастатури свог компјутера?
Заокружи тачан одговор...
![]()
Poslanica - poruka religiozne prirode.
Poslanik - osoba koja radi u skupštini, može biti muškog i ženskog pola.
Autor teksta nema pojma
Vezano za temu - budala i divljaka ima na svakom koraku, verovatno nije znao koga udara. U svakom slučaju žao mi je žene, valjda će biti ok ...
Објасни ти то Чомићевој подхитно![]()
Što? Nisam primetila da koristi taj termin.
Ako je uhvatim da tako priča odmah joj lepim poruku na wall ... stvarno glupo zvuči, u govoru još i donekle može da se toleriše ali kad neko to stavi u novine onda je to već odraz neznanja onog ko je napisao tekst.
Sigurno, baš deluje kao opasan provokatorA taj fini mladić je verovatno nosio francuski ključ u kaputu jer je išao da popravi tetki slavinu ...
![]()
da su prebili neku drugu babetinu i opljackali je,policija bi sigurno isto tako brzo resila slucaj...al u ku#cu...
Ja sam nekoliko puta juri te razbojnike i manijake po kraju... Čak sam jednom skakao u Nišavu da izvučem bačeni novčanik...![]()
Ja sam nekoliko puta juri te razbojnike i manijake po kraju... Čak sam jednom skakao u Nišavu da izvučem bačeni novčanik...![]()
Pa..tebe bar za ministra unutrasnjih poslova.![]()
Sutra ujutru mi kaže žena kad se vraćala iz prodavnice, ej. Mixiju su obili kola i odneli mu CD plejer...
![]()
Pa jesi bar posteno rek'o "da, mahnuo sam pljackasu u prolazu i on meni"?
Ne bih baš reko... Slušaj foru...
Pre par nedelja vraćam se kući, oko pola dvanest, petak veče... Parkiram se ispred zgrade i krenem prema ulazu...
Na parkingu vidim komšin službeni reno i neko sedi unutra... Pođem ja mahinalno da dignem ruku da se javim komši, kad ono, nije on... Pogledam bolje, vidim neki momak sedi, gleda me onako zbunjeno i ja posramljen spustim ruku... Ukapiram neki komšin kolega i onako mu je auto firmin.... Čeka ga da siđe, idu u grad... Momci su šest sedam godina mlađi od mene, izlaze u grad u to doba...
Sutra ujutru mi kaže žena kad se vraćala iz prodavnice, ej. Mixiju su obili kola i odneli mu CD plejer...
![]()